Om pHformula

Clinique de Prairie, Frederiksberg tæt på København tilbyder disse Dermatologiske behandlinger.

Susanna er uddannet pHformula Artologist Master.

pHformula´s grundlægger og ejer er Petru van Syl, Petru samarbejder med førende ledere indenfor Dermatologi og plastisk og æstetisk kirurgi.

phformula er dermatologisk Skin Resurfacing og bygger på årtiers kombineret viden, specialisering i klinisk og kosmetisk dermatologi.

Kontrolleret kemisk skin resurfacing er effekten af de individuelle syrer, som afgøres af syrens evne til at trænge ned i huden og til at skabe en acceleration af cellefornyelse og regenerering.

PHformula´s unikke leverancesystem er PH-DVC som både kan trænge gennem vand og fedt, og giiver en ensartet penetration af nøgleingredienserne gennem hudens menbrad, igen for at give den helt optimale mængde af syrer.


pHformula specialiseret pharma-cosmeceutical  til behandling af:Pharma-cosmeceuticals er en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og lægemidler, og henvender sig specielt til klienter der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

pH formula behandlingssystem der effektivt og aktivt gør en synlig forskel på din hud, og behandler succesfuldt forandringer i huden som ældning, hyperpigmentation, acne og kronisk rødhed (rosacea).

pH formula er sammensat efter en videnskabelig sammensætning af syrer, enzymer og vitaminsyrer der har en yderst specifik og aktiv virkning!

PHformula benytter en lang række af yderst effektive syrer – vitaminer – antioxidanter- aminosyrer og anti-inflamatoriske stoffer, der tilsamme giver en meget kraftfuld effekt.


pHformula skin resurfacing er en accellereret form for eksfoliering der skaber forandringer i huden:

A. Stimulering af de overhuden (hornlaget) ved at eksfoliere hudens yderste lag (stratum corneum).

B. Fjernelse af specifikke lag af beskadiget hud og erstatte disse med normale sunde hudceller.

C. Aktivering af inflammatoriske helningsprocesser der fremmer produktionen af nyt kollagen.

pH formula behandlingssystem er baseret på teknologien fra den regenerative medicin, for at skabe  konceptet kontrolleret kemisk skin resurfacing.

Kontrolleret kemisk skin resurfacing skiller sig totalt ud fra koncentionelle peelinger.


Peellinger forårsager hovedsageligt exfolieringer i huden, mens kontrolleret skin resurfacing aktivt fremkalder en accelererede form at cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at sår og andre  overfladiske irritationer begrænses.

Dette resulterer i en hud, der er friskere, sundere og har fået forbedret dens tilstand optimalt.

pHformula behandlingerne Ældning, Pigment forandringer, Acne og Rosacea udføres kun som kurforløb.

De produkter der anvendes under behandlingen er meget stærkere end hjemmeplejeprodukterne og må kun anvendes af en certificeret pH formula specialist.

PHformula´s produkter er designet til at forbedre, optimerer og bevare resultatet du opnår via behandlingen, og er inddelt i 2 katgorier:


Aktiver

De aktive produkter er de mest aktive  og indeholder makisimal styrke, så man opnår den mest idelle forberedelse  på de udfordringer der ses i huden

Huden repareres hurtigt og får genskabt sin sundhed og resultatet af behandlingen bevares.


Support

Vores support produkter indeholder syv produktgrupper, der alle spænder vidt, og så bidrager til at huden holdes sund, fugtet og i en god balance.Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao