Acnocardo Acne behandling

Vores Skin Jet krystalslib behandling er med den første nyudviklet special acne serum med fugtbevarende ingredienser, som hindrer udtørring af den følsomme acnehud.

Denne behandling henvender sig til alle med uren, fedtet, inflammatorisk, acne-udsat hud (alle former for acne) og hyper-keratose

Behandlingen:

2 x afrensning med special cleansing gel der renser i dybden og forbereder huden på det særlige peelingskonsept  med både dybde peel og overflade peel, inden selve krystalslibningen påbegynder.

Krystalslibningen udføres med særlige krystaller der er tromlet til meget små runde krystaller såleder at der ikke er nogen kanter der kan ridse i huden og herudover tilsat alminium salte for at undgå smitte.

Der er efterfølgende micro puls massage sammen med Acnecardo serum og der Indsluses Acnocardo ved hjælp at ultralyd med ultralyd og meso, og rædt og blåt lys.

Som maske benyttes Enzym Porcelæns maske, der virker i 10 min. de aktive ingredienser trænger dybt ned i huden for at mætte og lukke alle åbne porer efter krystalslibningen.

Som afslutning kommes enten Enzoseb creme eller Enzym Q10 creme, solcreme og øjencreme.

Behandlingen kan benyttes som enkelt behandling, men vi anbefaler et kurforløb ved acne og hyper- keratose alt efter hvor stort et udbrud der er.
 

Acnocardo Acne behandling
Pris  kr. 749,-
Bestil tid

Beskrivelse af delvise ingredienser:

Aktivt kulpulver - porøst, finkornet kulstof med adsorptionsevne. Det betyder, at kulpartiklerne er i stand til at binde andre stoffer såsom toksiner, kemikalier, urenheder og lugtmolekyler til sig selv. Huden frigøres hurtigt og grundigt for snavs, og forurenende stoffer og døde hudceller skrælles af med en slideffekt. Viser en antiseptisk virkning, regulerer talg, har en antiinflammatorisk virkning, forfinerer porerne, glatter og strammer huden, frembringer en jeteffektreaktion uden irritation, styrker hudcellernes immunsystem og efterlader straks en sundere effekt. Ikke kun brugt i medicin til gastrointestinale klager, men også i specielle blandinger mod hudorme og i tandpasta til hvide tænder.

Zinkoxid - beskytter huden og betragtes som en UV-absorberer. Som et biomateriale med en antiseptisk virkning bruges det til hud- og sårbehandling såvel som inden for tandpleje.

Lactoferrin - jernbindende protein med ekstremt høje biologiske aktiviteter. Har både antivirale og antimikrobielle egenskaber. Celledeling og vækst kan påvirkes og stimuleres og har en immunologisk virkning.

Lactoperoxidase - som et enzym katalyserer oxidationen af ​​phenoler og forskellige anioner med hydrogenperoxid. Reaktionsprodukterne er stærkt reaktive molekyler, der har en toksisk virkning på mikroorganismer, der er trængt ind i kroppen.

Aloe Vera - bladmassen er rig på vitaminer, mineralsalte, aminosyrer, enzymer og gavnlige enzymer. Tilfører huden fugt, gør den blødere og glattere. Samtidig fremmer helingen af ​​små sår.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao