Følg mine indlæg her på min blog

Jeg vil bestræbe mig på at give dig rigtig mange gode råd og oplysninger her på blokken.

Skriv gerne til mig på mail, hvis der er noget som du gerne vil have at jeg skriver om.

Jeg håber at du vil få rigtig meget glæde af mine indlæg.

Hilsen Susanna

Har du vinterhud?

Ved du hvad du bør gøre for at holde din hud i frisk, sund og smidig om vinteren.

Har du prøvet at have frost i kinderne, og når du så kommer indenfor begynder de at blive varme, og kan næsten komme til at brænde.

Jeg har skrevet en lille guide som du vil kunne få stor glæde af, når først vinteren og kulden sætter ind.


   LÆS HELE ARTIKLEN OM VINTERHUD HER   


KENDER DU DET?

Jeg ser mig i spejlet hver dag, men jeg ser det ikke rigtigt, før en dag hvor jeg opdager at der er kommet en dobbelthage og nogle kalkunposer og tunge øjne, jeg har pludselig fået hængemule, nedadvendte mundvig, og hængefolder under øjnene, ja også større porer.

Her gik det op for mig at tyngdekraften har holdt sit indtog, ikke bare på baller og lår, men også i ansigtet, UHA jeg fik næsten et chok.

Jeg tænkte hvad jeg kunne gøre når jeg ikke er til operationer eller botox.

HIFU blev mit svar sammen med Skin Jet Biopeeling og pHformula resurfacing, som er den perfekt sammensætning og jeg synes at det har gjort at jeg ser lidt mere opstrammet ud, og har fået mindre kalkunposer og dobbelthage, øjnene er strammet op med færre rynker, det er lige før at jeg føler mig ung igen.

Det allerbedste er jo nok at andre har givet mig komplimenter, der voksede jeg lige pludselig med flere centimeter.

De billeder som som jeg har lagt op her er fra min første Hifu behandling, som jeg fik d. 14 januar 2018 og efterbilledet er taget d. 4 april 2018.

Det næste jeg har tænke mig at gøre er Gua Sha som jeg også introducerer i klinikken, det er en perfekt løsning for at få mere fast og opstrammet hud og så kan man også selv lave det hjemme.

Jeg har både været heldig og til dels uheldig med min hud, da jeg altid har haft en sart og sensitiv hud, som ung har jeg aldrig lidt af acne, men til gengæld ikke kunnet tåle ret meget, og blev hurtigt rød og irriteret.

I 2006 stiftede jeg bekendskab med Skin Jet Krystalslib, og det var det der gjorde at jeg selv investerede  i en Skin Jet Krystalslib.

Jeg begyndte at behandle mig med med slib og Skin Jet produkter og lidt efter lidt blev min hud klart bedre, jeg begyndte at kunne tåle forskellige produkter også syre, så i dag har jeg ikke de helt store problemer undtaget at tyngdekraften er kommet for at blive.

Hilsen Susanna Rasmussen Klinikejer


Skøn kundeaften d. 12 sep. 18

En rigtig skøn aften her i september, solen har skinnet hele dagen og vi var klar til at byde Bill Holmberg som er Clinique de Prairie´s ambassadør med gæster velkommen i klinikken.

Alle gæsterne ankom med høj humør, og en god stemning

Vi fik dejlig hjælp af vores Agent fra Academié Danmark Tina Jørgensen og hendes Cheftræner Mia Ljungberg.

Mia fortalte om Academié histore og at de er verdens ældste hudpleje brand, Mia demonstrerede også den nyeste behandling Academié Expert peels på flere af gæsterne, med et superflot resultat.

Tina hyggede om gæsterne og jeg selv optrådte op slap line og fortalte omkring vores succesfulde Skin Jet behandlinger og Hifu facelift samt rådgav omkring rosacea og psoreasis.


Kunne du også tænke dig at holde en kundeaften med veninder, er du meget velkommen til at kontakte mig enten pr telefon eller mail.

Voksen Akne

Der kan opstå mange misforståelser, når voksne lider af voksen acne, det kan været et stort problem helt op til 40 – 50 års alderen.

Det er en myte at det kan skyldes dårlig hygiene.

Jeg vil nævne af de årsager der kan skyldes voksen acne:

At man lider af PCO, (polycystiske ovarier (æggestokke))

Indtager medicin eks. Binyrebarkhormon eller anabolske steroider.

Menstruation (præmenstruelt)

Bruger cremer eller kosmetik der olieholdige.

Tager for meget sol eller solarie


   LÆS HELE ARTIKLEN OM VOKSEN AKNE HER   

Hvad er dårlig blod-cirkulationen

Kan du genkende tegenene på en dårlig blodcirkulation?

Din krop kan føle når blodet ikke kan strømme frit, og det kan udvikle sig til hjerteanfald, sår eller slagtilfælde, men det kommer ikke pludseligt, men udvikler sig langsomt.


Nogle af tegnene kan være:

Prikken ofte i benene, men også i arme og hænder.

Dine ben hæver og du føler træthed.

Hårtab.

Glem ikke at en god blodcirkulation er afgørende for et godt og sundt helbred.


   LÆS HELE ARTIKLEN OM BLODCIRKULATION HER   

Hvad betyder UV?

TAG HÅND OM DIN HUD - BRUG SOLCREME

UV-stråling fra solen har en vigtig rolle at spille i vores liv og miljøet omkring. Det påvirker næsten alle levende organismer og er ansvarlig for mange biologiske processer.

Selv nogle dyr er afhængige af at se på UV-lys for at finde modne frugter, frø og blomster. Men at acceptere fordelene betyder også at leve med UV-strålernes potentielt skadelige virkninger.

Mens jordens atmosfære blokerer for størstedelen af UV-strålingen fra solen, har den lille mængde, der kommer igennem, kraften til at gøre både ondt og godt.

Levende ting på tørt land ville blive alvorligt skadet af UV-stråling fra solen, hvis det meste af det ikke blev filtreret ud af jordens atmosfære.


   LÆS HELE ARTIKLEN OM UV-STRÅLING HER   

Hvorfor er hydration så vigtig?


Vi har alle fået at vide, at vand er vigtigt for din hud, og vi har tendens til at acceptere dette uden virkelig at forstå hvorfor. Men hydrering er faktisk afgørende for sund hud og mange hudproblemer kan faktisk blive forværret eller endda forårsaget af dehydreret hud.

Hudceller, som alle celler i vores krop, består af vand og uden vand kan de ikke fungere ordentligt. Hvis hudcellerne ikke har nok vand, vil din hud blive tør, usmidig, ubehagelig, have nedsat elastisitet og modstandsdygtighed, og mindre fasthed og øget modtagelighed over for fine linjer og rynker. 


   LÆS HELE ARTIKLEN OM HYDRERING HER   Fokus på øjnene

I dag er vi meget fokuseret på vores øjne og om vi har fået nogle rynker, poser eller mørke rander.

Der er mange måder vi kan bekæmpe det på, bl.a ved behandlinger og ved at benyttet nogle effektive øjenprodukter og øjenmasker.

Jeg har skrevet lidt omkring hvad man selv kan gøre for at afhjælpe de eventuelle problemer man kan have.   LÆS HELE ARTIKLEN FOKUS PÅ ØJNENE HER   

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort
Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2018 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao