Mesoterapi Filorga

Mesoterapi Filorga med Vitamin booster serum 3 ml.

Mesoterapi needling er en behandlingsform der vinder stærkt frem, da den ikke injeceres direkte i huden med en enkelt nål. Vi benytter enten en mesoroller, eller en DermaPen som gør det muligt at tilføre produktet på en ensartet måde og derved forbedre din huds tilstand, helt uden brug af kirurgi. Behandlingen med Mesoterapi needling tilfører huden hyaluronsyre sammen med en lang række af vitaminer, aminosyrer og mineraler, der bevisligt hjælper med at reducere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens tilstand og gør den mere fast.
Huden tilføres den anerkendte Filorga NCTF135ha hvis indhold er den værdifulde hyaleronsyre + 53 nærende vitaminer, aminosyrer og mineraler, alle ingredienser særdeles vigtige, for at modvirke at huden mister sin elastisitet med tiden.

Filorga behandlingen stimulerer collagen og elastin i huden samtidig med at der sker en øgning af fibrerne. Huden fyldes op og fugtes, der tilføres elasticitet og fasthed, samtidig gives der også et fugtboost, selv en grå og trist hud får masser af glød og vitalitet.

Du vil efter første Filorga behandling kunne se en forskel og forbedring af hudens glød og hydrering, vi anbefaler at tage en kur behandling på 3-4  behandlinger, for at få det helt optimale resultat hvor linjer er mindsket og den slappe hud klart forbedret. 

Filorga, er en af de største pionererne inden for behandling af linjer og rynker samt aldersrelaterede tegn de har mere end 40 års ekspertise inden for anti-age behandling med både mesoterapi og fillers.
Filorgas mesoterapi produkt hedder i fagsprog - NCTF135HA og indeholder mere end 50 essentielle stoffer og vitaminer. Bl.a. den helt essentielle hyaluronsyre, som en en vigtig del af vores hud, og i kraft af at vi bliver ældre, dannes der mindre af den.

Mesoterapi needling henvender sig til dig, som gerne vil gøre lidt ekstra for dig selv og mindske hudens aldringstegn, og som ikke er ønsker ikke-permanente fillers eller kirurgiske indgreb. Mesoterapi needling kan også kombineres med Restylane eller Botox behandlinger efter denne behandling.

Filorga Mesoterapi behandling med hyaluronsyre, vitaminer og mineraler er en ekstra stærk cocktail, til dig der der er træt af ect. rygerynker, træt og kedelig hud, mørke rander under øjnene, eller som gerne vil have et kraftig boost at hele ansigtet.

Behandlingen er også en rigtig god effekt på en reduktion af grove porer eller acne ar.
 
Mesoterapi Filorga
Pris fra  kr. 1800,-
Bestil tid

Mesoterapi Filorga

NCTF er en multi-vitaliserende formel bestående af 53 ingredienser. 
NCTF er en optimeret løsning, der kombinerer alle de anerkendte anti-aging ingredienser:
  • 12 vitaminer (A, B, C, E), der stimulerer vitale funktioner i cellerne
  • 23 aminosyrer, der øger proteinproduktionen (elastin, kollagen) 6 enzymer, der skaber en biokemisk reaktion i væv
  • 5 nukleinsyrer, der aktiverer cellulær kommunikation
  • 6 mineraler, der forhindrer mineralmangel 
  • 2 anti-oxidant, der stopper frie radikaler.
Vores ekstra krafigt hyaluronboost F-hilo booster huden, og som kan være holdbar i op til et år ved 2 behandlinger med 1 mdr. mellem behandlingerne  Kr. 2500,

Svært at vælge?

Det kan være rigtig svært at forstå, hvad der er forskellen på vores forskellige mesoterapi behandlinger. 
Du kan være usikker på hvad der passer dig. 
Glem ikke, at vi altid tilbyder en gratis konsultation, hvor du kan stille alle spørgsmål og hvor vi giver forslag,
der passer til dine ønsker. 
Kontakt mig på 23414114 og vi kan finde en tid til dig for en konsultation.
Vi beder dig booke en konsultation inden behandling kan udføres

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao