Hvad og hvordan arbejder Hifu Dot Facelift

Hos clinique de Prairie tilbyder vi den anerkendte og orginale Hifu Facelift.

Hifu Facelift er også kendt under navnet Ultherapy.

I ansigt og hals bruger vi Hifu i 3 dybder henholdsvis 4,5 mm – 3 mm – 1,5 mm alt efter hvad og hvor der skal behandles.


Hifu intensity fokused ultrasound   er opstramning af huden uden plastikkirurgi

Hifu er en behandling hvor fokus er på at opstramme og løfte huden, der hvor den er blevet slap, helt uden plastikkirurgi.

Herudover øger Hifu Dot Lift også kollagen niveauet i huden, mindsker ar samt forfiner og sammentrækker hudoverfladen.

Hifu er det anerkendte HIGH INTENSITY FOKUSED ULTRASOUND der kan går dybt i huden, ned til SMAS laget.

Vores SMAS lag er der hvor muskler hæfter på og er tæt forbundet tid dermis og vores ansigtsmuskulatur, og det er her man med 4,5 mm prikker små huller i SMAS laget, som så vil lukke sig og sammentrække hinden, derved opnår man et løft.

Med 3 mm kan vi påvirke de skrøbelige proteinfibre til at danne ny kollagen i de særlige celler (Fibroblaster), herved opnår vi en mere fast og spændstig hud.

Når vi benytter 1,5 mm går vi efter at forbedre selve hudstrukturen, mindske acnear, overflade linjer, forstørret porer, samt en general hudforbedring, her kan vi nogenlunde sammenligne det med medicinsk dermaroller, blot bruges ingen nåle.

Er man ikke til kirurgisk operation hvor man løfter SMAS (Superficiale Muscular Aponeurotic System) er Hifu Facelift et rigtig godt alternativ

I vores behandling starter vi med en gennemgang af selve behandlingsområdet, grundig information omkring forløbet, billedtagning samt udfyldelse af klientjournal.

I selve behandlingen er der afrensning af ansigtshuden, en mild peeling, optegning af hudbaner hvor vi skal arbejde med Hifu, derefter pålægges ultralydsgel, og selve behandlingen starter. Der afsluttes med en nærende og fugtgivende creme og solcreme.


Hvor lang tid går der før jeg kan se en forskel efter en Hifu behandling?

Som udgangspunkt tager hele hudprocessen ca. 6 mdr. før det endelige resultat kan bedømmes, her skal vi huske at det er et naturligt ansigtsløft og ikke kirurgisk.

Enkelt oplever en lille forbedring lige efter behandlingen i form af øget spændstighed men dette kan skyldes at huden kan være lidt hævet efter den varme som Hifu afgiver i huden.

Først efter 2-3 måneder kan man begynde at se forbedring og som sagt er det fulde resultat først helt synligt efter ca. 6 mdr.

Der kan opleves let rødme, ømhed, sitren efter behandlingen dette forsvinder normalt efter nogle dage og i sjældne tilfælde let hævelse som kan være op til 1 uge efter behandlingen.

Vi skal ligeledes gøre opmærksom på at behandlingen ikke er helt smertefri og vi anbefaler derfor at man tager et par smertestillende tabletter inden behandlingen.


Hvor meget forbedring kan jeg forvente efter en Hifu behandling?

Hvor stor en forbedring en enkelte kan forvente er meget individuelt, da det afhænger af hvor god en hud er til at regenerere, og hvordan man har behandlet sin hud gennem tiden.

Jo ældre man bliver er ens huds evne til at regenerere mindre, her kan man med fordel lave en opfølgende kollagen behandling efter ca. 3 mdr. for at forstærke resultatet.


Hvor længe skal der gå mellem Hifu behandlingerne?

Ved behandling med 4,5 mm skal der minimum gå ca.  8 mdr. ml. Hifu behandlingerne

Ved behandling med 3 mm skal der gå ca. 3 mdr. ml. Hifu behandlingerne

Ved behandling med 1,5 mm skal der gå ca. 4-6 uger ml. Hifu behandlingerne.

Vi skal ligeledes gøre opmærksom på, hvis du har fået botox eller fillers, kan Hifu først fortages ca. 1 mdr. efter din botox eller fillers behandling.

Hvis du ønsker Botox eller fillers efter Hifu, anbefaler vi at du først får det fortaget 1 mdr. efter behandlingen.

Der skal fortages en konsultation inden behandling kan fortages efter 48 timers betænkningstid.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao