BB Glow Stayve Ampul behandling


Oplev effektiv hudforyngelse med BB Glow Stayve Ampul behandling!

Er du træt af hudproblemer, der ikke forsvinder trods mange forsøg på behandling? BB Glow Stayve Ampul behandlingen kan være den løsning, du har ledt efter.

MTS (Micro Needle Therapy System) er vores innovative behandlingssystem, der stimulerer huden til at generere ny kollagen. Med vores SkinPen og præcisions-nano/micro-nåle, åbner vi små kanaler i huden, der muliggør dybere indtrængen af vores effektive Stayve booster ampuller.

Fra overflade til kerne

De fleste hudplejeprodukter absorberes ikke helt af huden, når de kun anvendes overfladisk - kun omkring 0,03% - 2% af ingredienserne udnyttes. Med vores MTS- teknik absorberes de aktive ingredienser fuldt ud, da de leveres dybere ned i huden. Det betyder, at du får det mest ud af din behandling.

Tilpasning til din hudtype

Vores BB Glow Stayve Ampul behandling er tilpasset alle hudtyper:

  • Acne ar: Få bemærkelsesværdige resultater ved hjælp af vores mikro-nåle.

  • Rynker og linjer: Vi anbefaler en kombination af både nano- og mikro-nåle.

  • Pigmenteringer: Selvom pigmenteringer ikke kan fjernes fuldstændigt, kan deres fremtrædende udseende reduceres markant med vores behandling.

  • Følsom hud: Til sart og sensitiv hud, benytter vi vores milde nano-nåle.

Ved dybde nålebehandlinger benyttes en lokalbedøvelse, for at sikre din komfort.

Behandlingsforløb

Behandlingen inkluderer rens, peeling, evt. bedøvelse, nålebehandling, beroligende maske og til sidst påføring af den booster ampul der blev brugt i indslusningen. Vi afslutter med dagcreme og solcreme. Vi anbefaler en kur på 4 behandlinger med 14 dages til 1 måneds interval mellem hver behandling.

Er du klar til at transformere din hud? Bestil tid til din BB Glow Stayve Ampul behandling nu!

BB Glow Stayve Ampul behandling
Pris  kr. 999,00,-
Bestil tid
NYHED!  Stayve ampuller 

Collagen Ampuller     -    Opdtramning. fasthed, holder på fugtigheden i huden, bidrager til at minske synligheden af rynker og fine linjer. Øger hudens elastisitet, fastholder et stærkt bindevæv.

Idebenone Ampul      -    Udglatning, opstramning, glød, mindsker irritationer, lindre rødme, ekstra beskyttelse. Ideel til den sensitive og sarte hud.

Hyaluronic Ampul      -    Moden, tør hud, acne og rosacea giver glød, udstråling og en sund hudbarriere, er fugtgivende og bindende for bindevævet.

Microbiome Ampul    -    Lindre betændelse tilstande, reducerer tørhed, styrkelse og beskyttelse af huden, hjælper på sensitivitet, gever en mere modstandsdygtig hud.


det kan anbefales at købe den ampul som passer til netop din hud, med hjem og benytte den dagligt for at opnå et endnu bedre resultat mellem behandlingerne.
Bruges som en serum under din dag og natcreme.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao