Kollagenbooster

HIFU KOLLAGEN BOOSTER

Hvad er kollagen?

Kollagen er det protein, der sammen med elastin danner bindevævets fibre. Det betyder at det styrker hud, hår negle, tænder. Den rette mængde kollagen øger dit stofskifte og fornyer huden og holder den elastisk. Samtidig repareres kollagenet i led og muskler så du hurtigere kommer dig efter skader.

Vores kollagen kaldes for ungdommens protein, fordi vi får mindre og mindre af det, efterhånden som vi ældes.

Selv om du næppe bemærker noget på overfladen af huden, er det i underhuden hvor der begynder at ske noget, dette  sker længe før at rynker bliver synlige og huden tyndere på overfladen.

Resultatet er, at huden producerer enzymer, der nedbryder kollagen. Disse er proteinbelastede fibre, som i en slags maske giver bindevævet dets struktur og sikrer, at det forbliver elastisk, hvis denne understøtning taber elasticitet, forekommer huden også tyndere og rynker bliver synlige. Denne proces begynder omkring 25 år - i løbet af aldring reduceres produktionen af ​​kroppens kollagen med ca. 65%.
 

Hvad er collagen boosters - og hvordan virker den?

Her kommer den unikke behandling med HIFU DOT FACELIFT ind i billedet.

Ved vores Intensive fokuceret ultralyd har vi mulighed for at booste kollagenet så sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion.

Vi har længe vidst, at ikke blot den naturlige proces af aldring, men også ydre påvirkninger som stress, søvnforbrug eller skadelige UV-stråler kan forårsage rynker, det er her at Hifu Kollagenbooster positivt påvirker eller stimulerer kollagen syntese inde i huden, og herved hjælper huden med at beholde en stram og spændstig hud.

Hvor stor en forbedring der sker, er individuel, da det afhænger af hvor god den enkeltes hud er til at regenerere. Er huden meget ødelagt af solen eller er du højt oppe i alderen, er hudens evne til at regenerere således nedsat.
 

Bivirkninger af HIFU-behandling:
Generelt har HIFU-behandling få bivirkninger, selv om nogle personer kan opleve lette smerter og ubehag umiddelbart efter behandlingen.

 • Hævelse
 • Følelsesløshed
 • Rødme
 • Blå mærker
 • I sjælne tilfælde kan der opstå mindre udslæt/mindre forbrændninger.

Disse bivirkninger kan være fra få dage og op til uger.


 

Kollagenbooster
Pris  kr. 3000,-
Bestil tid

Hvad er kollagen boosters - og hvordan virker den?

 • Hjælper med til at booste dit eget kollagen

 • Øger blodcirkulationen let

 • hjælper med at give let opstramning

  Dine kollagenbooster behandlinger vil blive skræddersyet til dine individuelle krav, som vil blive gennemgået før din behandling. 
   

  Er du første gangs kunde i klinikken skal fortages en konsultation inden behandling med vores kosmetiske sygeplejeske, selv om du har fået HIFU før andet sted.
  Da denne behandlinger ikke kræver betænkningstid, kan du modtage behandling lige efter din konsultation

  Ved konsultationen afstemmer vi dine ønsker og de behandlingsmuligheder der vil være bedst for dig, samt giver dig en grundig information omkring HIFU.

  Vi tilbyder en opfølgende konsultation efter 3 mdr. med henblik på vurdering af behandlingen, samt foto til brug for sammenligning af før og efter behandling.

   

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort



Tilsynsrapport





Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao