Anti Age Miracle


Forny Din Hud: Arcaya Anti-age Miracle 

Aldersprocessen kan efterlade huden træt, mat og mindre elastisk, samtidig med at rynker begynder at blive synlige. Hvis du søger at genoplive din hud og bekæmpe disse aldersrelaterede tegn, er Arcaya Anti-age Miracle ansigtsbehandling designet netop til den modne og krævende hud.

Behandlingen er skabt til at revitalisere din hud, forbedre dens elastisitet, og fremme en ungdommelig glød. Arcaya's effektive ampuller, der er udviklet efter de strengeste regler for renhed og virkestoffer, anvendes i denne behandling. Dertil er vores produkter ikke testet på dyr, hvilket sikrer etisk hudpleje.

Skræddersyet Hudanalyse og -behandling

Før behandlingen påbegyndes, foretager vi en grundig hudanalyse for at vurdere din hudtilstand. Dette sikrer, at vi kan tilbyde den mest effektive behandling til din hudtype og problemområder. Dette kan omfatte hudslibning, eller microneedling, hvis huden er stærk nok.

Hudslibning

Hudslibningen benytter specialtabs til blidt at reducere ujævnheder, ar, fordybninger og rynker. Resultatet er en ren, frisk hudoverflade, der stimulerer helingen og nydannelse af hud for en strammere og glattere hudoverflade.

Microneedling

Microneedling er en effektiv teknik til at stimulere dannelsen af kollagen, som kan forbedre udseendet af ar, fine linjer, rynker, acne ar og strækmærker. Samtidig øger det optagelsen af næringsstoffer til huden, hvilket gør at din hud kan absorbere serum og cremer op til 200 gange bedre end før behandlingen.

Hjemmepleje For Maksimal Effekt

For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi 4-5 behandlinger med ca. 2-3 ugers mellemrum. Alle produkter, der bruges i behandlingen, er også tilgængelige til hjemmebrug. Dette sikrer, at du opnår den maksimale effekt af behandlingerne og forlænger din hudpleje rutine derhjemme.

Er du klar til at forvandle din hud og opnå en ungdommelig glød? Book en tid til en gratis konsultation i dag, og lad os sammen finde frem til den rette behandling for dig.

Anti Age Miracle
Pris  kr. 999,-
Bestil tid

Giv din hud det bedste med vores premium ampuller

Caviar Supreme: Din modne huds bedste ven

Vores 'Caviar Supreme' ampul indeholder ren cellecaviar, rig på proteiner, lipider og vitaminer. Den fremmer hudens mikrocirkulation og cellefornyelse. Denne luksus behandling er ideel til moden hud, hvor det er ønskeligt at minimere synligheden af ​​fine linjer og rynker. Ved at give huden intens næring, forbedrer Caviar Supreme din hudtone markant, reducerer tørre pletter og minimerer misfarvning og pigmentpletter.

Golden Repair: Energigivende serum med guld og laksekaviar

'Golden Repair' er et kraftfuldt, opstrammende serum, der indeholder rent guld og laksekaviar. Guld-ekstraktet i serummet revitaliserer huden og giver et strålende udseende, mens kaviar-ekstraktet giver huden maksimal pleje. Ud over at reducere rynker, har guld anti-oxidantiske og anti-inflammatoriske egenskaber. Det kan hjælpe med at lindre acne, reducere rødmen, beskytte mod frie radikaler der forårsager rynker og solskader, stramme huden, mindske tabet af kollagen og aktivere stamcellerne i huden, hvilket gør den mere elastisk. Alle disse fordele bidrager til en yngre og friskere udseende hud.

Viper Power: Den intensive rynkereduktion

'Viper Power' ampul indeholder Argireline, et peptid, der hjælper med at mindske rynker ved at hæmme muskelbevægelserne i ansigtet. Dette serum forhindrer effektivt musklerne i at trække sig sammen. Peptider kan også øge produktionen af kollagen, hvilket minimerer fine rynker. Ved at bruge en ampul med peptider, understøtter du en naturlig proces uden bivirkninger. Peptider er også effektive til at fjerne beskadiget elastin og kollagen og stimulere dannelsen af nye fibre. Ydermere, peptider kan stimulere dannelsen af hyaluronsyre, der findes naturligt i huden og fungerer som en koncentreret fugtighedscreme.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao