Mesoterapi med Skinpen


Forny din hud med Mesoterapi og Skinpen

Hos Clinique de Prairie, beliggende på Frederiksberg og i København, tilbyder vi et bredt udvalg af specialdesignede SkinPen-behandlinger. Alle vores behandlinger er sammensat af Susanna med det formål at opnå de bedste resultater for din hud.

Forstå vores unikke Mesoterapi Skinpen behandling

En af vores nyeste behandlinger er Mesoterapi med Skinpen, hvor vi benytter ren hyaluronsyre til indslusning. Denne teknik er lig vores almindelige Skinpen-behandlinger, men hyaluronsyren giver den et ekstra fugtighedsboost.

Kæmp imod tør og dehydreret hud

Der er mange årsager til tør hud, som stress, sygdom, overdreven solbadning, forkert eller utilstrækkelig brug af hudplejeprodukter og aldring. Tør hud kan forekomme i alle aldre, men ældre hud har en tendens til at vise flere tegn på tørhed, da kollagen- og hyaluronsyre niveauer falder med alderen.

Hvad gør Hyaluronsyre for din hud?

Hyaluronsyre er et naturligt stof i huden, men produktionen falder med alderen. Hvis huden mangler hyaluronsyre, kan det resultere i tørhed, rynker og slap hud. Hyaluronsyre er bemærkelsesværdig for sin evne til at holde på fugt - faktisk kan den holde sin egen vægt i vand tusind gange. Dette gør den til en ideel komponent for at opretholde hudens fugtighed og elasticitet.

Få mest ud af din hudpleje med Mesoterapi Skinpen

Mens hudplejeprodukter med hyaluronsyre kan hjælpe, skal de anvendes dagligt for at få fuld effekt. Men med vores Mesoterapi Skinpen-behandling får du en mere intens og langvarig effekt. Denne behandling kan hjælpe din hud til at suge fugtighed og fastholde den, mens den også stimulerer huden til at producere mere kollagen, hvilket bidrager til en mere ungdommelig, glødende hud.

Mesoterapi med Skinpen
Pris  kr. 1495,-
Bestil tid

Du for med Mesoterapi skinpen

  • Mere fugt

  • Mere elasticitet

  • Mere kollagen

  • Mere glød og udstråling

  • Færre linjer og rynker

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao