Update Reset

Vi skaber resultater - også for dig

Her ser du nogle af mine resultater som mine kunder har opnået indenfor den seneste tid.

Vil du også have resultat, vil jeg anbefale dig en gratis konsultation, hvor vi sammen finder den helt rigtige behandling til dig.


CLINIQUE de PRAIRIE har Copyright på alle billeder.

Line har lidt af alvorlig acne

Line har lidt af alvorlig acne, hun har været på stærk medicin i 8 måneder uden at der kom nogen forbedring.

Den stærke medicin har nogle konsekvenser på andre måder, derfor er det heller ikke noget man kan fortsætte med.
Line opsøgte mig i februar måned 19 til en konsultation, efter at hun næsten havde opgivet at få bugt med hendes acne.

Vi aftalte et behandlingsforløb som bl.a bestod af pHformula, Skin Jet Krystalslib, samt andre behandlinger for at få bugt med de betændelsestilstande som Line havde i huden.

Vi nået rigtig langt, har fået bugt med betændelsestilstanden så der ikke længere kommer store bylder og har helt kontrol over hendes tidligere acne, som også er blevet meget pænere.


Her ser du før og efter billeder af Line.

Efterbillederne er taget i Juli 19.


Vi har lidt vej endnu inden det bliver rigtig flot så Line kan have en hud helt uden problemer.

Lines egen udtagelse: 

Line anbefaler Clinique de Prairie københavn

Jeg kan ikke andet end at rose dig Susanna. Jeg har lidt af voldsom akne, men med din fantastiske erfaring, service og hjælp har jeg fået en endnu pænere hud. Du Susanna, tager dig altid god tid til dine kunder - og med opkald fra dig, om hvorledes min hud havde det efter behandlingerne, er jo en fantastisk service

Jeg kan varmt anbefale Susanna! Også til jer som lider af voldsom akne, hvor medicin og læger nærmest har opgivet, så virker Susannas behandlinger!

  • Fantastisk resultat

Rasmus egen historie

Jeg har kæmpet med akne i ca. 7 år. I starten forsøgte jeg hudlæge, akupunktur og homøopati. Kun homøopatien hjalp en smule, men ikke nok og slet ikke i forhold til prisen.

Allerede ved første behandling hos Susanna, forklarede hun forskellige årsager til bumser og præcis hvad hendes produkter og behandlinger gjorde for at bearbejde problemet.
Jeg så hurtig en forskel i mit ansigt og når jeg løb tør for produkter, eller missede en behandling slog jeg med det samme ud igen. Så jeg lærte på en hårde måde at huden skal plejes konstant. Det bevidste også at produkterne virkede.

Der kom en del ar efter at min akne, men det havde Susanna heldigvis også en løsning på. Så jeg begynde på Hifu arbehandling og resultatet er helt utroligt.

Siden min hud er blevet bedre har jeg oplevet bedre selvtillid og et friere sind. Da jeg døjede med bumser var det jeg første jeg så da jeg stod op og det sidste jeg så da jeg gik i seng, ofte med en ny til samlingen.
At starte en dag med en ny bums kunne have en negativ effekt, selvom ingen højst sandsynligt ville lægge mærke til den, gemt mellem alle de andre.
I dag ser jeg mig dårlig nok i spejlet inden jeg går ud ad døren, hvis jeg gør er det uden at lede efter fejl.
Jeg har også fået komplimenter, ikke bare for min hud, men også min kropsholdning. Jeg har fået af vide at jeg ser mere selvsikker og afslappet ud.

Jeg er super taknemmelig for at kunne slappe af og fokuserer på større problemer og håber at alle urenheder fortsat vil holde sig væk fra mit ansigt.   

Rasmus 09-02-2018

HIFU Facelift gav Helle en glat hud med færre rynker

Min kunde Helle var ked af, at ansigtshuden var begyndt at blive noget slap og at rynkerne trådte mere tydeligt frem. Det er som bekendt tyngdekraften, der holder sit indtog. Det kender jeg selv alt for godt, og det ser jeg også hos mange af mine kunder. Så vi talte om hvad hun ønskede, og hvad der ville give det bedste resultat for Helle.


Facelift og kollagenbooster

I januar 2018 fik Helle sin første HIFU Facelift. Jeg benyttede den dybe behandling, som er rettet mod smas. Det er her den optimale opstramning sker.

Denne behandling må tidligst fortages igen efter 8 måneder, men der må gerne følges op med HIFU kollagenbooster inden da, så denne opfølgende behandling fik Helle 3 måneder efter den første behandling.

På billederne (som er taget før første behandling og lige efter anden behandling) ses det tydeligt, at der er sket en klar forbedring for Helle.


Opfølgende behandlinger er vigtige for resultatet

Senere følger vi op med Meso behandling samt pHformula skin resurfacing, som forbedrer selve hudstrukturen og gør overfladen mere glat og naturligvis udglatter linjer og rynker.

Hvor mange behandlinger og hvilke behandlinger, der efterfølgende vælges, er helt op til en selv. Jeg anbefaler, at Helle vedligeholder med nogle gode ansigtsbehandlinger for at skabe det bedste resultat.


Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre hvad jeg anbefaler til din hud.        KONTAKT        

Fjernede acne hos ung dame

Min kunde LB kom til mig på grund af en svær acne, som hun havde døjet med i flere år. Hun havde blandt andet prøvet medicin, men det kunne hun ikke tåle.


En kombinationsbehandling skabte resultater

Vi valgte at starte med en pHformula acne behandling den første gang, så vi kunne se reaktionen på huden.

Der kom en rigtig god respons, så derfor besluttede jeg at ændre behandlingen således, at vi kunne få løst hendes acne problemer hurtigst muligt. Derfor brugte jeg vores Skin Jet krystalslib kombineret med pHformula.

Vi fik meget hurtigt super gode resultater, og i løbet af blot 4 måneder havde vi fået helt styr på problemet. I dag har LB således overhovedet ikke nogen form for acne. Billederne er af LB før og efter behandlingsforløbet.


International anerkendt resultat

Resultatet er faktisk så godt, at pHformula Barcelona har valgt at bruge LB´s og mine billeder worldwide, hvilken jeg naturligvis er meget stolt over.


Du kan bestille tid til behandling her indsæt hyperlink til BOOK TID eller kontakte mig og få gode råd til at vælge den rigtige behandling til dine acne problemer.        KONTAKT        

Fik bugt med Mortens rynker

Morten kom til mig, fordi han var træt af de kraftige rynker og linjer, som han havde på kinderne.

Vi valgte vores Mesoterapi behandling med Hyalderm, som er i stil med Juvederm. Det er en rynkeudglattende behandling, der booster huden ved at tilføre næring og fugt i dybden. Vi brugte 2 ml. pr. behandling og Morten har fået flere behandlinger.

Morten blev meget tilfreds, og som det fremgår af billederne, så er der klart sket en forbedring.


Læs mere om mine behandlinger her:        KONTAKT        

Daniel fik hår igen

Daniel kom til mig fordi han var ked af at have mistet rigtig meget hår. Vi talte frem og tilbage om hvilken behandling, der ville være bedst for ham, og blev enige om, at vi ville prøve med hårpigmentering.


Det viste sig at være det helt rigtige, og Daniel har nu fået 3 behandlinger, og vi har opnået et godt resultat.

Jeg har lagt prikker og små streger for at give Daniel et så naturligt udseende som muligt.


Mine billeder er før første behandling og efter tredje behandling.


Læs mere om behandling mod hårtab her        KONTAKT        

Kristine har styr på huden nu

Kirstine havde en slem acne og i perioder var værre end andre.

Kirstine kom i et behandlingsforløb hos mig, hvor jeg sammensatte en helt speciel behandling, for at komme hendes problem til livs.

Ved at kombinere flere forskellige behandlinger, fik jeg acnen under kontrol og i dag har Kirstine selv fuld kontrol over sin hud.

Kirstine bruger stadigvæk de samme produkter som jeg anbefalede hende.

Vi skal nu starte op med vores Hifu Skinbooster mod acnear, for at gøre Kirstines hud endnu flottere.        KONTAKT        

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao