Hvorfor er hydration så vigtig?

Husk på at din hud er et organ. Hvad du spiser og drikker kan påvirke det. I sommermånederne skal vi arbejde lidt hårdere for at holde vores krop og hud hydreret, da sol og varme giver os en endnu større udfordring. 

Vand genopfrisker cellerne og gør huden mere kraftig, mere smidig og mere strålende. Hydreret hud sikrer også en sund beskyttelsesbarriere. 

Det betyder at det ikke er det vand du bruger til at lave din kaffe, det tæller ikke med. Drik ca. 2-3 liter rent, drikkevand dagligt. Dette er et godt udgangspunkt og afgørende for vores generelle sundhed såvel som vores hud. 

Tip: Forskellige kropsstørrelser kræver forskellige mængder vand. En god regel er at dividere din vægt med 20. Dette vil være antallet af glas vand, som du skal drikke hver dag.

Du har også brug for både salt og sukker.

Vores beskyttende barriere er der for at beskytte os mod de skadelige elementer i vores miljø, der ofte er uundgåelige - forurening, sol og UV-stråling og ekstreme temperaturer, cigaretrøg, støv og smog. Uden beskyttelse kan disse miljømæssige faktorer forværre fugtmangel og det kan forårsager yderligere dehydrering.

Vores hud er mere tilbøjelig til tørhed i ekstreme temperaturer, men at holde huden hydreret er vigtig hele året rundt.

Sørg for, at din hud forbliver korrekt hydreret

Du kan tage nogle enkle trin for at sikre, at din hud forbliver korrekt hydreret. For det første skal du vaske med lunkent vand i stedet for varmt vand. Varmt vand tager noget af hudens naturlige olier, samt fremmer tørhed og dehydrering. Fugtgivende - dette kan lyde indlysende, men mange mennesker forstår ikke altid vigtigheden af et fugtgivende produkt, der passer til din hud for at lette hydrering og opretholde en sund barrierebeskyttelse. Barrierebeskyttelse kan også forbedres ved at bruge en SPF, for eksempel for at beskytte mod skadelige UV-stråler, der har en ekstremt tørrende virkning på huden. Exfoliere, men forsigtigt og ikke for ofte, for at fjerne døde celler og tillader vand at absorberes lettere.

Har du nogensinde følt at din hud har brug for en drink vand? Dette kan være sandt! 

Med det store udvalg af hudplejeprodukter på markedet i dag, kan det som forbruger, være svært at finde ud af, hvad hver enkelt produkt indeholder, og hvorfor det virker. Specielt er et af de mest forvirrende emner forskellen mellem hydrering og fugt. Dehydreret hud mangler vand og skal derfor hydreres. Tør hud mangler olie og skal fugtes. Det er vigtigt at skelne mellem disse to hudforhold, fordi de ofte kan behandles forkert.


Betydningen af drikkevand

Og så er der din kost - vi har alle hørt om betydningen af drikkevand, men hvorfor er det så vigtigt? Vi mister vand i betydelige mængder hver dag, ofte uden at indse, så det er vigtigt, at denne forsyning genopfyldes. Ud over drikkevand kan du øge dit vandindtag ved at sikre, at din kost indeholder visse fødevarer, der er gode til hydrering - fed fisk rig på omega-3 olier, såsom laks og tun, avocado og nødder, der indeholder E-vitamin, olivenolie som indeholder både vitamin E og omega-3 og næringsfyldte frugter og grøntsager som agurk, rødbeder, spinat, søde kartofler, jordbær og tomater. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at koffein og alkohol kan have tørrende virkninger på huden ved at suge al fugt, at disse bør indtages moderat. Og jo mere aktiv er du, jo mere sveder du.


Kan du overhydrere din hud?

Hvis du er udsat for fedtet hud, har du sandsynligvis ikke brug for så meget fugtgivelse som nogen med tør hud, og over-fugtgivende kan tilstoppe porer og føre til breakouts. Det bedste er at finde en let, blød fugtighedscreme, der passer til din hudtype for at sikre en sund balance.


Hvad kan jeg gøre for at få min hud mere fugtig?

Ved eks. vores behandling med Skin Jet Bio Peel Specialslib eller  pHformula Ultimate Skin Resurfacing er du godt hjulpet til at genvinde fugtigheden, gløden, udstrålingen tilbage.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao