Hifu Facelift og Bio Peeling

 

HIFU og Bio Peeling: Nyt indenfor Hudforyngelse

Få den revolutionerende samt avancerede ansigts rynke behandling HIFU, på Frederiksberg, tæt på København. Hos Clinique de Prairie er vi specialister i den mest effektive og avancerede rynkebehandling uden kirurgi - HIFU.

Ekspertise og Erfaring

Jeg har i dag udført over 500 Hifu behandlinger, og var en af ​​de første klinikker i Danmark der introducerede denne nye mulighed for optimal ansigtsløft og rynkebehandling, og udvikler hele tiden nye behandlingsmuligheder, for at gøre dit resultat så effekt som muligt.

HIFU og Bio Peeling: En Stærk Kombination

En af de nye behandlinger er Hifu helt ansigt og hals inkl. Bio Peeling, denne kombination fjerner forhorninger, støv, snavs fra huden samtidig med at der tilføres mineraler, vitaminer og et fugtgivende ingredienser der blødgør og nærer huden inden HIFU-behandlingen.

Hvad Kan HIFU Gøre for Dig?

Hos os tilbyder vi forskellige HIFU behandlingsmuligheder eks.

HIFU: Ansigtsløft uden Kirurgi

En ansigtsrynkebehandling på Frederiksberg foretages med HIFU, der foregår helt uden kirurgisk indgriben. Behandlingen er dokumenteret sikker, effektiv men ikke helt smertefri.

Hvad Kan Du Forvente fra HIFU og Bio Peeling?

Alt efter hvilken behandling du vælger, tager en HIFU og Bio Peeling behandling fra 30 til 90 minutter. Alle vores HIFU-behandlinger bliver udført til dine individuelle behov og ønsker.

Bivirkninger af HIFU-behandling

Generelt har HIFU-behandling få bivirkninger, selv om nogle personer kan opleve lette smerter og ubehag umiddelbart efter behandlingen.

Klar til Din HIFU og Bio Peeling Behandling?

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på Danasvej 4-6, Frederiksberg tæt på søerne og København.

Hifu Facelift og Bio Peeling
Pris  kr. 5000,-
Bestil tid

Opnå en opstrammet hud med vores hjælp

Vi går efter at hjælpe dig med at opnå en fastere, mere ungdommelig hud. Dog er resultaterne forskellige fra person til person, da de er afhængige af genetiske og miljømæssige faktorer, samt hvordan du tidligere har plejet din hud. Derfor kan vi ikke garantere et bestemt resultat, men vi gør vores yderste for at hjælpe dig med at nå dine skønhedsmål.

Konsultation for førstegangskunder

Hvis det er din første gang i vores klinik på Danasvej 4-6, Frederiksberg - tæt på søerne og København - kræver det en konsultation, også hvis du tidligere har modtaget HIFU-behandling et andet sted. Denne HIFU-behandling kræver ikke en betænkningstid, så du kan modtage behandlingen umiddelbart efter din konsultation.

Tilpasning af din HIFU-behandling

Ved din konsultation afstemmer vi dine ønsker og behov med de bedste behandlingsmuligheder for dig. Vi vil give dig en grundig forståelse af, hvad HIFU indebærer, så du føler dig tryg og klar til din behandling.

Opfølgende konsultation og vurdering

Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 måneder for at vurdere effekten af ​​behandlingen. Vi tager også billeder til sammenligning før og efter behandlingen, så du kan se og værdsætte dine resultater. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå dine hudplejemål.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao