Caviar Lifting behandlingSom spise er kaviar en dyr ret, som  nydes ved særlige lejligheder gerne ledsaget af en  fin fransk champagne. Samtidig er kaviar dog en grundlæggende komponent i kosmetologien, da den har den magiske evne til at slette tidstegn fra moden hud og genoprette deres naturlige glød.

I alle produkter der benyttes i behandlinger er Kaviar, da den kraftfulde og potente kaviar er fri for skadelige kemikaler og andre usunde ingredienser, Kaviar har en celleopbygning der ligener den menneskelige hud, og er samtidig meget kendt for den uovertruffen næring og miniralisering af huden. Kaviar æg er meget rig på følgende næringsstoffer Vitaminer, Mineraler, Proteiner og lipider, de indeholder meget høje mængder af flerumættet fedtsyrer som er sunde for vores hud. Fordelen er at Kaviarekstrakt er meget specielt struktureret til at levere alle disse særlige potente næringsstoffer direkte ned i huden, altså på celle niveau.

Den Kaviarekstrakt der bliver lavet hos Caviar of Switserland er af ikke-befrugtede støræg, de bliver fremskaffet bæredygtigt og med respekt for naturen. 
Støren, Acipenser Baerii, stammer fra Aquitaine-regionen i Frankrig. De er opdrættet under strenge og kontrollerede standarder for at producere raffineret fransk kaviar af høj kvalitet.
De ædle ekstrakter fås fra det schweiziske laboratorium som er certificeret af den schweiziske regering og godkendt af de schweiziske veterinærtjenester, som hjælper med til at beskytte truede arter og miljøet..

Caviar behandlingen består af

Proteiner, aminosyrer, æteriske olier, mineraler og vitamin A og D lader huden forynge og fornyer sit bindevæv. Kombineret med en speciel ansigtsmassage bliver den afslappende og giver velvære. Resultatet er erhvervelsen af ​​et ungdommeligt, udseende, da fine  linjer, rynker og misfarvning reduceres mærkbart.
Afrensning med Caviar Micellar cleansing water, herefter enzymatic peel med små korn. Massage med Dermatouch lys ( indstillet efter huden )  med kaviar ampul. Maske med Green Tea og fugtet gaze, Afsluttes med indslusning af Caviar Advanced Repair serum med Dermatouch lys, Caviar 24 timers Regeneration Creme og Caviar revitalizing øjencreme. 

 
Caviar Lifting behandling
Pris  kr. 949,-
Bestil tid

FORDELE VED CAVIAR LIFTING 

Kaviarekstrakt er den externe kilde til at reparere hudskader, samt til at stimulere roduktionen af hudceller. Kaviarekstrakt giver næring til ældet hud og har også en gavnlig effekt på energiproduktionen i huden
  • Huden næres og vitaminiseres af et væld af vitaminer og mineraler
  • Bindevævet omstruktureres
  • Hudens overflade er glat og re-tekstureret
  • Hudens elasticitet forbedres og intensiveres
  • Tør hud bliver øjeblikkeligt gennemvædet af fugt, mens den giver en naturlig mat teint
  • Miljøskader på huden repareres
  • Huden beskyttes ved at styrke dens barrierefunktion
  • Huden forkæles af dyb og langvarig fugt
Jeg anbefaler en kur på 4 behandlinger med 14 til 21 dagen mellemrum, så brug af Kaviar produkter for at få det maximale resultat.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao