UNIK ACNE BEHANDLING

Globalt anerkendt - CLINIQUE de PRAIRIEs helt specielle kombinationsbehandling( pHformula/micro dermabration) skaber hidtil usete resultater mod aktiv acne og ar.


Jeg har fundet frem til den absolut bedste måde at bekæmpe acne og ar – og det vil jeg meget gerne gøre for dig, der ønsker at slippe af med problemet her og nu. Du får en dejlig blød hud, der ikke skinner, og som har genvundet sin naturlige glød og sundhedsstruktur.


Min behandling er blevet international anerkendt. Det er en helt særlig dybdegående hudpleje med kombinerede pHformula behandlinger og microdermabration, som giver de unikke resultater hos alle klienter.


Akne behandling der virker uanset alder

Akne er ikke kun et problem for teenagere men kan sagtens påvirke helt op i 40 års alderen. Derfor er behandlingen for alle aldersgrupper, og jeg tilpasser den altid specifikt til din huds behov.


Den kan også anvendes ved mange andre udfordringer så som hyperpigmentering, rynker og linjer samt til en hud med mild rosacea, kronisk rødme eller hvis du blot ønsker en ny frisk hud.


pHformula resurfacing & microdermabration

Denne dybdegående behandling med kombineret hudslibning kommer helt i bund med ansigtets udfordringer. Jeg har valgt at arbejde med produkter fra pHformula og har udviklet en ny og mere dybdegående behandling ved at kombinere disse med microdermabration, hvor hudslibning blandt andet fjerner irriterede og døde hudceller.


Acne er kendetegnet ved udbrud i huden. Min pHformula/ microdermabration behandling går blandt andet ind og kontrollerer hudens talgproduktion og kan derved reducere ar og mindske betændelsestilstande.


En behandling indeholder afrensning, aftørring af huden så den er fri for fedtstof, microdermabration (hudslibning), påføring af de aktive syrer tilpasset til den enkelte hudtype, beroligelse og påføring af creme.


Om Susannas unikke akne behandling

Jeg er hudplejeekspert og specialist i særlige udfordringer og tænker ud af boksen for at udvikle og sammensætte behandlinger, som gør en forskel for alle klienter. Jeg er blevet international anerkendt hos pHformula for denne kombinerede behandling, fordi den giver hidtil usete resultater.


Om pHformula produkter

Produkterne fra det spanske brand pHformula skaber fantastiske resultater. Det er produkter, som har en kosmetisk effekt, der bygger på mangeårige farmaceutiske forskningsresultater (såkaldte pharma-cosmeceuticals). Denne regenerative medicin, hvor beskadigede hudceller stimuleres til at hele og reparere sig selv, er helt utrolig og på mange måde meget bedre end kosmetiske indgreb (fx botox).


Derfor bruger jeg disse produkter fra pHfomula i mange behandlinger. De er milde og skånsomme ved din hud samtidig med at de transporterer de gode frugt- og vitaminsynerer, antioxidanter mv. ind så de får en specifik og aktiv virkning. De er en del af grundlaget for successen med denne særlige acnebehandling.


Hvor mange behandlinger?

Er meget individuelt og afhænger af hver kundes hud og hudtype samt problem, book en konsultation så vi sammen kan finde den helt rigtige behandlingsform for dig.


Se priser på mine unikke acne behandlinger:

pHformula & Microdermabration            Kr. 699,-

pHformula Acne                                          Kr. 499,-

Skin Jet Bio Peel Specialslib                       Kr. 699,-

SEBU acne peeling                                      Kr. 699,-

Dr. Irena Eris Mandel el Glykol Peeling   Kr. 699,-                 


Prøv denne effektive behandling med det samme

Du er meget velkommen til at bestille tid allerede i dag BESTIL TID. Hvis det er første gang du besøger klinikken eller hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte mig for råd og vejledning. Du kan ringe på 2341 4114 eller skrive til mig over e-mailen cliniquedeprarie@mail.dk

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao