Dr. Irena Eris Mandel el Glykol Peeling

Mandel peeling henvender sig til den kræsne kunde, der ønsker at der sker forandring og forbedring af huden, hudstruktur og udseende. Mandel peeling tilhører gruppen af AHA syrer og er kendt for sin effektivitet.
En mandel peeling indeholder det naturlige ingrediens mandelsyre (afledt af bitre mandler).

Er mandel peeling sikkert

Mandelsyre er blevet undersøgt grundigt og er specielt formuleret til dets anvendelse til behandling af almindelige hudproblemer såsom foto-aldring, hudens aldring, acne, en hud der har linjer og rynker, til en olieret hud, en sart og sensetiv hud, og kan også benyttet mod rosacea.

Mandelsyrebehandlinger tilpasses individuelt til hver hudtype afhængigt af hvilken hudtilstand der behandles, frem for alt giver det fremragende resultater ved forbedring af hudlidelser såsom rynker eller mere udtryksfulde linjer.

Mandelsyre producerer fremragende resultater i acne behandlinger: det kan forbedre inflammatoriske pustulære, komedoniske (hudorme) og papulære acne problemer.
Skaber effektivt intens aktiviteter til reparation og genaktivering af ældet hud, dets antibiotisk-antibakterielle egenskaber virker ved ufuldkommenheder forårsaget af fedtet, uren og betændt hud, hjælper med at gendanne fasthed i huden og forbedrer misfarvning og din hudfølsomhed.

Derudover har mandelsyre egenskaber, der gør det muligt at anvende det på forskellige hudtyper og bruges på forskellige tidspunkter af året, der er ingen risiko ved at bruge det i sommersæsonen, for eksempel, da det ikke er irriterende og ikke fotofølsomt .

Mandel peelingen kan benyttes som en enkelt behandling, men ønsker du en varig effekt anbefaler vi at starte med en kur på 3-6 behandlinger med ca 14 til 21 dages intervaller, og derefter opretholde resultatet med en peeling ca. hver anden måned eller efter behov.

 

Dr. Irena Eris Mandel el Glykol Peeling
Pris  kr. 849,-
Bestil tid

Mandel peeling kan hjælpe på følgende områder:

  • Forbedring af rynker og udtrykslinjer
  • Forbedring af acne
  • Mindske pigmenteringer
  • Forbedre hudtonen
  • Reducere store porer
  • God for tynd og sensituv hud
  • Fjerner effektivt døde hudceller
  • Forfiner en ujævn hud
  • Øger optagelse af de aktive ingredienser i ens creme
  • Til normalhud der ønsker fornyelse
Ved mandel peeling kan huden komme til at afskalle et par dage. Her er det vigtigt at du anvender de korrekte hjemmeplejeprodukter og søger for at fugte og pleje huden specielt i de efterfølgende dage. Vi vejleder dig med at finde de rigtige produkter som tilpasses til netop dit behov.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao