Sunekos

Sunekos er en unik formel af hyaluronsyre og aminosyrer, og er en ikke-kirurgisk injicerbar behandling, den er velegnet på halsen, i ansigt og dekolletage den kan endvidere bruges på arme, hænder, knæ og inderlår. Sunekos brnyttes ofte til behandling af en række hudproblemer, såsom aldring, tørhed, solskader, acne ardannelse, rynker, fine linjer..

Sunekos er en ideel behandlingsmulighed for personer, der ikke ønsker fillers eller Botox, men som gerne vil forynge deres udseende og bevare et naturligt look. Sunekos kan være en ideel behandlingsmulighed for dig, hvis du:

- bemærker forekomsten af ​​rynker og/eller fine linjer
- har hud, der mangler elasticitet
- har crepey hud
- har solskadet eller dehydreret hud
- har hud, der mangler fyldighed og volumen
- ønsker at forhindre tidlige tegn på aldring

Hyaluronsyre og aminosyrer er en vigtig del af huden og med alderen mister vi volume og der bliver mere slaphed, her er den unikke, patenterede formel af Sunekos en stor hjælp, den har evnen til at stimulere fibroblaster i huden til at producere yderligere elastin og kollagen, som er byggestenene i en fast, hydreret og smidig hud. Produktionen af ​​kollagen og elastin vil regenerere huden og øge  hydreringsniveauer i både de overfladiske og dybere lag af huden som vil alle bidrage til en mere strålende, fyldig og ungdommelig hud.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Sunekos er en behandling, hvor vi anbefaler min. 3 behandlinger, hvor hver behandling foretages med syv og 10 dages mellemrum. Hver behandling er en integreret del af behandlingen for at du opnår succes, og hvert behandling tager ca.30 minutter..

Som ved enhver injicerbar behandling kan deer komme små blå mærker eller hævelser på injektionsområdet.. De fleste patienter vil dog ikke opleve nogen nedetid, idet hudgendannelse finder sted inden for få timer.

Hvor længe holder Sunekos?

Alt afhængigt af din hudtype, hudtilstand og din livsstil, holder resultaterne fra Sunekos-behandlingen typisk i cirka seks måneder. Noget vedligeholdelse anbefales normalt mellem fire til syv måneder efter din sidste behandling for at opretholde dine ønskede resultater.

Nogle vil bemærke positive ændringer i deres huds udseende allerede efter deres første behandling, men de mest markante resultater vil blive synlige, når du har gennemført alle tre til fire behandling.
Sunekos
Pris  kr. 1500,-
Bestil tid
RING FOR BOOIKNING AF TID

Vi anbefaler at du gennemfører tre til fire behandlinger for at opnå det bedste resultat for din hud, og som holder mellem 4 til 7 måneder.

Pris for 3 kurbehandlinger  Kr. 4.000,-

Pris for 4 kurbehandlinger Kr. 5.200,- 

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao