VAMPIRE FACIAL

Naturlig foryngelse af huden - skøn dybdegående behandling som med kraften fra dit eget blod går ind og fjerner ar, linjer og dybe rynker.


En Vampire Facial giver virkelig skønne resultater, og du får en fantastisk hud efter et behandlingsforløb. Det er en behandlingsform, som danskerne virkelig har taget til sig efter Kim Kardashian offentligt har lagt ansigt til vampyrbehandlingen. Det, en Vampire PRP behandling kan gøre for dig, er at:


Her på CLINIQUE de PRAIRIE elsker jeg at udføre Vampire Facials på mine klienter – altid med et virkelig skønt resultat. Jeg har stor erfaring og ved, hvad jeg gør, så du altid får en tryg proces og et professionelt resultat.


Vampire PRP behandling

Behandlingen udnytter kroppens naturlige evne til at regenerere, hele og forynge sig selv.


En vampyrbehandling starter med at du får taget en blodprøve, som herefter centrifugeres. Det får blodpladerne til at adskille sig fra de hvide og røde blodlegemer i en såkaldt PRP-proces (Platelet-rich plasma). Dette blodpladerige plasma, som indeholder forskellige vækstfaktorer, injiceres i din ansigtshud for at stimulere hudens foryngelsesproces.


Der er ingen bivirkninger ved behandlingen, som blev udviklet tilbage i 1970’erne. Dog må du regne med en vis hævelse og rødme lige efter behandlingen og nogle gange også dagen efter. I dag anvendes den også mod hårtab, ved tandbehandlinger og som en del af sportsmedicin og smertebehandling.


Vampyrbehandling helt uden blodtagning

Du kan stadig nyde fordele ved en vampyrbehandling selvom du ikke ønsker at anvende dit eget blod. Her bruger jeg så en særlig NeoDerma serum i stedet, som indeholder plasmaets regenerende krafter. Ingredienserne virker opstrammende, og det er også en virkningsfuld anti-age behandling.


Synlig effekt efter få uger

Med blot en behandling vil du kunne se en effekt efter 3-4 uger. Jeg anbefaler ofte et forløb på 2-4 behandlinger i alt for at opnå den ønskede effekt. Men alle klienter er individuelle, og det kommer altid an på din hudtype, alder og omfanget af din udfordring.


Book både tid blodprøve og vampyrbehandling

Du skal være opmærksom på også at aftale tid til blodprøvetagning før selve behandlingen kan udføres. Klinikken har en Anæstesisygeplejerske tilknyttet til at foretage blodprøverne. Ved bookning forudbetales et depositum på DKK 1.000,-

Se priser på alle vampyrbehandlinger

Vampire behandling med læge:   PRIS FRA  KR. 2995,-

Vampire behandling uden læge:  PRIS FRA  KR. 2495,-


Du kan booke direkte her BESTIL TID og betale depositum via Nets indsæt betalingslink. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på mobilnummer 2341 4114, og så får jeg dig booket korrekt. Du kan også skrive til cliniquedeprarie@mail.dk

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2022 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao