Hvad er SkinPen

Hos Clinique de Prairie på Frederiksberg benytter vi den nyeste Skinpen E2.

Klinikken ligger lige ved søerne på grænsen mellen København og Frederiksberg.

Fremtidens microneedling fra Skin Pen Collagen Induction Therapy (CIT)

Susanna er specialist i SkinPen Collagen Induction Therapy (CIT) og har indtil nu udført over 5000 behandlinger, Susanna sammensætter SkinPen Collagen Induction Therapy (CIT) behandlingerne på en helt unik måde, således at du opnår ganske utrolige resultater.

Vores helt nye elektroniske Skin Pen Collagen Induction Therapy (CIT) er noget af en problemknuser, med de nye højpræcisions mikro/nano nåle, er der sikret en ekstrem høj kvalitet samt en meget nøjagtig nåleindstilling af dybden, afhængig af behandlerområdet.


Ved de forskellige behandlinger, benyttes henholdsvis 9 - 12 - 36 - 42 nåle, og ved eks. øjenbehandlingen benyttes nanonåle.


SkinPen E2 er nyeste model i SkinPen serien Videnskabelig dokumenteret effekt

Behandlingen med skinpen Collagen Induction Therapy (CIT) bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”.


Før i tiden udførte man CIT med ruller med nåle, men nålenes vinkel når de gennembrød huden samtidig med den rullende bevægelse medførte smerter og for få og store huller.


Den nye metode består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger.


Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.


Skinpen er en banebrydende behandling, hvor man med en elektronisk pen bryder huden lodret med ultratynde nåle. Dette foregår med over tusinde huller i sekundet, og er mere smertefrit end tidligere behandlinger med ruller.


Der vil typisk også bruges en serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle.


Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt. Pga af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. De mikroskopiske punkteringer af huden bryder nogle mikroskopiske blodårer lige under hudens overflade og skaber dermed ideelle betingelser for elastin og kollagen produktionen. Øget produktion af disse er en forudsætning for en foryngelse af hudens udseende.


Selv om det lyder drastisk foregår det på det mikroskopiske niveau, og der opstår kun en rødmen af huden som forsvinder i løbet af få timer.
Et behandlingsforløb består af et antal behandlinger afhængig af hvilken indikation der ønskes behandlet. Ved hver efterfølgende behandling akkumuleres effekten og resultaterne kan ses efter få behandlinger.


Sammen med de rette Rejuve produkter der indeholder stamceller, hyaluronsyrer, vitaminer m.v. specielt udviklet til kollagenterapi kan man effektivt tilrette behandlingen til at løse lige det problem man ønsker.


Til visse indikationer, f.eks strækmærker kan vi anbefale brug af en Derma Jet Roller og en strækmærke creme til hjemmebrug for at opnå et forbedret resultat.
Følgende behandlinger kan udføres med vores Nye E2 Skin pen.


Foryngelse - Ar - Acnear - Brændsårs ar - Rynker/linjer - hvor Fillers/Botox ikke ønskes - Hudstruktur - Hårtab - pigmenteringer - lysning af huden - strækmærker

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao