BBGLOW Stem Cell Gold Ampul Acne

AC STEM CELL GOLD er en højkvalitets, anti-acne, antiinflammatorisk og beroligende serum.

AC STEM CELL GOLD AMPUL indeholder en rig sammensætning af mange planter stamceller, der giver en fremragende fugtgivende effekt. Centella Asiatica-ekstraktet er en urteagtig, frost-mør flerårig plante, der bruges som en kulinarisk grøntsag og som en medicinsk urt, den har anti-acne og anti-inflammatoriske egenskaber, der lindrer og reducerer acne samt mindske acnear.
AC Stem Cell indeholder 99,9% guldpartikler der giver en lysende virkning, en ren hud og en flot og naturlig hudfarve.  Produktet har stor indflydelse på stimulering af kollagenproces og elasticitet.

Acne er en almindelig hudtilstand, der opstår, når døde hudceller samles i hudens porer, og derefter stiger op til overfladen af ​​åbningerne og til sidst falder af huden. Den olieproducerende kirtel, der hjælper huden med at bevare dens naturlige fugtighedsniveauer, bliver overbelastet, betændt og inficeret af bakterier. Den overskydende olieopbygning i huden får de døde hudceller til at klæbe sammen og danne en blanding, der bliver fanget i porerne.
Acne er ikke begrænset til teenagere. De fleste mennesker vokser ud af acne, men hos kvinder kan det vare indtil overgangsalderen. En lille procentdel af kvinder og en endnu lavere procentdel af mænd udvikler akne i en alder af 40.

Behandlingen:

Huden renser, herefter eksfolieres huden for døde hudceller med AHA-peeling beregnet til Microneedling/SkinPen/Bio Peeling behandling.
  • Efter påføring af ampullen udfører Microneedling/Skin Pen/ Bio Peeling behandling af på huden ved hjælp af en af de omtalte metoder. 
  • Huden efterlades med serum på huden og påfør en specialmaske for at give huden den optimale næring
  • Efter 10 til 15 minutter påføres regenererende Stayve-reparationscreme og solcreme.
Ved acne benyttes Skin Jet Bio Peeling eller Krystalslib og ved acnear benyttes SkinPen eller microneedling.

Hjemmebehandling:

  • Microneedling-behandling bør udføres en gang i 2-4 uger ved hjælp af serum ampullerne
  • Microneedling-behandling anbefales ikke mere end en gang om ugen, hvis du bruger roller.
  • Det anbefales mere end 4-5 gange klinink behandlinger med regelmæssige intervaller.
  • Brug ampul dagligt for yderligere hudfordele efter behandling.
BBGLOW Stem Cell Gold Ampul Acne
Pris  kr. 899,-
Bestil tid

Typer acne acne

Acne kan danne forskellige typer hudpletter, hver med forskellige symptomer og udseende - inflammatorisk og ikke-inflammatorisk acne.

Inflammatorisk acne er en svær akne-type, der har to synlige symptomer, den ene med synlige tegn på ardannelse og grube - huden forekommer rød, hævet med faste og ømme hævede buler på overfladen af ​​huden, almindeligvis kendt som papler; mens pustler typisk ser større ud med mere betændte hvidhoveder fyldt med et cremet stof.

Ikke-inflammatorisk acneer mindre alvorlig. Typisk forårsager pletterne ikke hævelse og er ikke smertefulde. Symptomer på ikke-inflammatorisk acne er hvidhoveder - små hvide / kødfarvede pletter eller buler, der har et hvidt cirkulært centrum omgivet af en rød glorie; mens hudorme er mørke farvede pletter, der kan vises som let hævede stød. Huden omkring en hudorm ser normalt ud, men midten af ​​hudormen er mørkere end det område, der omgiver det.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort



Tilsynsrapport





Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao