HIFU Facelift helt ansigt og hals

HIFU Facelift med TENS-UP

Susanna er Certificeret som HIFU Facelift specialist.

Det nyeste metode inden for anti-age uden kirurgi med Rasor litt 

HIFU helt ansigt og hals
HIFU ultralydsbehandling

Susanna har valgt den orginale HIFU LIFT maskine som er EU godkendt.


Det nyeste metode inden for anti-age uden kirurgi
Du får med denne nye og ikke mindst revolutionerende kosmetiske behandling udviklet af HIFU LIFT, genskabt ungdommens elasticitet i hudens, fordi huden trækker sig sammen og stammer sig selv op,

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er en avanceret kosmetisk teknologi inden for ansigtsløftninger uden kirurgi og også kendt som Ultherapy

På Clinique de Prairie er vi stolte og super glade for at være blandt de allerførste i København og Frederiksberg, der kan tilbyde de unikke og foryngende HIFU-behandlinger. med Rasor lift

Der findes i dag rigtig meget dokumentation for virkningen af HIFU Facelift.

Hvad er HIFU?
HIFU er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger ned i de dybere lag

Ved en behandling med 4,5 mm arbejder vi på SMAS som er Superficial Muscular Aponeurotic System , der findes lige under dermis og på toppen af muskel laget.

Muskel laget kan være grunden til rynker og løs hud.

Vi ved at med alderen mister kollagenet i din hud sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder lige netop i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter.

Ved HIFU behandlingen sker der en sammentrækning og en opstramning af vævet dybt nede i din hud og samtidig bliver der dannet nye kollagenfibre.

Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer din løse hud.

Efter kun én HIFU-behandling opnår vi anti-age resultater i en grad, vi ikke har oplevet før, hvilket i sig selv er banebrydende man skal dog være opmrksom på at det kan være forskelligt fra person til person hvor mange behandlinger den enkelte skal have, noge har nok i en om året og andre kan have glæde af to..  De første resultater ses for enkelte af vores klienter allerede efter fire til seks uger, men for de flestes vedkommende skal man regne med 2-3 mdr.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DET OPTIMALE RESULTAT FØRST ER TYDELIGT EFTER 6 MDR.

Hvor stor en forbedring der sker, er individuel, da det afhænger af hvor god den enkeltes hud er til at regenerere. Er huden meget ødelagt af solen eller er du højt oppe i alderen, er hudens evne til at regenerere således nedsat.

Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 mdr. med henblik på vurdering af behandlingen, samt foto til brug for sammenligning af før og efter behandling.

HVILKE OMRÅDER AF ANSIGTET KAN BLIVE BEHANDLET?

HIFU behandler:

Pandelinjer, Øjenomgivelser (kragetæer og øjenbrynsløft)

Kinder, Dobbelthage, Kalkunhals, Kæbelinje

Akne ar

Din HIFU behandling vil blive skræddersyet til dine individuelle krav, som vil blive gennemgået før din behandling.

I denne behandling benyttes både 4,5 mm til smashinden og 3 mm til kollagenet.

Der kan være mange grunde til at man får rynker og løs hud, bl.a de genetiske forhold, pasning af huden gennem årerne m.m.

Vi ved at med alderen mister kollagenet i din hud sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder lige netop der hvor de strukturelle svagheder starter.

I dag er det svært at forestille sig en effektiv anti-aldringsbehandling,der ville ignorere peptidernes rolle. Ældningsprocessen er forbundet med tabet af kroppens naturlige peptider. Dette resulterer i en svækkelse af de regenereringsprocesser, der styres af dem, og som følge heraf accelereret nedbrydning af hudstrukturer.

Ved HIFU behandlingen sker der en sammentrækning og en opstramning af vævet nede i din hud og samtidig kan det bliver dannet nye kollagenfibre.

Resultatet er at man øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstramning din løse hud.


Hvor stor en forbedring der sker, er individuel, da det afhænger af hvor god den enkeltes hud er til at regenerere. Er huden meget ødelagt af solen eller er du højt oppe i alderen, er hudens evne til at regenerere således nedsat.
 

Bivirkninger af HIFU-behandling:
Generelt har HIFU-behandling få bivirkninger, selv om nogle personer kan opleve lette smerter og ubehag umiddelbart efter behandlingen.

 • Hævelse
 • Følelsesløshed
 • Rødme
 • Blå mærker
 • I sjælne tilfælde kan der opstå mindre udslæt/mindre forbrændninger.

Disse bivirkninger kan være fra få dage og op til uger.


 

HIFU Facelift helt ansigt og hals
Pris  kr. 4500,-
Bestil tid

MAN KAN DELE ANSIGTET I FÅ OMRÅDER SE MULIGHEDERNE

HIFU behandler:

 • Pande - Øjenomgivelser (kragetæer)

 • Kinder

 • Dobbelthage - Kalkunhals - Kæbelinje

 • Akne ar

  Er du første gangs kunde i klinikken skal fortages en konsultation inden behandling med vores kosmetiske sygeplejeske, selv om du har fået HIFU før andet sted.
  Da denne behandlinger ikke kræver betænkningstid, kan du modtage behandling lige efter din konsultation

  Ved konsultationen afstemmer vi dine ønsker og de behandlingsmuligheder der vil være bedst for dig, samt giver dig en grundig information omkring HIFU.

  Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 mdr. med henblik på vurdering af behandlingen, samt foto til brug for sammenligning af før og efter behandling.

   

Hvad siger Kunderne

Den flotteste hud

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Har aldrig haft en flottere hud. Stor tak til Susanna.


Bente

Professionel behandling

Jeg Har i dag fået en rigtig professionel behandling af Susanna
Meget dygtig og viden indenfor faget.

Jeg er meget tilfreds og det er ikke sidste gang jeg kommer 

Nanna

Professionel og god service

Altid en fornøjelse at komme her.
Susanna er Professionel og yder en god service - uanset hvilken behandling man har købt.
Anbefales på det varmeste.

Hanne

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao