Update Reset

CLINIQUE de PRAIRIE

En hår- og hudplejeklinik på Frederiksberg, hvor det er rart at komme

Susanna Rasmussen er indehaver af CLINIQUE de PRAIRIE på skønne Frederiksberg. Klinikken ligger meget tæt på skillelinjen mellem København og Frederiksberg og lige ned til søerne. Hos Susanna er du i centrum uanset hvilken behandling, du ønsker. Her kan du slappe af og komme langt væk fra dagligdagens stress og jag.

CLINIQUE de PRAIRIE er kendt for sine mange, effektive ansigtsbehandlinger, som Hifu Facelift og specialbehandlinger, der skaber utrolige resultater for alle, der har særlige udfordringer. Det kan være acne, rynker, løs hud, ar, hårtab og meget mere.

Et typisk behandlingsforløb hos os

Susanna er fantastisk til at sætte sig ind i og forstå de udfordringer, du står med, og de resultater, du gerne vil opnå.

Derfor er et typisk behandlingsforløb faktisk meget atypisk fordi Susanna ofte sammensætter flere forskellige behandlinger, som gives i det samme forløb – selvfølgelig altid i samarbejde med den enkelte klient. Du kan blive behandlet for acne med pHformula, ved rynker og løs hud kan Hifu Facelift være et godt valg og ar kan Skinpen være den løsning der passer for dig. Ved hårtab benytter vi enten Ecuri eller skinpen. På den måde får alle et helt unikt tilrettelagt forløb, som passer lige præcis til deres hudtype.

Hvis du er ny kunde, kan det i mange tilfælde anbefales, at du tager kontakt til Susanna før du booker en tid til din første behandling.

Altid konsultation inden din behandling

Du får altid en konsultation umiddelbart inden din behandling, så du får den mest smidige og professionelle proces. Konsultationen indeholder en gennemgang af dine ønsker til områder, der skal behandles, information omkring processen, vores professionelle anbefalinger og afklaring af alle eventuelle spørgsmål.


Konsultation Tattoo removal 

Vampire konsultation

pHformula konsultation

HIFU Konsultation

Konsultation Meso Therapy

Konsultation Kemisk Peeling

Hår pigmentering Konsultation


Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao