Fokus på øjnene

Vores øjne og mund udtrykker vores følelser, tanker og fortæller fortællingen om en million ord - om vi er opmærksomme på det eller ej. 

Vores livsstil sætter sin belastning på vores kroppe, mere end vi tænker over, hvilket resulterer i synlige symptomer, der fører os til panik og hudpleje jagt for at finde det bedste middel eller behandling for at slippe af med de uønskede virkninger. 

Disse 2 områder er de mest følsomme områder i ansigtet, da huden omkring læbe- og øjenområdet er mere følsom end huden på de andre dele af vores krop.

Øjne! Øjne! Øjne!

Huden omkring øjnene er meget tyndere og mere delikat i forhold til resten af ansigtet. Det er derfor, at tegn på aldring omkring øjnene ses først. Disse synlige tegn indbefatter fine linjer, rynker, ekspressionslinjer, kragefødder og kreds-løbsproblemer som hævede og mørke områder.

De aktive ingredienser til hudplejeprodukter, der er målrettet mod øjenområdet, er specifikt udvalgt og formuleret i mindre molekylære strukturer for at sikre tilstrækkelig og bedre indtrængning, der er relevante for øjets kontur - og modvirke hævede posede og mørke områder.

Det anbefales at bruge produkter, der stimulerer og afgiftning området omkring øjnene. Så undgå brug af mineralolier rundt om øjenområdet, da de siver ind i øjets kontur, hvilket skaber langsom cirkulation, og nedsætter afgiftningen omkring øjnene. 

Øget indtag af frisk mad og vand afhjælper langt hen af vejen for at forhindre posede og hævede øjne.

Mørke cirkler kan skyldes manglende søvn og forsinket cirkulation. I nogle tilfælde er mørke områder arvelige pigmentrelaterede, og derfor kan dette kun forbedres, men ikke fjernes. Allergier og medicin kan også få øjnene til at blive trætte samt påvirke cirkulationen og øge det mørke område, en anden ting der kan påvirke er hvis du bruger dine hudpleje produkter for højt op omkring øjenene

Ved at stimulere cirkulationen, hydrere huden og eksfoliere, kan man forbedre udseendet af mørke områder og mindske poser og hævede øjne og få dem til at give et lysere øjenområde.

Løsningen til dine øjenplejeproblemer er pHformula EYE-genopretningsbehandling efterfulgt af EYE- recovery creme og SOS Eye Rescue.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao