Guinot Hydradermie Lift

Hudforyngelse med hyaluronsyrer og kollagen

Hydradermie er en af de mest eksklusiv Guinot skønhedsbehandlinger til ansigtet, og som passer til alle hudtyper. Her anvendt de aller nyeste videnskabelige fremskridt og opdagelser inden for hudbiologi, som ikke kun er baseret på banebrydende hudplejeteknikker, men også er behagelig og effektiv.

Den unikke ioniseringsproces muliggør hurtig absorption af de aktive ingredienser for at give en ekstraordinær effektivitet. 

Hydradermie Lift eneste behandling, hvor virkestofferne tvinges ned under hudoverfladen. Du får en ubeskrivelig følelse, når geleerne smelter ned under overfladen, mens kugle- og rulleelektroder arbejder blidt på huden.

Hydradermie Lift behandling er en luksusiøs behandling der opstrammer og styrker huden i dybden gennem aktivering af muskulaturen, den udglatter næsefure, forfiner og opløfter din ansigtskontur.

Når vi ældes bliver ansigtskonturerne tungere og slappere og de første tegn på ældning viser sig i ansigtet og købelinjen.  Hydradermie Lift, er en anti-age revolution, som udmærker sig ved at gøre ansigtsmusklerne dynamiske (Levende) igen, ved give dem fornyet styrke ansigtstrækkene bliver opstrammet og du oplever en liftings effekt.

Allerede umiddelbart efter behandlingen virker ansigtet yngre mere frisk, forynget og med ny glød og udstrpling.
Hydradermie Lift kan behandling anbefales som Kurforløb med evt. 4 gange med 7-14 dage mellem behandlingerne, eller som vedligehold 1 gang om måneden.

Hydradermie Lift behandling består af:

En behagelig afrensning - En grundig og dybdegående peeling – herefter stimulering af ansigtet, halsen og øjenområdet, med microstrøm med specialgele, der føles yderst behageligt – en nærende og opstrammende maske – en særlig tilpasset serum til din hud – og afsluttende creme, solcreme og øjencreme.

Vi anbefaler som et tillæg mod ekstrabetaling, at kombinerer den med vores Bio Peeling for at opnå maximal effekt.  Kr. 400,- 

 

 

Guinot Hydradermie Lift
Pris  kr. 999,-
Bestil tid


Guinot er det første laboratorium der har udviklet plejeprodukter som indeholder 56 biologiske aktive stoffer fra cellevævsmiljø.
Disse biologiske forbindelser giver mulighed for at gendanne ny hud i hospitalsmiljø, navnlig i forbindelse med operationer på patienter med store forbrændinger. Deres forskningslaboratium har udnyttet disse avancerede teknikker til bevarelse af hudens ungdom.

GUINOT udvikles af højtstående videnskabsfolk og videreudvikles til stadighed, for at tage hensyn til de seneste videnskabelige opdagelser og integrerer dem effektivt i produkter og behandlinger.
 

  • Huden synes fornyet, mere fast og opstrammet
  • Huden har fået mere glød
  • Huden er mere smidig og konfortabel
  • Huden er gennemfugtet og synligt forbedret

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao