Amber Peeling

Amber Peeling - Ravsyre Peeling: Danmarks Nyeste Hudpleje Revolution

Amber Peeling - Ravsyre Peelingen er det nye skud på stammen inden for hudpleje i Danmark. Inspireret af det dyrebare Baltikums guld, rav, er det en banebrydende skønhedsbehandling, der har taget skønhedsverdenen med storm.

Ravsyre: Professionelle Kosmetikprodukters Hemmelige Våben

Ravsyre har længe været en skjult skat i kosmetikbranchen, men nu begynder vi virkelig at se dens potentiale. Arbejdende på et cellulært niveau, hjælper det med at forebygge for tidlig ældning af huden ved at øge energiproduktionen i cellerne og gendanne hudens fasthed og elasticitet. Ravsyre indeholder også antioxidanter, der beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger.

Kollagen for Hudens Ungdommelige Udstråling

Amber Peeling inkluderer hydrolyseret kollagen, der hjælper med at øge kollagen syntesen i huden og bevare dens fugt og elasticitet. Dette er fantastisk effektivt mod fine linjer, rynker, rødme og pigmenteringer. Selv de med acne kan drage fordel af denne behandling, da den også hjælper med at reducere urenheder.

Behandlingsproces: Giv Huden den Luksus den Fortjener

Først afrenses huden med Amber rens på cellulært niveau. Derefter påføres en mild peeling, efterfulgt af en booster syre i 3-5 minutter. Huden neutraliseres, og Amber syren (Ravsyre) påføres i op til 10 minutter. Herefter renses huden igen, og en ravsyremaske påføres. Denne maske er beriget med C-vitamin og hyaluronsyre, som intensivt hydrerer huden og fremmer en ungdommelig udstråling. Resultatet er markant mindre synlige rynker.

Efter behandlingen anbefales det at bruge en hyaluronserum eller c-vitamin serum, dagcreme, øjencreme og solcreme for at opnå de bedste resultater. En kur på 4 behandlinger samt brug af plejeprodukter med ravsyre anbefales for at opnå optimal effekt. Oplev selv fordelene ved Danmarks nyeste hudplejebehandling, Amber Peeling - Ravsyre Peeling!

Amber Peeling
Pris  kr. 999,-
Bestil tid
Du kan opnå:
  • Forsinker hudens ældningsprocessen
  • Reducerer mærkbart rynker
  • Øger hudens fasthed og elasticitet
  • Beskytter huden mod frie radikale
  • Øger hudens fugtighed markant
  • Styrker hudens barriereegenskaber
  • Beskytter huden mod skadelige ydre faktore

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao