BB Glow Stayve Ampul behandling

NYHED! BB Glow Stayve Ampul behandling
 

MTS er et behandlingssystem, der stimulerer fibroblasterne og genererer ny kollagen ved hjælp af SkinPen nano-nåle/Micro-nåle til at prikke små huller på huden. Ved at lave små bitte huller i huden, skabes et miljø, der letter indtrængen af de effektive ingredienser og sera samt de dermatologiske lægemidler. 

Når man behandler huden kun med hænder, absorberes produkter ikke helt på samme måde som når de bliver transporteret ned i huden ved hjælp at nåle metoden. 

Ved traditionelle ansigtsbehandlinger trænger kun fra 0,03% til 2% ned i huden, meget af produkter forbliver kun på det øverste lag af huden, og derfor udnyttes ingredienserne ikke godt nok. 

Da MTS nåle metoden benyttes øges absoberingen af produkterne, således at de aktive ingredienser trænger langt dybere ned i huden. 

Med SkinPen og Stayve booster ampuller benyttes enten Nano-nåle med en dybde fra 0,2 mm og op til 1,0 mm eller Micro-nåle hvor der benyttes en dybde ml. 0,5mm og 1,5 mm. 

Hvilke type hud kan behandles: 

En hud med acne ar kan opnå en rigtig godt resultat, her vil der oftes bruges Micro-nåle. 

Ved rynker og linjer anbefaler jeg at man bruger både Nano og Micro nåle. 

En hud med pigmenteringer, kan man få mindsket de mørke pletter, man kan dog ikke fjerne dem, for så snart en hud bliver udsat for uv-bestråling, aktiveres pigmentcellerne igen, men det kan holdes ned og ved at benytte et lysningsprodukt som hjemmepleje er man rigtig godt hjulpet. 

Ved en Sart/sensetiv hud vil det altid være Nano-nåle der benyttes. 

Ved brug af Micronåle en en dybde på ml. 1,0 mm og 1,5 mm benyttes oftes en bedøvelsescreme.

Selve Behandlingen består af rens, peeling, evt. bedøvelse, nålebehandling, beroligende maske. Som afslutning påføres den booster ampul der benyttes i ved indslusning og dagcreme samt solcreme.

Jeg anbefaler at man få 4 behandlinger med henholdsvis 14 dage til 1 måned imellem behandlingerne. 

BB Glow Stayve Ampul behandling
Pris  kr. 995,00,-
Bestil tid
NYHED!  Stayve ampuller 

Collagen Ampuller     -    Opdtramning. fasthed, holder på fugtigheden i huden, bidrager til at minske synligheden af rynker og fine linjer. Øger hudens elastisitet, fastholder et stærkt bindevæv.

Idebenone Ampul      -    Udglatning, opstramning, glød, mindsker irritationer, lindre rødme, ekstra beskyttelse. Ideel til den sensitive og sarte hud.

Hyaluronic Ampul      -    Moden, tør hud, acne og rosacea giver glød, udstråling og en sund hudbarriere, er fugtgivende og bindende for bindevævet.

Microbiome Ampul    -    Lindre betændelse tilstande, reducerer tørhed, styrkelse og beskyttelse af huden, hjælper på sensitivitet, gever en mere modstandsdygtig hud.


det kan anbefales at købe den ampul som passer til netop din hud, med hjem og benytte den dagligt for at opnå et endnu bedre resultat mellem behandlingerne.
Bruges som en serum under din dag og natcreme.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao