SKIN JET BIO PEELING

Sund, frisk glød til din hud - giv din hud en helt ny og frisk glød og sig farvel til både rynker, pigmentpletter og ar.


Den eneste Biopeelings maskine på Frederiksberg og København


Forkæl dig selv med vores virkelige lækre Skin Jet Bio Peeling. Det er den mest virkningsfulde behandling, du kan ønske dig, i forhold til at:

  • Løfte og opfriske din hud, så alle strukturer udjævnes
  • Reducere rynker og pigmentpletter
  • Udglatte ar og fine rynker (mindre ar forsvinder ofte fuldstændig)
  • Fjerner selv kraftig akne.


Du bliver altid mødt af den højeste kvalitet hos Clinque de Prairie, og mine Skin Jet behandlinger blev belønnet i 2010, hvor jeg modtog prisen som Danmarks bedste professionelle Skin Jet klinik.


Dybdegående peeling som udjævner huden

Skin Jet er en yderst professionel behandlingsform, hvor huden først afrenses og herefter får en mild men virkningsfuld peeling med en medicinsk godkendt ultralydsmaskine. Dette forøger blodgennemstrømningen i huden og får energibølger og de aktive ingredienser til at trænge dybt ind i hudlagene og accelerere cellefornyelsen. Resultatet bliver en utrolig glat og ensartet hud både i toningen og på overfladen. Alt i alt en behandling med en utrolig kraftig virkning, som skaber en smuk hud.


Selve peelingen går ind og fjerner hudens ujævnheder og døde celler i en blid og skånsom slibning. Behandlingen afsluttes med en lækker ansigtsmaske og virkningsfuld creme.


Alle vil opleve en skøn effekt

Det er en virkelig dejlig behandling for alle hudtyper, lige fra tør og irriteret hud, normalhud og til en fedet eller acnefyldt problemhud. Hvis du er meget ude eller døjer med pigmentforandringer, karsprængninger begyndende rynker og markante linjer, så vil du også opleve en god effekt af behandlingen.


Effekten er synlig allerede efter én behandling men alt afhængig af din hud og alder, så anbefaler vi de fleste at få flere behandlinger i et egentligt forløb. Behandlingen er uden bivirkninger.


Du er meget velkommen til at kontakte os

Hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen eller er i tvivl om du skal vælge den, så kan du altid kontakte mig på mobilnummer 2341 4114, og så får jeg dig booket korrekt. Du er også velkommen til at skrive til over e-mailen cliniquedeprarie@mail.dk eller du kan booke direkte.  

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao