Luksus Ansigtsbehandlinger

Hos CLINIQUE de PRAIRIE bliver alle vores ansigtsbehandlinger omhyggeligt tilpasset den enkelte klient, hudtype og hudtilstand, samt ud fra dine ønsker.

Alle ansigtsbehandlinger starter altid med en grundig hudanalyse hvor vi i samarbejde finder frem til det bedste for dig og din hud.

Da vores hudtype ikke ændre sig i løbet af livet, gør vores hudtilstand det til gengæld, alt efter hvad vi udsætter den for, det kan være årstider, miljø, stress, sol, kulde, hormonforstyrrelser eller helt andre årsager til at der sker en ændring, så den kan føles tør, stram, fedtet, får urenheder eller bare ser trist og træt ud.

Ved regelmæssigt at få en ansigtsbehandling, kan man udskyde for tidlig ældning, stabilisere en hud der lider af urenheder eller acne, give en trist træt øjenog grå hud nyt liv.

Ved vores ansigtsbehandling indgår afrensning, enten mekanisk eller biologisk peeling, massage af ansigtet, den tilpasset maske og creme som enten er fugtgivende eller regenerende samt øjen og læbecreme, solcreme.

For at vedligeholde et godt resultat efter din behandling, er det godt at tillægge sig en god hjemmepleje rutine med afrens morgen og aften, peeling 1 gang om ugen, maske 1 gang om ugen samt creme hver morgen og aften, herved opnår du ikke bare at forlænge effekten af din behandling men får også et bedre resultat.

En anden vigtig factor er at benytte solcreme gerne med høj factor for at beskytte mod UVA og UVB, derved undgår du evt. Pigmentforandringer, samt for tidligt at udvikle rynker.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao