Salicylsyre Peeling


Salicylsyre Peeing er effektiv til specielt uren hud. Ved en peeling med  Salicylsyre afhjælpes urenheder, tilstoppet porer, minimere rynker og linjer, samt mindske synligheden af ar..
En af de vigtigste fordele er at salicylsyre kan trænge dybere ind og afhjælpe betændelsestilstande i hårsækken, samtidig med at det kan modvirke at der opstår nye tilstande.
Salisylsyre har nogle anti-inflamatoriske egenskaber, der kan afhjælpe rødme og hævelse, der ofte følger med acne.

Salicylsyre peeling giver ofte en kortere “downtime” og færre bivirkninger end de fleste andre typer peelinger. Du vil opleve at din huds tilstand bliver forbedret, og at acnen formindsket fra gang til gang.
Behandlingen:
Huden afrenses gryndigt så fedt og snavs er fjernet inden peelingen arbejdes ind i huden. Alt efter hvordan din hudtlstan er, kan der lægges flere lag efter hinanden. Koncentrationen af salicylsyren bliver  tilpasset din huds tilstand samt problem.. Peelingen virker på huden mellem 10-20 minutter. mens peelingen ligger på huden, kan man føle en let brændende fornemmelse i huden. Der afsluttes med en tilpasset maske, dagcreme og solcreme.
Effter din behandling kan huden være en lille smule rød og skalle lidt af – men langt de fleste oplever, at huden føles mere glat og har en fin glød

Salicylsyre peeling bruges også i forbindelse med ar behandlinger, da det kan mindske og minimere ar.

Salicylsyre kan også minimere linjer og rynker således at de synes minder og finere, herudover kan lette pigmenteringer mindskes.

De næste dage efter behandlingen kan huden skalle og her er det vigtig at huden passes med den anbefalede creme, som kan købes i klinikken, samt at der bruges solcreme i minimum 10 dage efter behandlingen, Vi anbefaler dog brug af solcreme hver dag både sommer og vinter.
 
Salicylsyre Peeling
Pris  kr. 699,-
Bestil tid
Antallet af behandlinger og tidsintervallet mellem behandlinger varierer fra person til person individuelt, vi anbefaler at der typisk går ca. 14 til 3 uger mellem behandlingerne og at du skal forvente mellem 2-6 behandlinger.

Fordele:
Mindsker store porer
Mindsker acne og uren hud
Mindsker pigmentskjolder
Giver glød og udstråling

Vi anbefaler dig at købe produkter der passer til din hud for at opnå det bedste resultat, samt at din hud passes bedst muligt med en klart fordel for dig.

 

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao