Voksen Akne

Vi forbinder acne med vores urolige teenageår, men faktisk er voksen acne mere almindelig end folk tror. Det er ikke usædvanligt, at nogle voksne udvikler acne,  og det kan være lige så ubehageligt og svært at håndtere.

Hvad er acne?

Acne er bumser, papler og pustler.   En bume er dannet af en samling af fedt, hud og keratin fast i en hårsække. Akne kan optræde på huden som en af følgende: overbelastede porer eller åbne komedoner, whiteheads eller lukkede komedoner, papler og pustler "klassiske bumser", samt cyster. Whiteheads kan forårsage at hårsækkens vægge brister, og at det medfører rødme, irritation, betændelse og infektion, det som vi forbinder med acne. Det er mest almindeligt i ansigtet, men kan også forekomme på nakke, ryg, skuldre og overarme. Det kan være pinligt og smertefuldt for alle, uanset alder.


Så hvad forårsager det hos voksne, og hvordan kan du få det til at gå væk?

Der er et par forskellige faktorer, der kan udløse et udbrud af acne som voksen. Det er ikke dårlig hygiejne, som kan være en misforståelse. Hormonale forandringer  - kan være når din krop oplever stigning af hormoner, og derved forårsage mere olieproduktion, som tilstopper porerne i din hud, som igen kan fører til bumser. 

Stress er en anden vigtig faktor - en stigning i stress kan forårsage at mere kortisol at blive frigivet i din krop. Cortisol et steroidhormon, der fortæller din krop at den skal producere olie, der igen tilstopper dine porer. 

Din kost er en indlysende. Fødevarer, der får dit blodsukker til at stige - generelt kulhydrater og sukker som i brød, pasta og desserter - kan føre til betændelse i huden, der kan udløser udbrud. Nogle mennesker har også en reaktion på mejeriprodukter på grund af de hormoner, der findes i mange mejeriprodukter.  Når det kommer til mejeriprodukter, kan det ofte hjælpe at købe økologisk, hvor det er muligt. Men ofte er det desværre ikke noget du har gjort - det er bare en reaktion i din krop, som du skal håndtere så godt du kan.

Glem ikke nogle få vigtige fakta, når du beskæftiger dig med acne, og det gælder både for voksne og teenagere. Hård skrubning, eller vask for ofte, gør ikke at acnen går væk, og irritationen kan faktisk gøre det værre. Så rengør din hud forsigtigt et par gange om dagen og klap den tør bagefter. Hold dine hænder og hår rent - det er bedst at ikke røre din hud overhovedet, hvilket næsten er umuligt, men sørg for, at dine hænder er rene, og dit hår vaskes regelmæssigt. 

At tage sol kan midlertidigt maskere acne, men hvis huden for udsættelses for meget sol kan det forårsage tørhed og irritation, hvilket gør udbrudene mere alvorlige. Undgå at trykke og klemme - dette skubber kun flere bakterier til overfladen.

Ud over disse daglige handlinger, du kan gøre for at begrænse acne, er der masser af produkter tilgængelige på det æstetiske marked, som både kan begrænse og behandle de grundlæggende årsager. Det svære kommer til at vide, hvad der er bedst for din hud.


pHformula's innovative produkter til behandling af acne

pHformula forstår hvordan ubehagelig acne kan være - for teenagere og voksne. Og pHformula's udvalg af innovative og effektive produkter er designet med både behandling og udseende i tankerne.

For det første er en stærk barrierefunktion en af de vigtigste kvaliteter for en sund hud. En kompromitteret barrierefunktion kan føre til breakouts, dehydrering, sensibilisering og for tidlig aldring. Din huds barrierefunktion svækkes, når du bruger skrappe produkter, der exfolierer huden, og når du udsætter den for miljømæssige faktorer, som ekstreme temperaturer eller forurening. Så undgå potentielle irritationsmidler, som skrappe kemikalier og sæbebaserede renseprodukter, og der må ikke eksfolieres for ofte, beskyt din hud mod miljøet og for meget varme, tør luft, kold vind, ved f.eks. Solcreme. Jo mere du beskytter din hud, desto mindre sandsynligt er det at den vil være udsat for irritation og udbrud.

pHformula har udviklet en unikke acnebehandlinger der er egnet til alle, der lider af acne (I, II og III), alt fra overskydende talg, til forstørrede porer eller overfladiske ardannelse. Protokollen er en syv-trins formel: rens, affedt, hudpermeabilitet, okklusiv, resurface, ro og hydrat og beskyt.

pHformula er acne resurfacing behandling løsningen, trænger ind i porerne for at rette de vigtigste manifestationer af acne pimples, papler og pustler - samt at behandle på de fire hovedfaktorer, der kan udløse acne seborrhea (den store udledning af talg fra talgkirtler) hyperkeratinisering (navnet på sygdomsforstyrrelsen i cellerne, der har en hårfollikel), mikrobiell kolonisering (det første tegn på infektion) og inflammation. Til anvendelse af en hudspecialist indbefatter de aktive ingredienser pyruvsyre, der dybt og langsomt trænger ind i huden, azeloglycin, som reducerer og hæmmer væksten af bakterierr i hårsækkene og mandelsyre, der dræber bakterierne i forbindelse med acneudbrud. Behandlingen arbejder for at normalisere din hud så hurtigt og effektivt som muligt.

Resurfacing behandling suppleres med skræddersyet hjemmepleje til dig   - EXFO Cleanse for beroligende rensning og peeling, der indeholder vitamin B5 til at berolige og hydrere og rooibos ekstrakt for at mindske frie radikaler; ACNE Recovery, som fremskynder hudgendannelse efter resurfacing, og opretholder hudens generelle sundhed og forhindrer fremtidig hudproblemer, samt UV beskyttelse 30+ eller 50+ for at beskytte din hud mod skadelig stråling, samtidig med at hydrationen sikres.

En udbrud af voksen acne kan være foruroligende og pinligt - du troede, at de dage var bag dig, trods alt. Men det er mere almindeligt, end du tror, og der er mange forskellige behandlingsmuligheder. pHformula står for, at du hurtigt og smertefrit vil mindske (for mange fjerne) din acne og uden ardannelse, og rækken af unikke og effektive produkter er designet til at gøre netop det.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao