ANSIGTSLIFT DIT UNGDOMMELIGE JEG

HIFU FACELIFT/ HIFU SCULPLIFT MED ULTRA RADAR

Ny Hifu 11 maskine med den nyeste teknologi 


Kosmetisk ansigtsløftning - yderst effektiv ultralydsbehandling, som genskaber ungdommens glød og giver huden volumen helt uden kirurgi.

På CLINIQUE de PRAIRIE er stolt og super glad for at være blandt de allerførste i Danmark med den nyeste teknologi med Radar, der tilbyder de unikke og foryngende HIFU-behandlinger. Det er en virkelig lækker kosmetisk ansigtsbehandling for dig, som vil have ansigtets spændstighed tilbage og slippe fri for rynker og slap hud.

Et HIFU Facelift:

Reducerer rynker og linjer
Løfter slap og hængende hud
Genskaber hudens volumen


Ansigtsløftning helt uden kirurgi
HIFU DOT LIFT er en højintensiv ultralydsbehandling og resultatet af helt ny forskning. Det er en kosmetisk teknologi på den måde, at den fokuserede energi trænger ned i hudens dybere lag, hvilket indtil nu kun har været muligt ved brug af kirurgi. Her arbejder den koncentrerede varmeenergi med at sammentrække underhuden og stimulerende produktion af nye kollagenfibre, så huden bliver spænst igen. Alt dette helt uden at beskadige hudens overflade.

De gode resultater skabes netop ved at arbejde i dybden, hvor hudens kollagen svækkes med alderen og medfører rynker og slap hud. Den gode proces igangsættes, når ultralydsbehandlingen øger blodcirkulationen og stimulerer dannelsen af ????kollagen, som skaber nye hudceller og strammere hud.

Der er ingen bivirkninger ved behandlingen, som også er kliniske dokumenteret. Milde hævelser, rødme og blå mærker kan dog forekomme lige efter behandlingen men i meget begrænset omfang.

Et behandlingsforløb for dig, der er +35
Hudens naturlige produktion af kollagen bliver mindre og mindre fra omkring det 25. år. Her begynder huden at producere enzymer, som nedbryder den kollagen, der egentlig understøtter hudens elasticitet. Herefter bliver huden tyndere og rynkerne mere og mere synlig. Stress, dårlig søvnrytme eller UV-stråler kan også fremme rynkerne selv i en tidlig alder. På den baggrund anbefaler klinikken HIFU behandler fra omkring 35 års alderen.

En behandling tager fra 30 til 90 minutter. Herudover skal du afsætte tid til en afklarende konsultation samt en hudanalyse.

Synlig effekt efter nogle uger for enkelte klienter.
Behandlingen er hurtigvirkende på den måde, at der allerede efter én enkelt HIFU-behandling kan måles en effekt. Det i sig selv er revolutionerende. Hos nogle klienter ses en effekt efter at få uger og hos stort set alle er huden forbedret efter 2-3 måneder. Efter ½ år er effekten slået igennem og er synlig hos alle.

Den konkrete effekt er individuel og forskellig fra klient til klient. Vi har alle forskellige hudtyper, ligesom faktorer som alder og omfanget af solskader nedsætter hudens evne til at regenerere. Typisk kan 1-2 behandlinger få virkningen til at være op til flere år. Behovet for opfølgende behandlinger er noget du aftaler med mig.

Hele ansigtet og halsen eller udvalgte dele af ansigtet

Denne ultralydsbehandling giver et virkelig harmonisk resultat, når den udføres på både ansigt og hals. Du kan dog vælge HIFU Facelift til udvalgte dele af ansigtet, hvor du er særlig udfordret af linjer eller rynker. Det kan være linjer i panden, tunge øjne, hagen, kæben eller halsen. Du kan også vælge at få et kollagenbooster, hvor din huds elasticitet genskabes.

Bivirkninger:
Der kan være enkelte bivirkninger ved behandlingen, som også er kliniske dokumenteret.

Mild hævelse, let rødme, let svien og almindelige overfladiske blå mærker kan forekomme lige efter behandlingen men i meget begrænset omfang.

Hævelse/let følelseshed kan vare op til en uge, mens ømheden kan være op til 1 mdr. om at forsvinde.

Meget sjældne bivirkninger:

Der kan opstå bitte små runde prikker (brandsår) på huden, det er kun overfladisk og vil forsvinde indenfor 1 uge at efterlade nogen form for ar.


Bestil tid allerede i dag
Du er meget velkommen til at bestille tid til et HIFU Facelift hos vores kosmetiske sygelejeske allerede i dag. Hvis det er første gang du besøger klinikken eller hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte mig for råd og vejledning. Du kan ringe på 2341 4114 eller skrive til mig på susanna@cliniquedeprairie.shop . 


Clinique de Prairie er en af ??de førende kosmetiske klinikker på Frederiksberg og i København, der tilbyder den originale Hifu Facelift.

Få opstramet din hud uden brug af kniv, vi benytter den nyeste teknologi indenfor Hifu Facelift. Du kan frit vælge mellem behandling af helt ansigt, kæbelinje, hals, øjne eller pande .

Hvad siger kunderne

Vidende og dygtig

Man føler sig tryg og godt vejledt.

Susanna er meget professionel, vidende og dygtig. Det var en rigtig god oplevelse at blive behandlet. Jeg fik en HIFU Facefift behandling

Martin

02-07-2021


Rigtig god oplevelse 

Susanna er meget professionel og kvalitetsbevidst med sit arbejde, så jeg er tryg ved at komme hos hende. Og så yder hun en super service. 

Rigtig god oplevelse af min HIFU behandling.

Dorit

09-05-2018

God individuel rådgivning 

HIFU er den mest professionelle behandling har jeg fået.

i en skøn afslappende og behagelig atmosfære, kan klart anbefale den.

God individuel rådgivning og Susanna gav sig god tid til mig som klient

Maria 

10-02-2022

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao