pHformula Vitamin C Radiance

 

V.I.T.A.C. skin resurfacing – hudpleje som booster huden fra pHformula

Genopliv din hud med pHformula V.I.T.A.C. Skin Resurfacing - Den ultimative boost til din hudpleje Uden recept, fuld effekt - Farmaceutisk kosmetisk hudpleje.

V.I.T.A.C. Skin Resurfacing er mere end blot en behandling, det er din nøgle til en sundere, mere strålende hud. Denne farmaceutiske kosmetiske behandling er beriget med ren C-vitamin, der arbejder i dybden for at give synlige resultater og omdanner din hud fra inderst til yderst.

Vores Vitamin-C-behandling bygger på avanceret teknologi indenfor "regenerativ medicin", en proces der stimulerer huden til at reparere sig selv ved at erstatte beskadigede celler med nye.

pHformula arbejder på hudens overflade og dybder ved at peelere og forny hudens celler - både de skadede, usunde og sunde. Resultatet er en forbedret hud med øget collagenproduktion, en styrket blodcirkulation og en forbedret evne til hurtig selvreparation. Huden bliver ikke kun fyldt med fugt, men også beskyttet mod frie radikaler.

Dette er en avanceret hudplejebehandling, der effektivt bekæmper tegn på hudskader og aldring. Ældningstegn, hyperpigmentering, mat og glansløs hud, slap hud og ujævn hudstruktur - alle disse problemer kan adresseres med vores Skin Resurfacing Radiance Booster.

pHformula Vitamin C behanding

Denne specielt udviklede behandling bruger pHformulas system, der er rigt på C-vitaminer og antioxidanter, til at give din hud en ny glød og energi. Behandlingen udføres af en certificeret pHformula-specialist og inkluderer grundig rensning og affedtning, påføring af S.P. complex for at forberede huden på behandlingen, resurfacing Radiance C med vitamin C radiance release, beroligelse og fugttilførsel til huden, samt afsluttende beskyttende solcreme.

Vores V.I.T.A.C. Skin Resurfacing kan bestilles som en enkelt behandling eller som en del af et kurforløb, og inkluderer maskebehandling. Bemærk, at der kan forekomme afskalning efter 3-5 dage.

Tag skridtet mod en sundere og mere strålende hud i dag med V.I.T.A.C. Skin Resurfacing - din ultimative hudplejebehandling for at opnå synlige resultater.

pHformula Vitamin C Radiance
Pris  kr. 699,-
Bestil tid

Med pHformula Radiance Vita C vil du få en hud som:

  • Fremmer collagen og elastin produktionen
  • Har anti-inflammatorisk virkning
  • Mindsker hyperpigmentering
  • Udjævner hudtonen
  • Booster huden
  • Har genvundet sin glød og udstråling
  • Er blødere og glattere
  • Er fyldt op med fugt
  • Føles fastere
  • Ser sund ud

Da hud er forskellig fra person til person  kan resultatet variere.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao