Dermapen Acnear


Multifunktionel arbehandling til alle hudtyper

Uanset om det drejer sig om dybe acnear, fine linjer fra kejsersnit, eller endda ar efter brystforstørrelse, tilbyder Derma Pen 7 Foton med LED lys en skånsom, men effektiv løsning. Denne behandling er velegnet til alle hudtyper og kan skræddersys efter hver enkelt klients behov.

Ved ar vælge Dermapen 7  Foton led-Lys til behandling af ar, kan man få en reduktion  og / eller i nogle tilfælde fjerne ar. Dermapen metoden er blandt de mest succesfulde resultater for ikke-kirurgiske indgreb.
Især med den nye Dermapen 7 Foton Led-lys specielle ARBEHANDLINGS funktion, kan behandlingen af de fleste typer ardannelse på forskellige dele af kroppen give en klar forbedring. Fraktionelle mikrokanaler dannes i huden, der aktivt opbryder eksisterende arvæv. 
Derved øges produktion og distribution af nyt kollagen, der vil arbejde på at genopbygge en sund, tykkere og fastere hud i det område hvor ardannelsen er. Du vil bemærke, at huden vil blive glattere og langt mere jævnt.

Sikker og Smertefri Proces

En af de største fordele ved Derma Pen 7 med LED lys er, at behandlingen er sikker og næsten smertefri. Vi benytter en bedøvelse i selve behandlingen. Mikronåleterapien er designet til at være minimalt invasiv, og LED lysbehandlingen er fuldstændig ikke-invasiv. Sammen tilbyder de en behagelig oplevelse med minimal nedetid.

Langsigtet Løsning til Ar 

Med regelmæssige behandlinger kan Derma Pen Foton med LED lys tilbyde langsigtede forbedringer. Det er ikke kun en hurtig løsning; det er en investering i din huds sundhed og udseende. Efterhånden som huden regenererer og fornyer sig, vil du opleve en gradvis, men varig forbedring i både arvævets udseende og hudens generelle tekstur.

Bestil Din Konsultation i Dag

Er du klar til at tage det første skridt mod en klarere, glattere hud?  Bestil en konsultation for Derma Pen 7 Foton med LED lys behandling. Vores team af hudplejeeksperter er klar til at guide dig gennem processen og skabe en behandlingsplan, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Med Derma Pen 7 Foton og LED lys, er vejen til en smukkere hud inden for rækkevidde.
 
Dermapen Acnear
Pris  kr. 1499,-
Bestil tid
Dermapen behandlinger mod acnear
Vi anbefaler 2-3 kliniske behandlinger.

For at få de bedste resultater anbefaler vi brug af specielle ar produkter, verdens første meso-infusion hudplejeprodukter, der er designet til at benytte ved mikro-needlings behandlinger. og som hjemmeprodukt.
De aktive meso-ingredienser som er godkendt af tusindvis af læger, dermatologer og kosmetiske behandlere over hele verden, sikrer en  sikker infusion i huden under microneedlings behandlingen.

Du har nu mulighed for at få dit behandlingsforløb finanseret: Klik her

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao