Kollagenbooster

HIFU KOLLAGEN BOOSTER

Hvad er kollagen?

Kollagen er det protein, der sammen med elastin danner bindevævets fiber. Det betyder at det styrker hud, hår negle, tænder. Den rette mængde kollagen øger dit stofskifte og fornyer huden og holder den elastisk. Samtidig repareres i led og muskler, så du hurtigere kommer dig efter skader.

Vores kollagen kaldes for ungdommens protein, fordi vi får mindre og mindre af det, efterhånden som vi ældre.

Selv om du næppe bemærker noget på overfladen af ​​huden, er det i underhuden, hvor der begynder at ske noget, dette sker længe før at rynker bliver synligt og huden tyndere på overfladen.

Resultatet er, at huden producerer enzymer, der nedbryder kollagen. Disse er proteinbelastede fibre, som i en slags maske giver bindevævet dets struktur og sikrer, at det forbliver elastisk, hvis denne understøtning taber elasticitet, forekommer huden også tyndere og rynker bliver synlige. Denne proces begynder omkring 25 år - i løbet af aldring reducerede produktionen af ​​kroppens kollagen med ca. 65 %.
 

Hvad er collagen boosters - og hvordan virker den?

Her kommer den unikke behandling med HIFU DOT FACELIFT ind i billedet.

Ved vores Intensive fokuceret ultralyd har vi mulighed for at booste kollagenet så sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion.

Vi har længe vidst, at ikke blot den naturlige proces af aldring, men også ydre påvirkninger som stress, søvnforbrug eller skadelige UV-stråler kan forårsage rynker, det er her at Hifu Kollagenbooster positivt påvirker eller stimulerer kollagen inde i huden, og herved hjælper huden med at beholde en stram og spændstig hud.

Hvor stor en forbedring der sker, er individuel, da det udføres af, hvor god den enkeltes hud er til at regenerere. Er huden meget ødelagt af solen eller er du højt oppe i alderen, er hudens evne til at regenerere således nedsat.
 

Bivirkninger af HIFU-behandling:
Generelt har HIFU-behandling få bivirkninger, selv om nogle personer kan opleve lette smerter og ubehag umiddelbart efter behandlingen.

 • Hævelse
 • Følelsesløshed
 • Rødme
 • Blå mærker
 • I sjælne tilfælde kan der opstå mindre udslæt/mindre forbrændinger.

Disse bivirkninger kan være fra få dage og op til uger.


 

Kollagenbooster
Pris  kr. 3000,-
Bestil tid

Hvad er kollagen boosters - og hvordan virker den?

 • Hjælper med til at booste dit eget kollagen -Øger blodcirkulationen let - hjælper med at give let opstramning - Dine kollagenbooster behandlinger vil blive skræddersyet til dine individuelle krav, som vil blive gennemgået før din behandling. 

 • Opnå en opstrammet hud med vores hjælp

  Vi går efter at hjælpe dig med at opnå en fastere, mere ungdommelig hud. Dog er resultaterne forskellige fra person til person, da de er afhængige af genetiske og miljømæssige faktorer, samt hvordan du tidligere har plejet din hud. Derfor kan vi ikke garantere et bestemt resultat, men vi gør vores yderste for at hjælpe dig med at nå dine skønhedsmål.

  Konsultation for førstegangskunder

  Hvis det er din første gang i vores klinik på Danasvej 4-6, Frederiksberg - tæt på søerne og København - kræver det en konsultation, også hvis du tidligere har modtaget HIFU-behandling et andet sted. Denne HIFU-behandling kræver ikke en betænkningstid, så du kan modtage behandlingen umiddelbart efter din konsultation .

  Tilpasning af din HIFU-behandling

  Ved din konsultation afstemmer vi dine ønsker og behov med de bedste behandlingsmuligheder for dig. Vi vil give dig en grundig forståelse af, hvad HIFU indebærer, så du føler dig tryg og klar til din behandling.

  Opfølgende konsultation og vurdering

  Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 måneder for at vurdere effekten af ​​behandlingen. Vi tager også billeder til sammenligning før og efter behandlingen, så du kan se og værdsætte dine resultater. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå dine hudplejemål.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao