STAMCELLE AKTIVERING

Effektiv behandling med stamcelleaktivering  - jeg tilbyder stamcelleaktivering af hårrødder fordi det altid virker. Skaldede evt. kan også hjælpes.


Klinikken har følgende typer behandling imod hårtab:


  • Stamcelleaktiverende behandling (genaktivering af egne hårsække)
  • Ecuri DHT-blocker (naturligt kosttilskud til at “så” nye hår)
  • Ecuri Hair Rescue Serum (for tykkere, længere og stærkere hår)


Vær opmærksom på at stamcelleaktivering ikke anbefales, hvis din hårvækst er helt stoppet eller hvis din hud allerede er temmelig glat.


Stamcelle aktivering mod hårtab

Til stamcellebehandling anvender jeg en kombination af aktive ingredienser


Jeg bruger et naturligt enzym, som går ind og aktiverer hudens/hårets egne stamceller (Jeg bruger IKKE stamceller i behandlingen). Der benyttes SkinPen eller Genosys Pen til at prikker de naturlige enzymer ned i huden. Disse enzymer aktiverer din egen hårvækst, hvilket også får håret til at vokse mere fyldigt, mørkere og tykkere. Behandlingen kan bruges på både hovedbund og øjenbryn.


Flere behandlinger af kort varighed

Stamcelleaktivering består af 6-8 behandlinger før jeg er igennem hele hovedbunden. Der skal der være noget hårvækst tilbage for at få effekt af behandlingen.


Jeg arbejder med aktivering af egne stamceller i højst 15 minutter af gangen, hvor jeg kan behandle op til 5 x 5 cm. Størrelsen af det område, som behandles, afhænger dog meget af hvor stresset hovedbunden bliver.

Jeg anbefaler, at du køber Hair Rescue Scalp Lotion og Aloe Jojoba shampoo for at opnå det absolut bedste resultat af behandlingen. Til bryn anbefaler jeg, at du køber Hair Rescue Brow lotion.

Vær forberedt på, at der kan  kommer bitte små sår i det behandlede område, du må ikke klø eller pille i hovedbunden, ligesom håret ikke må ikke vaskes eller redes to dage efter behandlingen. Undgå solbadning 14 dage efter.

Kan alle behandles?
Jeg kan desværre ikke behandle gravide, og jeg skal bruge lægelig accept for at behandle diabetikere, folk med immunsygdomme, kroniske hudsygdomme, hjerte/karsygdomme og folk, der får blodfortyndede medicin.


Prøv denne effektive behandling med det samme

Du er meget velkommen til at bestille tid allerede i dag BESTIL TID. Hvis det er første gang du besøger klinikken eller hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte mig for råd og vejledning. Du kan ringe på 2341 4114 eller skrive over e-mailen cliniquedeprarie@mail.dk


Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao