Super hydro behandling


Super Hydro Facial

For tør og dehydreret hud.

Denne behandling er high-end indenfor behandling af tør - dehydreret og stresset hud.

Formålet med behandlingen er at modvirke rynket, kreppet, tør og trist hud, som kan være påvirket af de ydre påvirkninger, så som sol, vind, vejr, brug af forkerte produkter m.m.

Efter behandlingen er huden ideelt fyldt op, aktiv og forynget.

Hvad består så behandlingen af.

Vi starter med en almindelig hudanalyse, herefter 2 x afrensning med vores Cleansing Miracle rens, huden tones med Caresse tonic, vi laver en behagelig og blid mekanisk peeling med enten Derma Pro professionel enzym peel eller Amper peel, huden renses efterfølgende, så den fremstår ren, inden vi fortsætter med en let Biopeeling med Vitamin/mineral tabs, dette renser yderligere huden i dybden for at fjerne snavs, støv tilstoppet porer, samtidig med selve Biopeelingen overføres vitaminer/mineraler og et patenterede fugtgivende komplex til huden, således at den ikke bliver tør men tværdigmod føles fugtet og silkeblød.
Der indarbejdes efterfølgende en ampul Hyaluron Plus og Eye repair ampul med ultralyd, blåt lys, magnetisme og metaterapi.

Tiden er nu til vores ultra fugtgivende Hydra maske, som skal virke i 10 minutter.
Afslutningen på behandlingen er toning med Caresse tonic, MesOrange Medical serum, der er en højkoncentrede aktiv serum med hyaluron, mineraler og B-vitamin, der kommes på og vi benytter ultralyd sammen med vores Hyaluron plus ampul som indslusning, derefter vores Hyaluron Booster creme eller Ultra Facial creme.
 
Super hydro behandling
Pris  kr. 849,-
Bestil tid
TILBUD KR. 699,-

Alle produkter vi benytter tilpasses den enkeltes hudtilstand og kan varierer fra behandling til behandling, dette sikrer at du hvergang for den mest optimale behandling og pleje af din hud.

Vi anbefaler 3 - 4 behandlinger med ca. 3 uger mellem behandlingerne

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao