Total Lifting

Total Lifting med PPV +
 

Behandlingen er designet til at revitalisere din hud  i ansigtet, halsen og decolté med en øjeblikkelig løftende effekt. Produkterne der benyttes i behandlingen er kendetegnet ved en intens anti-rynke og opstrammende effekt. 
Total Lifting PPV+- er en innovativ kombination af tre typer peptider med en foryngende, løftende og stimulerende effekt med IST-komplekset, det vil sige en planteaktiv ingrediens, forstærket med en hydrolyseret biopolymer, med stærke opstrammende og udglattende egenskaber. 
Målet med behandlingen er en behandling på flere niveauer 
Sammensætningen, der er rig på nutripeptider, der giver din hud en mange facetteret behandling, der synligt udglatter rynker, opstrammer ansigtshuden samt korrigerer ved kæbelinjen. 
Total Lifting PPV+ er den moderne anti-age plejebehandling, som vi anbefales specielt til dig med tør og moden hud med træthedstegn og tab af elasticitet og fasthed.
Forebyggelse tegn på hudældning, herunder fotoældning.

Dette er en af de første to-trins behandlinger med det specielle kombination af den aktive gelmaske og det aktiverende præparat i TOTAL LIFTING PPV +

Behandlingen:
Der fortages en grundig afrensning af huden, hvorefter vores enzymatik ansigtsscrub bliver påført og efter 10 minutter bliver den renset af med lunkent vand
Efterfølgende kommes der et tykt lag af den opstrammende og løftende serum på huden, For at forstærke virkningen af ​​præparatet indsluses det ved hjælp af ultralyd 
Der efterfølgen med den 2 kompenent og aktive løftende og opstrammende gelmaske som påføres i  to tynde lag, gelmasken ligger på huden i 10 minutter, herefter sprayes huden med yderligere en løftende og opstrammende maske, efter 10 minutter har masken samlet sig og er blevet til en peel-off maske der fjernes, og huden renses med en toner.

Som afslutning bruges en særkig opstrammende creme med Lifting PPV + samt øjencreme og solcreme.

Aktive ingredienser:

 • Tripeptid - et pro-collagen peptid, der understøtter produktionen af ​​kollagen og gør huden mere elastisk og tykkere.
 • Argireline ™ - et neuro-peptid, der er ansvarligt for at reducere hyppigheden og intensiteten af ​​ansigtsmusklers sammentrækninger.
 • IST Complex - en hydrolyseret biopolymer af naturlig oprindelse kombineret med harpiksen fra afrikanske træer, opstrammer huden og efterlader en elastisk film på overfladen, der forhindrer dannelsen af ​​rynker,
 • R-Peptide - ernærings-peptid, der nærer og styrker hudens struktur.


 

  
Total Lifting
Pris  kr. 899,-
Bestil tid

Fordele ved behandlingen:

Du får:

 • stærk hud næring,
 • løftende effekt,
 • forbedring af hudens fasthed og tæthed,
 • udglatning af rynker,
 • til tør, moden hud med træthedstegn.
 • har en stærk anti-rynke effekt
 • opstrammer huden
Vi anbefaler en kurbehandling på 1 behandling om ugen alt efter hudens tilstand i 4 til 6 uger og derefter 1 gang om måneden for at bibeholde effekten..

Kan også benyttes som en enkelt behandling til særlige lejligheder hvor huden skal fremstå opstrammet og med masser af glød.

Til Hjemmepleje anbefales Multipeptid ansigtsserum og creme, med løftende og opstrammende effekt.

 

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao