Konsultation Filler og Botox

Hos Clinique de Prairie på Frederiksberg kan du få en gratis konsultation og forundersøgelse til Filler, Botox, Ejal40, Meso læber og Sunekos,

Da der kræves en forundersøgelse iflg. Styrelsen for Patientsikkerheds regler min. 48 timer før din filler behandling, beder vi dig booke en tid hos vores Kosmetiske Sygeplejeske Luisa Enemærke.

Luisa Enemærke vil give dig en grundig vejledning forud for din kosmetiske behandling, som er vigtig, for dig og for os. Sikkerhed og høj faglighed er for os meget vigtig og handler om  kvalitet, også om grundig vejledning, afstemning af forventninger og ærlighed.

Ved forundersøgelse til Botox er det alene vores behandlingsansverlige læge Jegper Nygart der fortager undersøgelsen min. 48 timer før din behandling. Denne skal forudbestilles via telefon.

Afstemning af forventninger er en vigtig factor for os som behandlere for at vi kan vurdere, hvilke behandlinger der vil være de mest optimale for dig, således at du kan opnå den ønskede effekt,. Vi anbefaler at du går forsigtigt frem hvis det er første gang du skal have filler eller botox og starte med det problem, som generer dig mest, når du ser sig selv i spejlet.
 
Konsultation Filler og Botox
Pris  kr. 0,-
Bestil tid
RING FOR BOOKNING AF TID

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao