MicroGold

Ny spændende MicroGold behandling, hvor Clinique de Prairie er en af de første klinikker i Danmark og dermed også på Frederiksberg og i København der tilbyder denne unikke metode.

Hvad gør MicroGold for dig?

MicroGold Anti-age/Ar/Pigment/hårtab behandling egner sig alle hudtyper.

Vi arbejder på celle niveau, der hvor vi aktiverer kollagen syntesen.

Man oplever en forbedring i hudens struktur, en øget glød, fugtnievuet øges og en formindskede af porer, linier og rynker og ar.
Ved hårtab mindskes hårtabet samtidig med at man aktivere hårsækkene til at danne mye hår

Huden fremstår strålende og med en flot udstråling

Behandlingen anbefales som et kurforløb med 3-4 ugers intervaller.

Med sine unikke nåle med kanaler fremfor de traditionelle nåle, fungere disse nåle , som det perfekte leveringssystem, kaldet microchanneling. Disse nåle lavet af titanium, og er guldbelagte og samtidig er de tyndere end traditionelle micronåle derfor opnåes en næsten smertefri behandling. Når nålene skubbes ind i huden, overføres den kraftfulde medicinske cocktail af hyarolonsyre, vitaminer, peptider, antioxidanter mm. via et specielt kanalsysten, på denne måde transporteres produktet ned via dette microhanneling system i underhuden.

 

Hvad er MicroGold Microchanneling?
MicroGold er et svensk produkt og er CE-mærket. MicroGold består af en beholder og et nålehus med 20, 24 karat guldbelagt nåle. De super tynde nåle er lavet af titanium og er dækket med guld. Når nålene presses ind i huden, åbner beholderen sig og produktet strømmer ned kanaler i nålene og derved overføres det til huden.
Nålene findes i længder 0,6, 1,0 og 1,5 mm.

Det er en invasiv hudforyngende behandling, der involverer en beholder med fine nåle, der stimulerer ansigts og kroppens kollagen og hjælper med at tilføre ingredienser. i huden. De 24 karat guldnåle har mikrokanaler, der gør det muligt at produktet det lægges korrekt ind i huden på en kontrolleret måde. Forskellen mellem traditionel microneedling og Microchanneling med MicroGold er, at MicroGolds nåle har kanaler. Produktet overføres til kanalerne og derfor bringes det dybt ned i huden via nålene og frigives med ved den valgte nålelængde, herved undgåes almindelige komplikationer, som der kan være være forbundet med traditionelle teknikker. Med microneedling er nålene er krafigere og presser produktet ned i huden. Her lægger man produkt ovenpå huden. 

Microgoldbehandlingen har en dokumenterede evne til at levere den ønskede mængde hyaluronsyre eller biologiske produkter, lige under dermis, i den konsekvente dybde, næsten smertefri og over et stort overfladeareal. Dette er en stor fordel i forhold til den konventionelle sprøjte tilgang.
Med MicroGold kan vi effektivt behandle aldrende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter, hyperpigmenteringer og ar.
Den sterielle beholder og nåle der er guldbelagt, er højt biokompatibilitet med menneskelig hud, der forhindrer irritation og allergiske reaktioner efter brug Der brugen en ny enhed til hver patient, og enheden genbruges aldrig. Proceduren kan bruges overalt i ansigt, hals og bryst og bruges til at behandle tegn på aldring på huden, hvor rynker, mørke pletter og anden skade kan være svære at behandle. Samt på eks. strækmærker.

Hvad gør det anderledes end andre microneedling behandlinger?

I modsætning til mikronåle pennen kræver denne behandling ingen bedøvelse og er normalt smertefri, men ved brug af 1 mm nåle kan det være nødvendigt at bedøve huden. Formålet med Microgold behandling er at lave mikrokanaler og levere produktet direkte ned i huden. Formålet med andre mikronålenheder er at punktere huden for stimulering. MicroGold behandlingen tager den traditionelle mikroneedling  til et andet niveau ved samtidig at behandle problemer som tørhed, fine linjer og rynker.

Hvordan forgår behandlingen?

MicroGold-behandling skaber små, næsten usynlige huller, der tillader hyaluronsyre, vitaminer og andre ingredienser, der let kan transporteres ind i hudens hud dybde, hvor de kan gavne og skabe langvarig effekt. Huden absorberer vækstfaktorerne og reagerer ved at begynde at forny sig ved hjælp af sin egen helingsproces.

Er MicroGold behandling sikker?

Ja, absolut! Denne avancerede form og udvikling af microneedling er sikker og kan anvendes i områder, hvor laserbehandlinger og dybtgående peeling normalt ikke udføres.

Der er sjældent brug for noget bedøvelsesmiddel, ikke engang anæstetisk creme. De små Mikrokanaler lukkes inden for en time, så infektioner efter en behandling er meget sjældne.
Behandlingen kan udføres som en kurbehandling med 3-4 ugers intervaller for at opnå maximal effekt.
MicroGold
Pris fra  kr. 995,-
Bestil tid

Hvornår vil du se resultater?

Resultaterne kommer efter ca. to uger efter behandlingen er afsluttet. Du vil dog begynde at se resultater efter cirka en uge.

Hyaluronsyre er et blødt gelagtigt stof, som absorberer vand og fugt i dybden af huden i det behandlede område og som giver en forbedret fasthed, elasticitet og gør huden glattere. Kan med fordel kombineres med Hifu Facelift for at øge resultatet.
Vækstfaktorer stimulerer huden til forbedret healing efter f.eks. laser og hjælper til at opretholde kollagen niveauer i huden.
Pigmentinhibitorer forhindrer melaninrespons. Kombineret med solbeskyttelse falder uønsket misfarvning.
  


Hvornår kan jeg ikke blive behandliet med MicroGold
• Aktiv acne
• Inflammeret rosacea
• Tendens til hypertrofiske/Keloid ar
• Roaccutan behandling i de sidste 6 måneder (afhængig af hudtilstand)
• Alvorlig dermatitis
• Strålebehandling eller laserbehandling i området sidste år
• Gravid og ammende
• Blodfortyndende medicin

 Der bør ikke behandles med Botox eller lignende muskelafslappende midler 48 timer før MicroGold på grund af risikoen for fejljustering af injiceret toksin.
Filler-behandling - mindst 2 uger mellem behandling med filler og behandling med Micro Gold. Da der ellers kan opstå risiko for betændelse.

Man kan med rigtig stor fordel kombinere MicroGold behandlingen, med eks. Hifu Facelift, Skin Jet BioPeeling eller pHformula Resurfacing.

Såfrem man ønsker at få behandling på halsen i forbindelse med ansigtet, kan dette fået til en pris på kun  Kr. 300,- ekstra.

Behandling af øjne                Kr. 699,-
Behandling af pande            Kr. 699,-
Behandling af halsen            Kr. 699,-
Behandling af hår                 Kr 1299,-
 
Special cocktails 
Vital W -   Rynker og Anti-Aging
Vital PS -  Pigmenteringer
Vital WH - Sårheling og ardannelse
Vital SM - Strækmærker
Vital HR - Hårtab

Ved hårbehandling skal man forvente at skulle have mellem 5 - 10 behandlinger med 14 - 21 dages mellemrum

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao