Mesoterapi

Når vi bliver ældre begynder vores hud at blive mere slap vi mister hyaluron og vi begynder at få nogle fuger ,linjer og rynker , hvilket kan bevirke at vi nogle gange ser ældre ud end vi er eller at det kan blive et irritationsmoment.

I dag kan vi gøre rigtig meget for at holde vores hud ung, både med ansigtsbehandlinger, hudslibninger eller kemiske peelinger.

Der er også den mulighed at du kan benytte vores Mesoterapi behandling med Viskoderm Skinko eller Skinko E som begge er fugtgivende, rynkeudglattende behandling.

Viskoderm Skinko eller Skinko E, giver mere blødhed i det behandlet ansigt


Vores fokus er på rynker i ansigtet, og vi kan behandle følgende område effektivt

  • Rynker ved øjenene
  • Bekymringsrynken ml. øjenene
  • Rynker overlæbe
  • Rynker eller linjer ved kinder
  • Smilerynker
  • HagekløftVi arbejder i et øverste hudlag, det sikrer vores produktet kun giver den fugt til huden der er behov for. Vi udfører mesoterapi med vores Mesoroller, der sikrer korrekt dybde og dosering af produktet. Vores produkt, Viskoderm Skinko eller Skinko E, er specialdesignet til det øverste hudlag, og har en optimal blødhed, der gør produktet altid føles naturligt. Ved at vi kun arbejdet i det øverste hudlag sikrer vi at vi ikke kommer i kontakt med blod- og nervebaner.

Vi har altid konsultation inden behandlingen, hvor vi sammen finder ud af hvilke ønsker du har, og om det er Viskoderm Skinko eller Skinko E der er nødvendig for at opnå dit ønske, samt information omkring selve behandlingen. Der er også her du har mulighed for at stille spørgsmål.

Vi bedøver altid i forbindelse med Mesoterapi behandlingen ved en dybde på 1,0 mm, så unødvendig smerte i vides mulige omfang undgås. Det er meget sjældent at der opstår blå mærker, men kan dog forekomme.

Vi anbefaler 2-4 behandlinger for at opnå det bedst mulige resultat.

Mesoterapi hos os er en ikke-kosmetisk behandling og betegnes som en fugtgivende behandling. Effekterne af behandlingen er at skabe mere naturlig blødhed.

Du kan også vælge vores Mesoterapi behandling med Skinpen og Genosys Pen, her benytter vi ren hyaluronsyre til indslusning.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao