HIFU Facelift helt ansigt og hals

 

Susanna - Din Certificerede HIFU Facelift Specialist

Den moderne verden af skønhedsbehandlinger er i konstant forandring, og de nyeste metoder inden for anti-age behandlinger har et særligt fokus på ikke-kirurgiske løsninger. Hos Clinique de Prairie i København og Frederiksberg er vi stolte af at have Susanna, der er certificeret og registeret HIFU Facelift specialist. Hun anvender den originale HIFU LIFT-maskine, der er EU-godkendt, og benytter samtidig den nye Rasor Litt til HIFU ultralydsbehandlinger.

Genopliv Ungdommen i Din Hud med HIFU

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er en revolutionerende kosmetisk teknologi, der genskaber ungdommens elasticitet i huden uden behov for kirurgi. Ved at anvende ultralyd trænger HIFU dybt ned i hudens lag uden at beskadige overfladen, og stimulerer kollagen og elastin produktion. Denne proces fører til, at huden trækker sig sammen og strammer op, hvilket effektivt reducerer aldringstegn som rynker og slap hud.

Clinique de Prairie. Din Destination for HIFU behandlinger

På Clinique de Prairie er vi begejstrede for at være blandt de første i København og Frederiksberg til at tilbyde denne unikke og foryngende HIFU-behandling med Rasor lift. Vores behandlinger er baseret på den omfattende dokumentation, der støtter effektiviteten af HIFU Facelift.

Hvad Inkluderer en HIFU Behandling?

Under en HIFU-behandling arbejder vi med dybden af 4,5 mm, 3 mm, 1,5 mm bla. på det Superficial Muscular Aponeurotic System (SMAS), der ligger lige under dermis og på toppen af muskellaget. Muskellaget er ofte årsagen til rynker og løs hud. Med alderen mister kollagenet i huden sin strukturelle integritet, hvilket fører til rynker og slap hud. HIFU behandler disse strukturelle svagheder dybt i huden, hvor de begynder.

HIFU - En Unik Behandling til Din Hud

Efter kun én HIFU-behandling vil du opleve bemærkelsesværdige anti-age resultater, der ikke tidligere er set. Dog kan antallet af nødvendige behandlinger variere fra person til person. Mens nogle af vores klienter oplever de første resultater allerede efter fire til seks uger, vil de fleste opleve de optimale resultater efter seks måneder. Dette skyldes, at huden fortsætter med at producere mere kollagen og elastin i flere måneder efter behandlingen.

Hvordan Vurderes Resultaterne af Din HIFU-behandling?

Forbedringen efter en HIFU-behandling er individuel, da det afhænger af hudens evne til at regenerere. Din hudtilstand vil blive evalueret under en opfølgende konsultation tre måneder efter behandlingen, hvor vi også tager før- og efter-billeder til sammenligning.

Hvem Kan Drage Fordel af HIFU-behandlinger?

HIFU-behandlinger kan effektivt adressere forskellige områder i ansigtet, herunder pandelinjer, øjenomgivelser, kinder, dobbelthage, kalkunhals og kæbelinje. Denne teknologi kan også bruges til at reducere acne ar, hvilket gør HIFU til et alsidigt værktøj i kampen mod aldring og hudproblemer.

Er der Bivirkninger ved HIFU-behandlinger?

HIFU-behandlinger er generelt sikre med minimale bivirkninger. Nogle personer kan dog opleve lette smerter, ubehag, hævelse, følelsesløshed, rødme eller blå mærker efter behandlingen. I sjældne tilfælde kan der opstå mindre udslæt eller forbrændinger. Disse symptomer vil normalt aftage inden for få dage til uger efter behandlingen.

Vælg HIFU for en sikker, effektiv og ikke-kirurgisk anti-age behandling. Kontakt Susanna i dag for at drøfte dine behov og opdage, hvordan HIFU kan hjælpe dig med at opnå en strammere, glattere og mere ungdommelig hud.

HIFU Facelift helt ansigt og hals
Pris  kr. 4500,-
Bestil tid

MAN KAN DELE ANSIGTET I FÅ OMRÅDER SE MULIGHEDERNE

HIFU behandler:

Konsultation for førstegangskunder

Hvis det er din første gang i vores klinik på Danasvej 4-6, Frederiksberg - tæt på søerne og København - kræver vi en konsultation med vores kosmetiske sygeplejerske, også selvom du tidligere har modtaget HIFU-behandling et andet sted. Denne HIFU behandling kræver ikke en betænkningstid, så du kan modtage behandlingen umiddelbart efter din konsultation.

Tilpasning af din HIFU-behandling

Ved din konsultation afstemmer vi dine ønsker og behov med de bedste behandlingsmuligheder for dig. Vi vil give dig en grundig forståelse af, hvad HIFU indebærer, så du føler dig tryg og klar til din behandling.

Opfølgende konsultation og vurdering

Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 måneder for at vurdere effekten af behandlingen. Vi tager også billeder til sammenligning før og efter behandlingen, så du kan se og værdsætte dine resultater. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå dine hudplejemål.

Hvad siger Kunderne

Den flotteste hud

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Har aldrig haft en flottere hud. Stor tak til Susanna.


Bente

Professionel behandling

Jeg Har i dag fået en rigtig professionel behandling af Susanna
Meget dygtig og viden indenfor faget.

Jeg er meget tilfreds og det er ikke sidste gang jeg kommer 

Nanna

Professionel og god service

Altid en fornøjelse at komme her.
Susanna er Professionel og yder en god service - uanset hvilken behandling man har købt.
Anbefales på det varmeste.

Hanne

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao