HIFU Facelift af kæbelinje og hage

Opstram din kæbelinje og hage med HIFU Facelift

Har du bemærket, at din kæbelinje og hage har mistet sin tidligere definition? Så er det tid til at genopdage din ungdommelige kontur med vores HIFU Facelift til kæbelinje og hage.

Hvad er HIFU Facelift?

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er en revolutionerende teknologi, der effektivt strammer huden op ved hjælp af koncentreret ultralyd. Denne proces opvarmer vævet til ca. 60 grader og stimulerer dannelsen af nyt kollagen, hvilket hjælper huden til at løfte og stramme sig selv op. Resultatet? En markant mere defineret og ungdommelig kæbelinje og hage.

Behandlingen

Ved at fokusere på kæbelinjen og hagen, retter vi os mod de områder, der ofte er mest udfordret af aldringsprocessen. Efterbehandlinger kan være nødvendige for at opretholde de opnåede resultater, afhængig af din alder og hudstruktur. Bemærk, at kinder eller hals kan tilføjes til behandlingen for en merpris på Kr. 1.000,-.

Hvem er behandlingen for?

HIFU Facelift til kæbelinje og hage er egnet til alle, der ønsker at genopdage deres naturlige ansigtskontur. Bemærk dog, at forbedringen kan variere fra person til person, da den afhænger af hudens evne til at regenerere. Hvis din hud er meget solskadet, eller hvis du er oppe i alderen, kan hudens regenereringsevne være nedsat.

Bivirkninger

HIFU-behandling har generelt få bivirkninger. Nogle kan dog opleve lette smerter, hævelse, følelsesløshed, rødme, blå mærker eller let svien efter behandlingen. I sjældne tilfælde kan der opstå mindre udslæt eller mindre forbrændninger. Disse symptomer kan vare fra få dage til et par uger.

Er du klar til at genopdage din ungdommelige ansigtskontur? Bestil tid nu!

HIFU Facelift af  kæbelinje og hage
Pris  kr. 2000,-
Bestil tid

Er du førstegangs kunde i klinikken fortages en konsultation inden behandling med vores kosmetiske sygeplejeske, selv om du har fået HIFU før andet sted.
Da denne behandlinger ikke kræver betænkningstid, kan du modtage behandling lige efter din konsultation

Ved konsultationen afstemmer vi dine ønsker og de behandlingsmuligheder der vil være bedst for dig, samt giver dig en grundig information omkring HIFU.

Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 mdr. med henblik på vurdering af behandlingen, samt foto til brug for sammenligning af før og efter behandling.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao