Mesoterapi med Skinpen

Hos Clinique de Prairie på Frederiksberg og i København får du det bredeste udvalg i specialudviklet SkinPen behandlinger, som Susanna har sammensat for at du opnår det bedste resultat for din hud.

En af vores nye behandlinger med Mesoterapi er Mespterapi Skinpen.

Her benytter vi samme fremgangsmåde som ved vores normale Skinpen behandlinger, dog med den forskel at vi bruger ren hyaluronsyre til indslusning.

Der findes mange nye produkter til en tør og dehydreret hud. 

Der er mange grunde til at man kan have en tør hud, det kan være pga. stress, sygdom, medicinforbrug, for meget sol eller for lidt eller forkerte produkter, det kan opstå i alle aldre, men tit er det mest moden hud som begynder at vise tegn på tørhed.

Årsagen er at kollagen og hyaluronniveau falder i huden efterhånden som vi ældes.

Vores hud indeholder hyaluronsyre, men med alderen aftager produktionen af hyaluron da den producerer mindre, men her er der hjælp at hente i form af produkter og behandlinger. Vores hud vil altid ældes, men processen kan udskydes ved at man hele tiden hjælpe huden med de rigtige produkter der samtidig holder på fugten og stimulere huden til selv at danne mere kollagen. 

Mangler huden hyaluronsyre kan det ses på huden i form af tørhedsrynker, tør og slap hudstruktur.  Hyaluronsyre er en af de bedste ting du kan give din hud og er dermed en god hjælper til at holde din hud fugtet og elasticitet.

Hyaluronsyrens  evne til at holde på vand er bemærkelsesværdig, da den kan holde sin egen vægt i vand 1000 gange. Dette betyder, at den hjælper huden med at suge fugt til sig og holde på den. Det er netop det der udnyttes ved fillers, det er en af de bedste metoder til at opbygge fugt.  

Ved at bruge produkter kan man hjælpes godt på vej, men de skal anvendes dagligt for at få den fulde effekt, men kan ikke samlmenlignes med at få vores Mesoterapi skinpen.

Mesoterapi med Skinpen
Pris  kr. 1495,-
Bestil tid

Du for med Mesoterapi skinpen

  • Mere fugt

  • Mere elasticitet

  • Mere kollagen

  • Mere glød og udstråling

  • Færre linjer og rynker

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao