Mesoterapi

Når vi bliver ældre begynder vores hud at blive mere slap miste hyaluron og vi begynder at få nogle fuger ,linjer og rynker , hvilket kan bevirke at vi nogle gange ser ældre ud end vi er eller at det kan blive et irritationsmoment.

I dag kan vi gøre rigtig meget for at holde vores hud ung, både med ansigtsbehandlinger, hudslibninger eller kemiske peelinger.

Der er også den mulighed at du kan benytte vores Mesoterapi behandling med Hyalderm eller Softderm som begge er fugtgivende, rynkeudglattende behandling, der minder meget om klassisk fillers rynkebehandling,

Hyalderm og Softderm har en længere holdbarhed og giver mere blødhed ved det behandlede område,


Vores fokus er på rynker i ansigtet, og vi kan behandle følgende område effektivt

  • Rynker ved øjenene
  • Bekymringsrynken ml. øjenene
  • Rynker overlæbe
  • Rynker eller linjer ved kinder
  • Smilerynker
  • Hagekløft


Vi udfører også læbeforstørrelse

Vi arbejder i et øverste hudlag, det sikrer vores produktet bliver nedbrudt væsentligt langsommere end almindelig fillers i dermis.  Vi udfører mesoterapi med vores Mesogun, som er en tyskproduceret højkvalitetsgun, der sikrer korrekt dybde og dosering af produktet. Vores produkt, Hyalderm / Softderm, er specialdesignet til at ligge i det øverste hudlag, og har en optimal blødhed, der gør produktet altid føles naturligt. Ved at vi kun arbejdet i det øverste hudlag sikrer vi at vi ikke kommer i kontakt med blod- og nervebaner.

Vi har altid konsultation inden behandlingen, hvor vi sammen finder ud af hvilke ønsker du har, og hvor meget hyalderm/Softderm der er nødvendig for at opnå dit ønske, samt information omkring selve behandlingen. Der er også her du har mulighed for at stille spørgsmål.

Vi bedøver altid i forbindelse med Mesoterapi behandlingen, så unødvendig smerte i vides mulige omfang undgås. Det er meget sjældent at der opstår blå mærker, men kan dog forekomme.

Der kan opstå lette ujævnheder efter behandling, men disse vil fortage sig efter nogle dage.

Vi anbefaler 2-4 behandlinger for at opnå det bedst mulige resultat.

Mesoterapi hos os er en ikke-kosmetisk behandling og betegnes som en fugtgivende behandling. Effekterne af behandlingen er stort set identisk med fillers, men holder længere og skaber mere naturlig blødhed.

Du kan også vælge vores Mesoterapi behandling med Skinpen og Genosys Pen, her benytter vi ren hyaluronsyre til indslusning.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2021 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao