Update Reset

CLINIQUE de PRAIRIE 

Hos CLINIQUE de PRAIRIE lægger vi stor vægt på at være blandt de bedste på vores felter. Når du får behandling hos os, kan du være sikker på, at du får den bedst tænkelige kundeservice, hvor du er i centrum og professionelle resultater for din hud i fokus. Dybdegående særlige ansigtsbehandlinger bliver ren wellness for sjælen.

Susanna Rasmussen

International anerkendt hudterapeut, klinikkens indehaver

For Susanna er alle ansigter unikke og derfor utrolig spændende at arbejde med. Hun brænder for at få alle klienter til at gløde med en smuk udstråling og en lækker, velplejet hud. Hun finder inspiration i at behandle og skabe synlige resultater for folk med særlige udfordringer, og det gør hun på helt formidabel vis.

Så formidabelt at hendes resultater er blevet vist til kosmetologer og hudspecialister/læger verden over. Det er resultater, hun har skabt på sine klienter med den professionelle og dybdearbejdende hudplejeserie pHformula. Især hendes acne og ar resultater er internationalt anerkendte.

Susanna har en særlig evne til at tænke ud af boksen og finder løbende inspiration og får innovative ideer til at sammensætte og udvikle nye behandlinger. Det er netop det, der gør CLINIQUE de PRAIRIE til noget helt særligt. 

I 2010 modtog hun den internationale prisen for den bedste Skin Jet klinik i Europa af Dr. Med. Komender Spira, leder og ejer af Skin Jet konceptet i Damstadt Tyskland. Susanne underviser ligeledes nye klinikker i Skin Jet Bio Peeling behandlinger og er statistisk set den, som har udført flest Skin Jet behandlinger i Danmark.

Susanna grundlagde CLINIQUE de PRAIRIE i 2006. Hun er uddannet International lægeexe. kosmetolog, Skinspecialist og hudterapeut samt Scalppigmentist og micropigmentist og lægger stor vægt på løbende efteruddannelse og deltagelse i internationale konferencer for at netværke og finde de nyeste videnskabelige resultater inden for både hår- og hudpleje.

Ambassadører

CLINIQUE de PRAIRIE har i dag en række kendte ambassadører som repræsentere klinikken på en helt unik måde. Vi er stolte over at kunne præsentere nogle af dem her på siden.

Stasia Hallas

Den danske couture-designer Stasia, som er kendt for de utrolige smukke kjoler,og har i mere end tre årtier klædt brude, baronesser og skønhederpå, bl.a. Sarah Grünewald fra Vild med dans 2015 og Eva Harlous, Sundhedsminister Sophie Løhde m. flere, det er derfor ikke uden grund at hun blandt andet blivet kaldt landets førendemode-dronning

Stasia får behandlinger af Susanna hos CLINIQUE de PRAIRIE.

Da Stasia er meget travl dame, har hun brug for noget der virkelig kan yde det bedste, som hendes hud har brug for. Det er derfor Stasia har valgt Academié Derm Acte produkter og benytter dem i sin daglige hudpleje rutiner.

Jeg er utrolig glad for at have Stasia som min Ambassadør for klinikken.

Ronnie Handskemager

Ronnie Handskemager har i en del år haft sin egen danseskole, men for 1 år siden, var tiden inde til at overtage Britt Bendixen´s danseskole Pejsegården, som han i dag driver sammen med Nicolai Handskemager.

Udover danseskolen har Ronnie også haft tid til at deltage i Vild med Dans.

Ronnie lever i en travl hverdag, men har dog lidt tid til sig selv, hvor han kommer i klinikken og får et velfortjent frirum, for at nyde en afslappende ansigtsbehandling.

Jeg er meget glad for at have Ronnie som ambassadør for klinikken.

Marc Mariboe Christensen

Marc Mariboe Christensen kendt fra Vild med Dans og med hans danseskole, Kom og Dans i Helsingør, er en af vores Ambassadører.

Marc nyder vores Oxygenbehandling og Biopeeling, når han tager en pause fra dansen.

I øjeblikket er Marc Danseinstruktør hos  Go 2 Talent Agency, USA hvor han underviser kommende dansere.

Jeg er sætter meget stor pris på Marc og er glad for at han har valgt at være vores Ambassadør.

Marc deltager i år i Vild med dans 19 sammen med Anne Dorte Michelsen

Nicolai Handskemager

Nicolai Handskemager er uddannet designer, og har bl.a designet en af Saseline Sørensen´s kjoler i Vild med Dans.

I dag driver Nicolai Pejsegården sammen med Ronnie Handskemager.

Nicolai modtager vores Stamcelle terapi behandling og benytter Ecuri produkter.

Tak til Nicolai for at være en af vores Ambassadører.

Bill Holmberg

Bill var fra 1983 knyttet til Nyt Dansk Danseteater, hvor han skabte en række roller. Han fik sit gennembrud som danser i 1989 som Adolfo i Anette Abildgaards og Anders Koppels "Morels Opfindelse".

Som scenekunstner er han en central skikkelse i det danske danseliv, og han er stærkt placeret som underviser i Graham-teknik og i det organisatoriske arbejde med uddannelsen af moderne dansere.

Bill Holmberg debuterede som koreograf i 1995. Han stoppede som aktiv danser i 1998 og har siden virket som koreograf og medinstruktør på en række store forestillinger, bl.a. "Black Rider" 

Han har været aktuel på tv med bl.a. "De Fede Trin" på TV2, ”Masterchef” på TV3, "Den Store Dag" på DR1 og senest "Den første Date " på TV2

Før det har han stået bag Takt og Tone-roret i seks sæsoner af "De Fantastiske Fem" på TV3 og udgivet Dvd'en ”Bryllup - Fra Frieri til Fest”.

Jeg er utrolig stolt over at kunne præsentere Bill som Ambasadør for CLINIQUE de PRAIRIE.

Lise Lotte Lohmann

Lise Lotte Lohmann er født og opvokset på en gård i Tornbjerg-området syd for Odense. Hun er selvlært som skuespiller, men har læst jura på Århus Universitet fra 1978 til 1981.

I 1986 begyndte hun at arbejde som regissør og instruktørassistent på forskellige teatre. Først optrådte Lise-Lotte Lohmann på kabaretscenen Café Adagio på Israels Plads, men hurtigt rykkede hun videre til Bakkens Hvile, hvor hun gennem mange sæsoner har været syngepige.

Hun har lavet kabaret på Café Liva og spillet komedie på Gladsaxe Teater og Odense Teater, ligesom hun har medvirket i revyer, bl.a. Nykøbing F-revyen og Sønderborg Sommer Revy.

På film har hun medvirket i "Den store badedag" (1991), "Den blå munk" (1998) og "Slim, Slam, Slum" (2002). Desuden har Lise-Lotte Lohmann turneret i hele Danmark med foredraget "Mad er min dæmon".


Lise-Lotte er en fantastisk ambassadør for CLINIQUE de PRAIRIE.

Teitur SkouboTeitur Skoubo blev kendt fra programmet “Paradise hotel” sæson 15, som den glade smilende færing, som altid var klar til at sætte gang i festerne.

Teitur Skoubo endte også med at vinde programmet og blev 300 tusind kroner rigere. 

Den festglade færing har efterfølgende valgt at skifte spor og er i øjeblikket i gang med at uddanne sig som personlig træner og kostvejleder.


Jeg er glad for at byde Teitur Skoubo velkommen som Ambassadør for Clinique de Prairie

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2021 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao