Glykolsyre Peeling


Glykolsyre Peeling fra ODA Professionel

ODA Glyolsyre peeling er en af ​​de sikreste ikke-invasive hudprocedurer, der ikke skader huden og løser de mest følsomme dermatologiske problemer,
såsom  Acne, Rynker, Pigmentpletter og hudproblemer forårsaget af tilstoppede porer og kønshormonforstyrrelser. Det er en, ikke-allergifremkaldende procedure, der sikrer et vellykket resultat. Kliniske undersøgelser har vist, at glykolsyre procedurer er velegnede til enhver hudtype.

Ved akne vil der kombineres forskellige special syre ved hver behandling,for at give den absolut bedste opheling og bekæmpelse af bakterier, på denne måde kan vi komme rigtig godt i mål. 

De berømte amerikanske videnskabsmænd N.V. Perricone og J.C. DiNardo så det tidligt i 1969. og udførte to eksperimenter, der beviste den antiinflammatoriske virkning af glykolsyre og dens fotobeskyttende funktion.
Glykolsyre peeling forårsager ikke allergi, er let at kontrollere og fremmer hudregenerering og sikrer et effektiv resultat.
Monopiling med glykolsyre anses for at være en af ​​de sikreste i verden, og en af de mest populære ikke-invasive hudprocedurer.

En behandling der passer både til mænd og kvinder.

Behandlingen:

Afrensning med 9% og 15% activ rens, såfrem huden kan tåle begge rens. Booster peeling for at fremme hudens evne til at optage glykolpeelingen, samt starte en regenerende effekt. Afrens med vand, herefter selve glykolpeelingen i et eller 2 lag, afhængig af huden og problem.
Afrens med vand og der påføres maske der passer til huden. Derefter Booster serum creme og solcreme. 
Glykolsyre Peeling
Pris  kr. 799,-
Bestil tid
Glykolsyre:

En af ​​de sikreste i verden 
Ikke-allergifremkaldende
Effektiv resultat

Virker PÅ
Akne
Runker
Linjer
Pigment
Tilstoppet porer
Mindsker store porer

 

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao