Skinbooster mod acne ar

HIFU skinbooster mod acne ar
Med vores nye behandling “skinbooster” arbejder vi på hudens overflade (dermis), fine linier og ar.

Virker HIFU på ar?

HIFU er en effektiv behandling af acne, der kan give øjeblikkelige og langsigtede resultater. Den er ikke-invasiv, og har minimale bivirkninger HIFU kan bruges til at målrette flere områder af ansigtet og kroppen.

Har du været ramt af hudsygdommen Acne, og har dannet ar efter acnen kan vores HIFU DOT Skinbooster være et rigtig godt alternativ til at mindske arrerne
Nogle får dybe ar og andre får overflader.
Der laves ikke behandling med Hifu hvis der er acne i udbrud, her henviser vi til vores acnebehandling.

I kraft af at vi ældre oplever mange at de træder tydeligere frem, hvilket også kan give en selvtillidsproblemer.

Der er 3 typer af ar

Box ar

Rolling ar

Ice Pick ar

Rigtig mange er efterfølgende plaget af disse ar, og mange specielt piger prøver at dække dem med make-up, eller føler sig pinlig og socialt udsat.

Ved hjælp af HIFU( High Intensity Focused Ultrasound) genskabes huden sunde struktur. Blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion øges,samtidig stimulerende dannelse af nye hudceller.

HIFU skinbooster mod acne ar

Med vores HIFU Skinbooster mod acnear er der nu en reel mulighed for at mindske og i nogle tilfælde fjerne acnear.
Din acne skal være helt væk, og må ikke have været i udbrud min. 3 mdr. før behandling, for at vi kan behandle med Hifu

HIFU kan bruges til at målrette flere områder af ansigtet og kroppen, herunder panden, kinder, kæbekant, hals og endda dekolletage. Det kan også bruges til at behandle acne ar på brystet og ryggen.
Der behandles kun udvalgte områder såsom kinder eller pande,, ikke et helt ansigt, her bedes du booket vores almindelige Kollagenbooster

En af de væsentligste fordele ved HIFU er, at det kan give øjeblikkelige og langsigtede resultater. Mange patienter ser en mærkbar forbedring i udseendet af deres acne-ar efter blot én behandling. Der må påregnen at der måske skal flere behadlinger til før det opnåede resultat kan opnåes..
Det kan dog tage flere måneder at se den fulde effekt af HIFU, da kollagenproduktionen tager tid før man kan se resultatet.

Virkningerne af HIFU kan være i op til 2 år, afhængigt af alder, hudtilstand og livsstil. Her er det dog vigtigt at bemærke, at HIFU ikke er en engangsbehandling, og det kan være nødvendigt med flere behandlinger for at bevare og forbedre resultaterne.

HIFU er desuden en sikker og effektiv behandling til alle hudtyper og farver, og har minimale bivirkninger. Nogle klienter kan opleve mild rødme eller hævelse, men disse bivirkninger er normalt forbigående og aftager inden for at få timer efter behandlingen.

Sammenlignet med andre ikke-invasive behandlinger som laser resurfacing og kemisk peeling, giver HIFU et mere naturligt og subtilt resultat. I stedet for at fjerne det øverste lag af huden, opstrammer HIFU huden og stimulerer kollagenproduktionen og udfylder de fordybende områder af huden.

Der findes flere videnskabelige undersøgleser med Hifu/Ultherapy der viser at forbedring af acnear. Du kan læse en af ​​artiklerne her: 

 

Bivirkninger af HIFU-behandling:
Generelt har HIFU-behandling få bivirkninger, selv om nogle personer kan opleve lette smerter og ubehag umiddelbart efter behandlingen.

  • Hævelse
  • Følelsesløshed
  • Rødme
  • Blå mærker
  • I sjælne tilfælde kan der opstå mindre udslæt/mindre forbrændinger.

Disse bivirkninger kan være fra få dage og op til uger.

 

Skinbooster mod acne ar
Pris  kr. 2000,-
Bestil tid


Hvis det er din første gang i vores klinik på Danasvej 4-6, Frederiksberg - tæt på søerne og København - kræver det en konsultation, også hvis du tidligere har modtaget HIFU-behandling et andet sted. Denne HIFU-behandling kræver ikke en betænkningstid, så du kan modtage behandlingen umiddelbart efter din konsultation .

Da denne behandlinger ikke kræver betænkningstid, kan du modtage behandling lige efter din konsultation

Ved konsultationen afstemmer vi dine ønsker og de behandlingsmuligheder der vil være bedst for dig, samt give dig en grundig information omkring HIFU.
Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 mdr. med henblik på vurdering af behandlingen, samt foto til brug for sammenligning af før og efter behandling.

I denne behandling indgår en hudscanning, for at tilrettelægge behandlingerne bedst muligt

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao