Red Light Therapy & Hudpleje

Rødt lys terapi har meget opmærksomhed rundt om i verden, som ikke-invasiv anti-aging behandling. I stedet for at gennemgå radikale metoder til at korrigere og forsinke tegn på aldring opdagede forskerne, at rødt lys kan fremme helbredelse og er effektivt til at give resultater til forskellige hudproblemer, risikofri og naturligt.


Hvad er Red Light Therapy

Rødt lys terapi er en terapeutisk teknik, der bruger røde, lavt niveau bølgelængder af lys. Det producerer en biokemisk virkning, der øger mængden af energi, der opbevares i celler. Dette hjælper cellerne til at fungere mere effektivt og reparere skader. Mange bruger Red Light Therapy til at behandle ar og sår, indtil det blev kendt for dets effektivitet i bekæmpelse af rynker, fine linjer, solpletter, misfarvning og acne. 

Resultaterne af rødt lys terapi har vist et øget hydratiserings niveau, øget kollagen produktion og forbedrer huden med øget cellulær (celleproduktions) aktivitet.


Hvad er fordelene ved Red Light Therapy til huden

Folk er ofte utilfredse med udseendet af deres hud og forsøger at "dække" deres hud med kosmetiske midler eller bruger barske behandlinger, der har alvorlige bivirkninger. Red Light Therapy har vist sig at være en ikke-invasiv behandling, der øger blodgennemstrømningen til huden. 


Yderligere resultater: 


  • Øget kollagen produktion - Forøger hydratiserings niveauet i huden, nedsætter udseende af fine linjer og rynker 
  • Hurtig sårheling - reduceret acne, hæmmer arvæv i huden, reducerer solskoldning 
  • Forbedrer hudproblemer som rosacea, eksem, og psoriasis 
  • Forbedret tekstur og hudens overhud 
  • Omvendt hårtab


Det betyder, at selvom du er en meget sund 20-årig kvinde, kan rødt lys behandling forbedre din skønhed uden de dertil hørende ulemper, som meget kommercielt kosmetik har. 

En usund hud eller andre hudproblemer, manglende fugt eller manglende kollagen, så er rødt lys en behandling som kan benyttes sammen med andre behandlinger så som pHformulaSkin Jet biopeelingDermapen/SkinpenMesoterapi og Lumiere lys behandling, for blot at nævne nogle af dem som der kan sammensættes.


Hvordan virker Red Light Therapy

Red Light Therapy er en behandling, der drives af 120 lyspærer af forskelligt spektrum af røde lys, der spænder fra rav, gul, rød og infrarød. De forskellige nuancer af lys trænger ind i huden på forskellige niveauer for at maksimere fordelene og har helbredende egenskaber ved det røde lys spektrum.

Da det røde lys trænger ind i huden, aktiveres kroppens naturlige helbredende egenskaber på et cellulært niveau. Lyset stimulerer blodcirkulationen, hvilket øger lymfesystemet. Aktiviteten i lymfesystemet hjælper med at transportere hvide blodlegemer til områder, hvor kroppen har mest brug for. Det er her, at kroppens metaboliske processer stimulerer dannelsen af collagen og fibroblaster og øger cellulær oprydning for at reducere inflammation.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao