Mesoterapi Needling

Mesoterapi virker generalt på hudkvaliteten. Det virker ved at revitalisere huden med en progressiv forbedring af hudkvaliteten. Hovedingredienserne i en mesoterapiopløsning er: Hyaluronsyre, 12 vitaminer, 23 aminosyrer, 6 mineraler, 6 coenzymer, 5 nukleinsyrer og antiradikale midler. 

Viscoderm® Skinko & Viscoderm® Skinko E er anti-aldrings- og antioxidantkomplekser, der indeholder mere end 50 dermofunktionelle elementer, herunder ikke-tværbundet hyaluronsyre (700 kDA), mineraler, aminosyrer og vitaminer. 

Fordele ved Skinko E 

 • Beskytter og reparerer skader forårsaget af UV-stråler og sol,
 • Blødgør rynker og udtrykslinjer,
 • Genskaber hudtonen, fasthed og elasticitet 

Vi anbefaler typisk fire til seks behandlinger med tre eller fire ugers mellemrum pr. cyklus, da huden regenererer mellem behandlingerne.
Viscoderm® Skinko & Viscoderm® Skinko E supplerer virkningen af alle æstetiske behandlinger, eks. peelinger, fillers, PRP behandlinger.
 

Fordele ved mesoterapi 

Hyaluronsyre har vi naturligt i huden. Det øger hydrering, driver syntese af kollagen til normal hudfunktion. Det er en vigtig komponent for hudens strukturelle funktion med antioxidante egenskaber. Det forbedrer hudens kvalitet betydeligt, hvilket giver en mere smidig og yngre hud. 
Vi behandle følgende områder af huden: Ansigt, hals, décolleté, og hovedbunden for androgen skaldethed.

Hvorfor kombinerer det det med needling

Mesoterapi virker under hudens overfladen ved det dermale lag, derfor er også vigtigt at stimulere kollagen over dette lag med en needling behandling.
Needling behandling eller Medical Skin Needling bruger små mikronåle til at åbne porerne på det øverste lag af huden herved øges hudens evne til at modtage de vigtige næringsstoffer. 

Behandlingen reducerer ældning af huden ved at genoprette fasthed og stramhed, den forbedrer kvaliteten af huden ved at genopbygge epidermis, forbedrer udseendet af store porer og reducerer forekomsten af ar, herunder ar fra acne, skoldkopper, operationsar, forbrændinger eller utilsigtede skader. Den vil også: lysne pigmenteringer, forbedre udseendet af strækmærker.

Efter behandlingen kan der opstå rødmen på huden, der normalt  varer op til 2 timer, men for enkelte kan det være længere for den forsvinder. 

Hvor mange behandlinger er nødvendige? 

Vi anbefaler normalt fire til seks behandlinger i et forløb på op til seks behandlinger, hvor de første tre behandlinger fortages med 2 ugers mellemrum. For den fjerde, femte og sjette behandling vil der være en måned i mellem behandlingerne Løbende vedligeholdelsesbehandlinger vil være to gange om året, hvis det ønskes. 

Andre behandlinger som du med fordel kan kombinerer Mesoterapi med er Skin Jet Biopeeling, pHformula behandlinger, Krystalslib, 

Ved denne behandling benytter vi Viskoderm Skinke eller Skinko é
 
Mesoterapi Needling
Pris  kr. 1199,-
Bestil tid

Hvorfor ervitaminer og aminosyre vigtige for en ungdommelig hud? 

 • Vit. A virker på hudens tæthed og smidighed ved at regulere keratinering og helingsprocessen 

 • Vit. B-kompleks (B8, B5, B9, B3, B6, B2, B1, B12) virker på metabolismen af essentielle fedtsyrer og forbedrer hudens biologiske balance 

 • Vit. C virker på kollagenproduktionen, hæmmer frie radikaler og lokaliseret hyperproduktion af melanin ansvarlig for dannelsen af mørke pletter 

 • Vit. E virker som aniradikal ved hydrogenperoxidhæmning 

 • Vit. Jeg fremmer sundt hår og hud 

 • Prolin, hydroxyprolin og lystin er aminosyrer, der er involveret i kollagendannelsen 

 • Aspartat, threonin og lysin er aminosyrer involveret i elastindannelse 

 • Aminosyrer er byggesten i essentiel proteindannelse 
   

Hvorfor er mineraler og coenzymer vigtige for huden? 

 • Mineraler er afgørende for cellulær funktion 

 • Coenzymer Øger metabolisk reaktionshastighed øger celleomsætning og vævskonstruktionshastighed 

 • Hvorfor har vi brug for nukleinsyrer? 

 • De kontrollerer dannelsen af polypeptider og syntese af proteiner, der kræves til foryngelse af huden 

 • Antioxidantmidler 

 • Stop radikal oxidation, der forårsager hudskader 

Hyaluronsyre 

Hyaluronsyre forekommer naturligt i huden og hjælper din hud med at se og føles mere smidig. Omtrent halvdelen af hyaluronsyren i din krop er til stede i din hud, hvor den binder sig til vand for at hjælpe med at holde på fugten. Den naturlige ældningsproces og udsættelse for ting som ultraviolet stråling fra solen, tobaksrøg og forurening kan dog mindske mængden af det i huden. Mesoterapi med hyaluronsyre kan forhindre dette fald ved at give din krop ekstra mængder til at indarbejde i huden. 

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao