MESOTERAPI

Anti-age, som holder - booster din hud ved at tilføre næring og fugt i dybden og har en utrolig rynkeudglattende effekt. Behandlingen holder rigtig længe og giver en naturlig blødhed.


Mesoterapi er en virkelig effektfuld anti-age behandling, som går ind og genskaber eller bevarer dit ansigts helt naturlige træk. Til forskel fra botox, som går ind og lammer ansigtsmuskulaturen, så bevares både mimik og ansigtets særlige karakteristika efter mesoterapi.


Jeg har en helt særlig ekspertise og har nået unikke resultater med vores mesoterapi behandlinger der:

  • Kan reducere alle rynker i ansigtet
  • Forebygger dannelsen af rynker
  • Genskaber din volumen og tidligere ansigtstræk.

Jeg kan også hjælpe med mesoterapi på læber ved hjælp at nanonåle og hyaluronsyre.


Det kan være pandelinjer, linjer mellem brynene, linjer omkring øjnene, løft af mundvigene mv. Desuden kan jeg præcist og effektivt udfylde huller på grund af ar, piercinger, åbne porer


Mesoterapi

Under en mesoterapi behandling går jeg ind og tilfører din hud hyaluronsyre, som er et naturligt sukkermolekyle. Det findes i din hud og nedbrydes med alderen. Med en microroller tilføres hyaluronsyren i din hud. Virkningen er utrolig stærk og ved at binde vand til sig, så tilføres din hud fugt, elasticitet og volumen. Det er denne helt naturlige proces, som reducerer dine fine rynker og får huden til at genvinde sin styrke og komfort. Mesoterapi er en ikke-kosmetisk behandling og betegnes som en fugtgivende behandling.


For at kunne levere et præcist og sikkert resultat for alle vores klienter, arbejderes maksimalt ned til 1,5 mm i huden, ligesom den doserer helt præcist, hvorved du undgår blå mærker efter endt behandling.


Holdbare og synlige resultater med det samme

Det fantastiske ved mesoterapi er, at du kan se synlige resultater med det samme. En effektiv anti-age behandling strækker sig derfor kun over 2-4 behandlinger alt afhængig af din hudtype, alder og livsstil.


Den bedste og længste holdbarhed opnås ved at blive genbehandlet 2-4 uger efter første behandling, idet lette ujævnheder kan opstå efter første behandling. Jeg anbefaler derfor mindst 2 behandlinger. Idet en microroller arbejder yderst præcist i de yderste hudlag, så sikres alle klienter en reel holdbarhed

Alle kan have gavn af behandlingen, men den er særlig attraktiv for mænd og kvinder fra midttyverne og op efter. Du bliver bedøvet ved microroller med en dybde på 1 m.m inden behandlingen, som ikke er forbundet med væsentlige smerter.


Boost din hud med en mesoterapi behanding med det samme

Du er meget velkommen til at bestille tid til mesoterapi allerede i dag BESTIL TID. Hvis det er første gang du besøger klinikken eller hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte mig for råd og vejledning. Du kan ringe på 2341 4114 eller skrive til over e-mailen cliniquedeprarie@mail.dk

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao