pHformula og facelift

phformula og facelift er vores nyeste behandlinger hvor vi sætter lidt fokus på hudens overflade, så vi arbejder kun på hudens overflade,du opnår en flottere hudstruktur og kollagendannelsen bliver boostet.

Det er en kikstarter, til at få din hud til at arbejde bedre og hurtigere

Der benyttes Hifu 1,5 mm på udvalgte områder af ansigtet.

Der kan forkomme hudafskalning, men du vil se resultat i løbet af kort tid

I pHformula og Hifu Facelift behandlingen benytter vi vores Dermabration creme som er en specialpeeling der sørger for at udjævne og glatte hudoverfladen, Hifu Facelift  aktiverer og stimulerer dannelsen af nyt kollagen. Herefter benytter vi en at de specielle pHformula syrer, med hyaluron, pyrovicsyre og cyto-stim, som er de effektiveste ingredienser mod ældning.
Der skal fortages en konsultation inden behandling.
Behandlingenkan først fortages efter 48 timers betænkningstid fra konsultationen
pHformula og facelift
Pris  kr. 2500,-
Bestil tid

Opnå en opstrammet hud med vores hjælp

Vi går efter at hjælpe dig med at opnå en fastere, mere ungdommelig hud. Dog er resultaterne forskellige fra person til person, da de er afhængige af genetiske og miljømæssige faktorer, samt hvordan du tidligere har plejet din hud. Derfor kan vi ikke garantere et bestemt resultat, men vi gør vores yderste for at hjælpe dig med at nå dine skønhedsmål.

Konsultation for førstegangskunder

Hvis det er din første gang i vores klinik på Danasvej 4-6, Frederiksberg - tæt på søerne og København - kræver vi en konsultation med vores kosmetiske sygeplejerske, også selvom du tidligere har modtaget HIFU-behandling et andet sted. Denne HIFU behandling kræver ikke en betænkningstid, så du kan modtage behandlingen umiddelbart efter din konsultation.

Tilpasning af din HIFU-behandling

Ved din konsultation afstemmer vi dine ønsker og behov med de bedste behandlingsmuligheder for dig. Vi vil give dig en grundig forståelse af, hvad HIFU indebærer, så du føler dig tryg og klar til din behandling.

Opfølgende konsultation og vurdering

Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 måneder for at vurdere effekten af behandlingen. Vi tager også billeder til sammenligning før og efter behandlingen, så du kan se og værdsætte dine resultater. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå dine hudplejemål.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao