STAMCELLE AKTIVERING

Effektiv behandling med stamcelleaktivering eller pigmentering - jeg tilbyder hårpigmentering og stamcelleaktivering af hårrødder fordi det altid virker. Skaldede kan også hjælpes.


Klinikken har følgende typer behandling imod hårtab:

  • Hovedbundspigmentering (kamouflage)
  • Stamcelleaktiverende behandling (genaktivering af egne hårsække)
  • Ecuri DHT-blocker (naturligt kosttilskud til at “så” nye hår)
  • Ecuri Hair Rescue Serum (for tykkere, længere og stærkere hår)


Vær opmærksom på at hovedbundspigmentering også er effektfuld i tilfælde med total skaldethed, hvorimod stamcelleaktivering ikke anbefales, hvis din hårvækst er helt stoppet eller hvis din hud allerede er temmelig glat.


Stamcelle aktivering mod hårtab

Til stamcellebehandling anvender jeg en kombination af aktive ingredienser


Jeg bruger et naturligt enzym, som går ind og aktiverer hudens/hårets egne stamceller (Jeg bruger IKKE stamceller i behandlingen). Det kombineres med micropigmentations teknikker, hvor en særlig nål prikker de naturlige enzymer ned i huden. Disse enzymer aktiverer din egen hårvækst, hvilket også får håret til at vokse mere fyldigt, mørkere og tykkere. Behandlingen kan bruges på både hovedbund og øjenbryn.


Flere behandlinger af kort varighed

Stamcelleaktivering består af 6-8 behandlinger før jeg er igennem hele hovedbunden. Der skal der være noget hårvækst tilbage for at få effekt af behandlingen.


Jeg arbejder med aktivering af egne stamceller i højst 15 minutter af gangen, hvor jeg kan behandle op til 5 x 5 cm. Størrelsen af det område, som behandles, afhænger dog meget af hvor stresset hovedbunden bliver.

Jeg anbefaler, at du køber Hair Rescue Scalp Lotion og Aloe Jojoba shampoo for at opnå det absolut bedste resultat af behandlingen. Til bryn anbefaler jeg, at du køber Hair Rescue Brow lotion.


Hovedbundspigmentering mod hårtab

Hovedbundspigmentering (Scalp Pigmentation) er et moderne svar på kampen imod hårtab. Teknikken er fremstillet til at efterligne en barberet hovedbund og er ikke et kirurgisk alternativ til hårtransplantation. Hårpigmentering virker også for dig, der er helt skaldet.

Teknikken er en kamuflerende behandling af hovedbunden således, at dit hårtab ikke kan ses. I stedet skaber jeg et visuelt indtryk af en flot, fyldig hovedbund uden mangel af hår. Det går ud på at lægge bittesmå pigmenter ned mellem de eksisterende hår. Behandlingen kan mindske eller camouflere ar og kan også benyttes til at camouflere en kirurgisk hårtransplantation.


Brugen af det rigtige udstyr og de rigtige pigmenter er essentielt for resultatet. Jeg bruger altid Derma Medical Device og et patenteret håndstykke til pigmenteringen sammen med EU-godkendte, allergivenlige pigmenter til hår og hårsække.

Hvor mange behandlinger skal der til
Jeg påregner 4 behandlinger ved hovedbundspigmentering. Det er dog individuelt, og det kommer an på hvor stort et område der skal behandles, ligesom det er forskelligt hvor godt pigmenten optages af huden.

Ved pigmentering arbejder jeg højst i ca. 30-60 minutter ad gangen alt afhængig af hvor stresset hovedbunden bliver. Det er levende væv, der arbejdes i, og hvis huden bliver stresset, kan den begynde at skubbe pigmenten ud igen. Genbehandling er muligt efter omkring 1 uge.

Du må ikke indtages alkohol 24 timer inden behandlingen, da dette kan påvirke helingsprocessen, give blødninger og smerter, da huden bliver sensitiv.

Vær forberedt på, at der kommer mindre sår i det behandlede område, så der dannes skorper. Du må ikke klø eller pille i sårene, ligesom håret ikke må ikke vaskes eller redes to dage efter behandlingen. Undgå solbadning 14 dage efter.

Kan alle behandles?
Jeg kan desværre ikke behandle gravide, og jeg skal bruge lægelig accept for at behandle diabetikere, folk med immunsygdomme, kroniske hudsygdomme, hjerte/karsygdomme og folk, der får blodfortyndede medicin.


Prøv denne effektive behandling med det samme

Du er meget velkommen til at bestille tid allerede i dag BESTIL TID. Hvis det er første gang du besøger klinikken eller hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte mig for råd og vejledning. Du kan ringe på 2341 4114 eller skrive over e-mailen cliniquedeprarie@mail.dk


Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2021 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao