BBGLOW Stem Cell Gold Ampul Acne

Forny din hud med BBGLOW Stem Cell Gold Ampul Acne-behandling!

Drømmer du om en hud fri for acne og ar? Mød AC STEM CELL GOLD, vores stjernebehandling, der kombinerer styrken fra plantestamceller og 99,9% guldpartikler for at skabe en strålende, klar hud.

Hvad er AC STEM CELL GOLD?

Dette eksklusive serum er sammensat af et utal af plantestamceller, der intensivt fugter huden. Det indeholder også Centella Asiatica-ekstrakt, en urt kendt for dens potente anti-acne og antiinflammatoriske egenskaber. Men det stopper ikke her! Med indholdet af 99,9% guldpartikler, giver det din hud en strålende glød og fremmer hudens kollagenproduktion og elasticitet.

Kampen mod Acne Acne er ikke kun en teenagers problem. Døde hudceller, overskydende olie og betændelse kan føre til acne hos både unge og voksne. Vores behandling angriber problemet ved roden ved at eksfoliere, hydrere og berolige.

Behandlingsprocedure

  1. Rensning: Vi starter med at rense huden grundigt.
  2. Eksfoliering: Ved hjælp af AHA-peeling forberedes huden til den efterfølgende behandling.

  3. Serumpåføring: Vores stjerneserum, AC STEM CELL GOLD, påføres for at sikre dyb penetration.

  4. Needling/Peeling: Afhængigt af hudens behov udføres Microneedling, SkinPen eller Bio Peeling.

  5. Næring og Beskyttelse: En beroligende maske påføres for optimal hudpleje, fulgt af Stayve reparationscreme og solcreme.

Hjemmepleje anbefalinger For vedvarende resultater anbefaler vi Microneedling hver 2.-4. uge med vores serum ampuller. Hvis du bruger en roller derhjemme, bør denne ikke bruges mere end en gang om ugen. Overvej kliniske behandlinger regelmæssigt (4-5 gange anbefales) og brug ampullen dagligt for de bedste resultater.

Er du klar til at vinke farvel til acne og hilse på strålende hud? Bestil tid nu!

BBGLOW Stem Cell Gold Ampul Acne
Pris  kr. 899,-
Bestil tid

Typer acne acne

Acne kan danne forskellige typer hudpletter, hver med forskellige symptomer og udseende - inflammatorisk og ikke-inflammatorisk acne.

Inflammatorisk acne er en svær akne-type, der har to synlige symptomer, den ene med synlige tegn på ardannelse og grube - huden forekommer rød, hævet med faste og ømme hævede buler på overfladen af ​​huden, almindeligvis kendt som papler; mens pustler typisk ser større ud med mere betændte hvidhoveder fyldt med et cremet stof.

Ikke-inflammatorisk acneer mindre alvorlig. Typisk forårsager pletterne ikke hævelse og er ikke smertefulde. Symptomer på ikke-inflammatorisk acne er hvidhoveder - små hvide / kødfarvede pletter eller buler, der har et hvidt cirkulært centrum omgivet af en rød glorie; mens hudorme er mørke farvede pletter, der kan vises som let hævede stød. Huden omkring en hudorm ser normalt ud, men midten af ​​hudormen er mørkere end det område, der omgiver det.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao