Salicylsyre Peeling

Forvandl Din Hud Med Salicylsyre Peeling:
Effektiv Behandling af Uren Hud

Er du på udkig efter en effektiv behandling for uren hud, tilstoppede porer, rynker og synlige ar? Som en SEO-ekspert med en passion for hudpleje, anbefaler jeg kraftigt Salicylsyre Peeling - en utrolig effektiv behandling med mange sundhedsmæssige fordele.

Salicylsyre Peeling: Et Mirakel Mod Urenheder

Salicylsyre Peeling er specielt effektiv til uren hud, da salicylsyren er i stand til at trænge dybt ind i huden for at afhjælpe betændelsestilstande i hårsækkene. Denne dybtvirkende egenskab gør det også muligt for salicylsyre at forhindre nye udbrud.

En af de store fordele ved salicylsyre er dens antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at lindre rødme og hævelse, som ofte er forbundet med acne. Det betyder, at din hud bliver synligt forbedret og acne formindskes fra behandling til behandling.

Kort "Downtime" og Minimale Bivirkninger

En af de store fordele ved Salicylsyre Peeling er, at den ofte medfører kortere "downtime" og færre bivirkninger end de fleste andre peeling typer.

Behandlingsprocessen: En Dybdegående Rensning

Behandlingsprocessen begynder med en grundig rensning af huden for at fjerne fedt og snavs, før peelingen arbejdes ind i huden. Alt efter hudens tilstand kan der lægges flere lag af salicylsyre. Koncentrationen af salicylsyren tilpasses din huds tilstand og problemområde. Peelingen ligger på huden i mellem 10-20 minutter, hvorefter en tilpasset maske, dagcreme og solcreme påføres.

Efter din behandling kan huden være en smule rød og skalle lidt, men de fleste oplever, at huden hurtigt føles mere glat og får en fin glød.

Et Effektivt Våben Mod Ar og Rynker

Udover at være effektiv mod uren hud, er Salicylsyre Peeling også brugt i forbindelse med ar-behandlinger, da det kan minimere og mindske ar. Det kan også minimere linjer og rynker, så de synes mindre og finere, ligesom lette pigmenteringer kan mindskes.

Husk at passe godt på din hud efter behandlingen ved at bruge den anbefalede creme og solcreme i minimum 10 dage efter behandlingen. Vi anbefaler dog brug af solcreme hver dag, både sommer og vinter, for at beskytte din hud bedst muligt.

Salicylsyre Peeling
Pris  kr. 799,-
Bestil tid
Antallet af behandlinger og tidsintervallet mellem behandlinger varierer fra person til person individuelt, vi anbefaler at der typisk går ca. 14 til 3 uger mellem behandlingerne og at du skal forvente mellem 2-6 behandlinger.

Fordele:
Mindsker store porer
Mindsker acne og uren hud
Mindsker pigmentskjolder
Giver glød og udstråling

Vi anbefaler dig at købe produkter der passer til din hud for at opnå det bedste resultat, samt at din hud passes bedst muligt med en klart fordel for dig.

 

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao