Bio Peel og Aqua Stem Cell Gold

På Frederiksberg ligger Clinique de Prairie som er den eneste klinik i København som tilbyder alle de medicinske Skin Jet Bio Peelings behandlinger.

Vores nyeste behandling med Skin Jet Bio peeling og Aqua Stem Cell Gold er til tørre og aldrende hud.

Hvad gør Aqua Stem Cell Gold Ampul for huden.

Aqua Stem cell Gold ampul giver huden den ultimative fugt ved hjælp af forskellige planteekstrakter der er unikke i sin formel. 
Koncentreret hyaluronsyre støtter op og giver en dyb fugtning, det fungerer ved at trække fugt fra omgivelserne og trækker det ind i huden hyaluronsyre virker både som en fugtgiver, der binder fugten og skaber et fugtreservoir. 

Aqua Stem Cell Gold er en hyper fugtende kombination af stam celler, hyaluronsyrer og spændende planteekstrakter som f.eks. aloe vera, grapefrugt, tomat, brocoli, selleri, kål, gulerod og tripeptide-1. Tripeptid-1 er også kendt i skønhedsindustrien som “GHK” for de amino syrer som indeholder (glycine, histidine, and lysine). Tripeptide-1 er en syntestisk signal peptide som virker med kobber i huden, og giver synlige resultater på aldrende og solskadet hud. Den virker ved at huden igen genopbygger områder der er blevet permanent skadede, så huden føles mere glat og strammere.

Hvad gør Bio peeling for huden.

Selve Bio peelingen fjerner hudens ujævnheder og døde celler, støv og snavs ved en blid og skånsom slibning. 
Herefter bruges vacuum for at forøge blodgennemstrømningen samtidig med lympedrænering fjerner ophobninger i huden.
Vi indsluser Aqua Stem Cell Gold ampul ind i huden med infrarødt/blåt lys, mesoterapi, magnetisme og ultralyd og tilsammen får det de aktive energibølger og ingredienser til at trænge dybt ind i hudlagene og accelerere cellefornyelsen. Resultatet bliver en utrolig glat og ensartet hud både i toningen og på overfladen. Alt i alt en behandling med en utrolig kraftig virkning, som skaber en smuk hud.

Effekten er synlig allerede efter én behandling men alt afhængig af din hud og alder de genetiske og miljømæssige forhold,  så vi anbefaler at få flere behandlinger i et egentligt kur forløb, for at gennoprette balance og komme tørhed i huden til livs.
Behandlingen er uden bivirkninger.

 
Bio Peel og Aqua Stem Cell Gold
Pris  kr. 799,-
Bestil tid
I forbindelse med behandlingen har du mulighed for at købe en Aqua Stem Cell Gold ampul med hjem, til at mætte huden over de næste dage.
Aqua Stem Cell Gold Ampul Kr. 249,-

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort
Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2019 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao