Super hydro behandling


Super Hydro Facial

For tør og dehydreret hud.

Er du træt af tør og dehydreret hud, der ser trist og stresset ud? Introduktion til Super Hydro Facial - en luksuriøs løsning, der bringer liv tilbage til din hud og modvirker tegn på aldring forårsaget af sol, vind, vejr og forkert produktbrug.

Super Hydro Facial er en high-end skønhedsbehandling, der er designet til at bekæmpe tør, rynket og kedelig hud. Resultatet er en hud, der føles genoplivet, fugtig og foryngende, som om den er fyldt med en ny energi.

Hvad består så behandlingen af.

Behandlingen starter med en standard hudanalyse, efterfulgt af en dobbelt rensning med vores luksuriøse Cleansing Miracle. Vi toner derefter huden med vores lækre Caresse tonic og udfører en blid mekanisk peeling ved hjælp af enten vores professionelle Derma Pro enzym peel eller Amper peel. Denne proces sikrer, at huden er helt ren, før vi fortsætter med en let Biopeeling med vitamin- og mineraltabs.

Biopeelingen trænger dybt ind i huden for at fjerne snavs og tilstopning, mens den tilfører huden essentielle vitaminer, mineraler og et patenteret fugtgivende kompleks. Dette efterlader huden ikke kun ren, men også hydreret og silkeblød.

Dernæst anvender vi en Hyaluron Plus-ampul og Eye Repair-ampul ved hjælp af ultralyd, blåt lys, magnetisme og metaterapi. Vi fuldender dette trin med vores ultra fugtgivende Hydra maske, der får lov at arbejde i 10 minutter for at maksimere effekten.

Vi afslutter behandlingen med Caresse tonic og anvender vores MesOrange Medical serum - en højkoncentreret aktiv serum med hyaluronsyre, mineraler og B-vitamin. Vi bruger ultralyd til at hjælpe med at indsluse vores Hyaluron Plus-ampul, efterfulgt af vores Hyaluron Booster creme eller Ultra Facial creme.

Super Hydro Facial er den ultimative skønhedsbehandling til dem, der ønsker at bekæmpe tør og dehydreret hud. Book din behandling i dag og oplev, hvad den kan gøre for dig.

 

Super hydro behandling
Pris  kr. 849,-
Bestil tid


Alle produkter vi benytter tilpasses den enkeltes hudtilstand og kan varierer fra behandling til behandling, dette sikrer at du hvergang for den mest optimale behandling og pleje af din hud.

Vi anbefaler 3 - 4 behandlinger med ca. 3 uger mellem behandlingerne

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao