FACELIFT DIT UNGDOMMELIGE JEG

Kosmetisk ansigtsløftning som genskaber ungdommens glød og giver huden volumen helt uden kirurgi.


På CLINIQUE de PRAIRIE er stolt og super glad for at være blandt dem i Danmark, der tilbyder de unikke og foryngende non-invasive Facelift Hifu behandlinger med inbioface fra ITpharma. Det er en virkelig lækker kosmetisk ansigtsbehandling for dig, som vil have ansigtets spændstighed tilbage og slippe fri for rynker og slap hud.


Ansigtsløftning helt uden kirurgi med Inbioface

Facelift Hifu Inbioface behandling er resultatet af en helt ny forskning. Det er en innovativ teknologi på den måde, at den har fokus at serum kan trænger ned i hudens lag. Her hjælper Facelift med at sammentrække huden og stimulere produktionen af nye kollagenfibre, så huden bliver spænstig igen. Alt dette helt uden at beskadige hudens overflade.


De gode resultater skabes netop ved at serum arbejder i dybden, hvor hudens kollagen svækkes med alderen og medfører rynker og slap hud. Den gode proces igangsættes ved hjælp af vacuum, og behandlingen hjælper med at øge blodcirkulationen og stimulerer dannelsen af kollagen, som skaber nye hudceller og strammere hud.


Der er ingen bivirkninger ved behandlingen. Mild rødme kan dog forekomme lige efter behandlingen men i meget begrænset omfang.


Et behandlingsforløb for dig, der er +35

Hudens naturlige produktion af kollagen bliver mindre og mindre fra omkring det 25. år. Her begynder huden at producere enzymer, som nedbryder den kollagen, der egentlig understøtter hudens elasticitet. Herefter bliver huden tyndere og rynkerne mere og mere synlige. Stress, dårlig søvnrytme eller UV-stråler kan også fremme rynkerne selv i en tidlig alder. På den baggrund anbefaler klinikken Facelift behandlinger fra omkring 35 års alderen.


En behandling tager fra 30 til 90 minutter. Herudover skal du afsætte tid til en afklarende konsultation samt en hudanalyse.


Synlig effekt.

Behandlingen er hurtigvirkende på den måde, at der allerede efter én enkelt behandling kan man se en effekt. Hos nogle klienter ses en effekt efter få uger og hos stort set alle er huden forbedret efter 2-3 måneder.

Den konkrete effekt er individuel og varierer fra klient til klient. Vi har alle forskellige hudtyper, ligesom faktorer som alder og omfanget af solskader nedsætter hudens evne til at regenerere. Typisk kan 1-4 behandlinger få effekten til at vare op til et år. Behovet for opfølgende behandlinger er noget du aftaler med mig.


Hele ansigt og hals eller udvalgte dele

Denne Facelifts Hifu behandling giver et virkelig harmonisk resultat, når den udføres på både ansigt og hals. Du kan dog vælge Facelift til udvalgte dele af ansigtet, hvor du er særlig udfordret af linjer eller rynker. Det kan være linjer i panden, tunge øjne, hagen, kæben eller halsen. Du kan også vælge at få et kollagenbooster, hvor din huds elasticitet genskabes.


Bivirkninger:

Der kan være enkelte bivirkninger ved behandlingen.

Mild let rødme kan forekomme lige efter behandlingen men i meget begrænset omfang.


Bestil tid allerede i dag

Du er meget velkommen til at bestille tid til et HIFU Facelift allerede i dag. Hvis det er første gang du besøger klinikken eller hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte mig for råd og vejledning. Du kan ringe på 2341 4114 eller skrive til mig på cliniquedeprarie@mail.dk. Behandlingen udføres ikke i øjeblikket

Hvad siger kunderne

Vidende og dygtig

Man føler sig tryg og godt vejledt.

Susanna er meget professionel, vidende og dygtig. Det var en rigtig god oplevelse at blive behandlet. Jeg fik en Facefift behandling

Martin

02-07-2018


Rigtig god oplevelse 

Susanna er meget professionel og kvalitetsbevidst med sit arbejde, så jeg er tryg ved at komme hos hende. Og så yder hun en super service. 

Rigtig god oplevelse af min  behandling.

Dorit

09-05-2018

God individuel rådgivning 

Den mest professionelle Facelift behandling jeg har fået i en skøn afslappende og behagelig atmosfære, kan klart anbefale den.

God individuel rådgivning og Susanna gav sig god tid til mig som klient

Maria 

10-02-2018

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao