pHformula Expert behandling

Opdag vores kraftfulde pHformula Expert Behandling: En Hurtig Hudforyngelse

Leder du efter en behandling, der giver din hud langvarig power, synligt resultat og en helt ny glød? Så er vores nye pHformula Expert behandling lige det du har brug for.

Uanset om du kæmper med pigmentpletter, små ar, rynker, linjer, eller har en normal hud, vil denne behandling give synlige forbedringer.

pHformula Expert Behandling: Hvad Inkluderer Den?

Vores effektive pHformula Expert behandling er sammensat af nøje udvalgte, kraftfulde produkter. Behandlingen starter med en grundig afrensning med vores Exfo Cleanser, fulgt af en toning af huden med vores Primer, og en sensitivitetstest, der afdækker din huds aktuelle tilstand.

Næste skridt er vores revolutionerende Mela Powerclay, der bekæmper pigment, linjer, rynker og små ar. Denne Powerclay skal virke i 2 til 5 minutter, hvorefter huden afrenses igen med Exfo Cleanser.

Derefter kommer vores TDS-serum i spil - en kraftfuld blanding, der genopbygger huden, stimulerer produktionen af kollagen og elastin, og hjælper med at opretholde hudens fugtniveau.

Behandlingen afsluttes med en specialtilpasset maske og en dagcreme, der passer til din hudtype, samt solcreme for at beskytte din nye, strålende hud.

Oplev Lifting og Opstramning med pHformula Expert Behandling

Forbered dig på at opleve en umiddelbar opstramning og lifting-effekt med pHformula Expert behandlingen. Det er en kraftfuld booster til din hud, der giver synlige resultater.

Som en aktiv behandling kan der opstå rødme i huden efterfølgende, og tørhed eller afskalning kan forekomme i dagene efter. Dette kan nemt håndteres med en ekstra fugtgivende creme, som vores Post Recovery Cream eller Rescue Cream.

Er du klar til at forkæle din hud og se mærkbare forbedringer? Book en tid i dag og oplev forskellen med vores pHformula Expert behandling. Din hud vil takke dig!

 
 
 

pHformula Expert behandling
Pris  kr. 749,-
Bestil tid

Oplev de Flere Fordele ved vores pHformula Expert Behandling

Med vores pHformula Expert behandling kan du se frem til mange forbedringer i din huds tilstand. Denne effektive behandling tilbyder:

  • Et Friskt Udseende: Behandlingen giver din hud en strålende glød og et yngre udseende.
  • Opstramning: Du vil opleve en øjeblikkelig opstramning af huden, der gør den mere fast og ungdommelig.
  • Stimulering af Kollagen: Denne behandling fremmer produktionen af kollagen, det naturlige protein der holder huden glat og smidig.
  • Stimulering af Elastin: Behandlingen booster også produktionen af elastin, hvilket forbedrer hudens elasticitet.
  • Liftningseffekt: Behandlingen har en umiddelbar lifting-effekt, der giver huden et løft og minimerer synlige linjer og rynker.
  • Reducerer små Ar: Behandlingen hjælper med at reducere synligheden af små ar, og giver dig en jævnere hudtone.
  • Mindsker Pigment: Behandlingen er effektiv i bekæmpelsen af pigmentpletter, og giver dig en mere ensartet hudfarve.

For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi en kur på tre behandlinger og brugen af vores specialiserede hjemmeplejeprodukter.

Bemærk: Efter din behandling, er det vigtigt at undgå produkter med syreindhold i 1-2 dage. Vi anbefaler udelukkende brug af vores Post Recovery creme i denne periode for at optimere healing og resultater.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao