Betydningen af en dårlig blod-cirkulationen

Det er rimeligt at sige, at vi hver dag ikke tænker meget på blodcirkulationen. Vi ved generelt, hvorfor god blodcirkulation er vigtig - den bærer ilt og næringsstoffer rundt i kroppen, der blandt andet hjælper hjernen, hjertet, lungerne, musklerne og fordøjelsen. Det bærer også ilt og næringsstoffer til alle arbejdsceller i hele kroppen - som omfatter huden.

God blodcirkulation hjælper cellegenvækst og fremmer en sundere hud, og cellegenvækst er afgørende for at producere kollagen. Ikke kun blod bærer ilt og de vigtige næringsstoffer, men det transporterer også vores affaldsstoffer væk - i det væsentlige renses din hud indefra.


Hvorfor er blodcirkulationen så vigtig

Dårlig blodcirkulation kan føre til en række problemer. For din hud kan det betyde et blegt og udvasket udseende, tørhed, irritation, kløe, ujævn og plettet hudtone og en øget risiko for infektioner eller sår, der er langsomme at helbrede. Dårlig omsætning kan skyldes et par faktorer som rygning, manglende motion, det indlysende er at bevæge sig, det får blodet til at bevæge sig rundt i kroppen og har den ekstra bonus at lindre stress.

Selvfølgelig er det med travle skemaer, hvor det  ikke altid er let at indpasse regelmæssig motion, der er et par enkle ting, du kan gøre for at holde dit blod i bevægelse og holde disse næringsstoffer flydende til dine hudceller. Gentag regelmæssig massering af dit ansigt - det noget du kan gøre selv, hjemme, det forbedrer blodcirkulationen og kan bidrage til cellers sundhed, og det er også godt til afslapning. Vand spiller også en vigtig rolle i blodcirkulationen og kan være en stor bidragsyder til sund og strålende hud, så hold dit vandindtag oppe for at opretholde hydrering. 

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at rygning og vin/øl/spiritus svækker bindevæv ved at nedbryde ilt og næringsstoffer. Dette betyder svækkede blodkar, som kan skabe en plettet, ujævn hudtone.

Undervuderer iikke betydningen af en god, afbalanceret kost. C-vitamin fremmer god cirkulation ved at styrke kapillærvægge. Andre gode fødevarer til at øge omsætningen er ingefær, hvidløg, solsikkefrø og fødevarer med stor omega-3 fedtsyrer som laks og avocado.


Hvordan forbedrer jeg blodcirkulationen?

pHformula Power Eksplosiv er en professionel behandling, der leverer en dobbelt tilgang til hydrering og resurfacing, forbedrer blodcirkulationen, udjævner hudtonen og efterlader huden glat og hydreret.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao