MicroTox


MIcroTox er en ekstra kraftig solution i forhold til MicroGold

Reducerer og forhindre aktiviteten i rynker 
Der er tre basisproteiner der danner strukturen i huden, fibrin, elastin og collagen. Når disse bliver beskadiget, fremkommer udtryks rynker/dynamiske rynker, som resultat af vores naturlige sammentrækning af ansigtsmuskulaturen. Forskellige faktorer har indflydelse på synligheden eksempelvis ældning, solpåvirkning, livsstil og andre miljømæssige eller eksterne faktorer, MicroTox solution har dobbeltvirkning på ekspression linjer. Den reducerer eksisterende linjer og forhindre nye i at fremkomme. Den unikke kombination af peptider der arbejder i synergi, forhindre de mikrokontraktioner i huden der forårsager denne type rynker.

Den ikke-invasive behandling kombinerer de hudopstrammende fordele ved et Botox lignende produkt med et unikt injektionsmønster og små doser af Botox lignende produkt eller andre lignende produkter. I stedet for at injicere produktet i selve musklen, foretages Microtox lige under hudens overflade med meget små micronåle.
Vores Microtox-ansigtsbehandlinger er skræddersyet til dine unikke behov, uanset om det betyder simple ældningstegn, en glansløs teint eller dynamiske rynker og linjer. For at behandle disse problemer vil vores æstetiske ekspert hjælpe dig med at vælge den rigtige behandling.
 
AKTIVE INGREDIENSER  INDIKATIONER

Acetyl Hexapeptide-8: regulerer og reducerer sammentrækningen af dynamiske rynker.
Niacinamid: Stimulerer collagen syntesen og fremmer retoxin effektiviteten.
Pentapeptide-18: Forhindre hudens mikro kontraktioner. Forhindre dannelse af linjer og rynker
Behandler ekspressions linjer, specielt dem der forekommer i panden og i øjen området. Anvendes også til at fremme botolinum toxins egenskaber.

Blandt de første i sin art er der inkluderet en  mikrokanal teknik og med nåle tyndere end et menneskehår. Designet til at levere produkter ned i huden, smertefrit og effektivt. det er en blid behandling. MicroTox er en ny behandling med en kraftig  MicroTox solution hvor vi bruger bl.a, hyaluronsyre, vitaminer og andre ingredienser til at behandle f.eks. store porer , fine linjer, rynker, ar korrektion, strækmærker og hårtab.

Der bør ikke behandles med Botox eller lignende muskelafslappende midler 48 timer før MicroTox på grund af risikoen for fejljustering af injiceret toksin.
Filler-behandling - mindst 2 uger mellem behandling med filler og behandling med MicroTox. 

Man kan med rigtig stor fordel kombinere MicroTox behandlingen, med eks. Hifu FaceliftSkin Jet BioPeeling eller pHformula Resurfacing.

 
MicroTox
Pris  kr. 1500,-
Bestil tidHvornår kan du forvente at se resultater?

Resultaterne kommer ca. to uger efter behandlingen er afsluttet. Du vil dog begynde at se resultater efter cirka en uge.

Hvornår kan jeg ikke blive behandliet med MicroTox
• Aktiv acne
• Inflammeret rosacea
• Tendens til hypertrofiske/Keloid ar
• Roaccutan behandling i de sidste 6 måneder (afhængig af hudtilstand)
• Alvorlig dermatitis
• Strålebehandling eller laserbehandling i området sidste år
• Gravid og ammende
• Blodfortyndende medicin

Såfrem man ønsker at få behandling på halsen i forbindelse med ansigtet, kan dette fået til en pris på kun  Kr. 500,- ekstra.

Ved behandling alene ved disse områder er prisen:

Behandling af øjne                Kr. 899,-
Behandling af pande             Kr. 899,-
Behandling af halsen            Kr. 899,-

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao