PHformula Sensitiv

Find balancen med pHformula Sensetiv

Med pHformula Sensetiv, får du en behandling designet præcist til din hudtype. Uanset om du ønsker at bekæmpe tegn på ældning, hyperpigmentering, kronisk rødme, acne, rynker, eller blot ønsker en hud med mere glød, er pHformula Sensetiv behandlingen for dig. Vores behandlinger kan skræddersyes og kombineres i et program designet til at behandle netop din huds unikke behov.

Sensitiv hud med unikke udfordringer

Har du sensitiv hud kombineret med andre hududfordringer som linjer, rynker, pigmentpletter, eller acne? Ingen problem! pHformula Sensetiv behandling tager hensyn til det sensitive i din hud, mens den effektivt adresserer dine unikke hudproblemer.

Forvandling fra overfladen til underliggende lag

pHformula Sensetiv behandling fornyer din hud fra overfladen og dybt ned i de underliggende lag. Resultatet? En strammere, yngre hud og et strålende udseende - uden nogen af ​​de negative bivirkninger, der ofte er forbundet med konventionelle peelinger og afskaldninger.

Videnskab og skønhed i perfekt balance

Med mere end 25 års erfaring i skæringspunktet mellem videnskab, kemi og æstetisk medicin, er pHformula gået forrest med sin dermatologiske farmakosmetiske behandlingslinje til hudproblemer. Vores behandlinger kombinerer banebrydende kosmetik og innovative medicinske fremskridt til behandling af hudlidelser.

Revolutionerende behandling: Udvendig og indvendig virkning

Vores avancerede pHformula Sensetiv behandlinger arbejder både udefra og ind, mens de nærer din hud indefra og ud. Det er en banebrydende tilgang, der giver dig det bedste fra begge verdener.

Valgt af fagfolk

pHformula er valget for læger, æstetiske sygeplejersker, kliniske æstetikere og terapeuter, der søger de mest effektive og avancerede behandlingsmuligheder. Vores produkter og behandlinger er forankret i kontinuerlig videnskabelig forskning og er en alliance mellem kosmetik og medicin.

Klar til at opleve pHformula Sensetiv? Book din tid nu!

PHformula Sensitiv
Pris  kr. 749,-
Bestil tid

Optimér din pHformula Sensetiv-behandling med de rigtige produkter

For at få det absolut bedste resultat af din pHformula Sensetiv-behandling, anbefaler vi at du benytter pHformula produkter. De er specialdesignet til at komplementere behandlingen og styrker og forlænger effekten, så du oplever en vedvarende forbedring af din hud.

Spar med et klippekort

Er du klar til at investere i din huds sundhed og udseende? Køb et klippekort, så du både kan spare penge og sikre dig, at din hud får den nødvendige pleje og opfølgning.

Dit individuelle behandlingsforløb

Vi tilpasser dit behandlingsforløb til din huds specifikke behov. Normalt vil behandlingerne være med 14 dages mellemrum, men dette kan variere afhængigt af din huds tilstand og behov.

Pas på din hud efter behandlingen

Det er vigtigt at du behandler din hud korrekt efter din pHformula Sensetiv-behandling. Undgå produkter med syreindhold 1-2 dage efter din behandling og anvend kun vores anbefalede Post Recovery creme for at pleje og beskytte din hud optimalt.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao