HIFU Facelift af kæbelinje og hage

Opstram din kæbelinje og hage med HIFU Facelift

Har du bemærket, at din kæbelinje og hage har mistet sin tidligere definition? Så er det tid til at genoptage din ungdommelige kontur med vores HIFU Facelift til kæbelinje og hage.

Hvad er HIFU Facelift?

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er en revolutionerende teknologi, der effektivt strammer huden ved hjælp af koncentreret ultralyd. Denne proces opvarmer vævet til ca. 60 grader og stimulerer dannelsen af ​​nyt kollagen, hvilket hjælper huden til at løfte og strømme sig selv op. Resultatet? En markant mere defineret og ungdommelig kæbelinje og hage.

Behandlingen

Ved at fokusere på kæbelinjen og hagen, retter vi os mod de områder, der ofte er mest udfordret af aldringsprocessen. Efterbehandlinger kan være nødvendige for at opretholde opnåede resultater, afhængig af din alder og hudstruktur. Bemærk, at børn eller hals kan tilføjes til behandlingen for en merpris på Kr. 1.000,-.

Hvem er behandlingen for?

HIFU Facelift til kæbelinje og hage er egnet til alle, der ønsker at genoptage deres naturlige ansigtskontur. Bemærk dog, at forbedringen kan variere fra person, da den eksponering af hudens evne til at regenerere. Hvis din hud er meget solskadet, eller hvis du er oppe i alderen, kan hudens regenereringsevne være nedsat.

Bivirkninger

HIFU-behandling har generelt fået bivirkninger. Nogle kan dog opleve lette smerter, hævelse, følelsesløshed, rødme, blå mærker eller let svien efter behandlingen. I sjældne tilfælde kan der opstå mindre udslæt eller mindre forbrændinger. Disse symptomer kan vare fra få dage til et par uger.

Er du klar til at genoptage din ungdommelige ansigtskontur? Bestil tid nu!

HIFU Facelift af  kæbelinje og hage
Pris  kr. 2000,-
Bestil tid

Hvis det er din første gang i vores klinik på Danasvej 4-6, Frederiksberg - tæt på søerne og København - kræver det en konsultation, også hvis du tidligere har modtaget HIFU-behandling et andet sted. Denne HIFU-behandling kræver ikke en betænkningstid, så du kan modtage behandlingen umiddelbart efter din konsultation .

Ved konsultationen afstemmer vi dine ønsker og de behandlingsmuligheder der vil være bedst for dig, samt give dig en grundig information omkring HIFU.

Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 mdr. med henblik på vurdering af behandlingen, samt foto til brug for sammenligning af før og efter behandling.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao